Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali all!

Kormányvég eladó Honda CBR 600 F3 F4 F4i 600RR 929 954 1000 RR-ekre jó! Új, egyszer volt fenn, szereztem egy nekem jobban tetszőt, azért kerül eladásra. Ára: 8.000 + postaköltség. Fizetési mód megbeszélhető.

Üdv,
Jocee
6 honnapon belül küldik ki, ha addig nem akkor azután sem fogják, mert nem hajthatják be utána.
Apámnak is egyszer jött egy csekk és neki az 5 honnapban érkezett.
3 hónap...
Mennyi ido utan kuldtek ki neked a levelet kb?
Muter szólt: levelem jött - M0 - 80-as tábla - 129km/h - Pesten lehet reklamálni - ezzel nemtom mit kezdjek! Várom a csekket!
Bakker, tegnap sikeresen szétszedtem a kormányom belsejét, mert elpörgött a végsúly. hát ilyet még nem láttam, nem egyszerű megoldás
MRA Nekem nagyon bejött
Képgalériáimba láthatod...- mármint a plexit
kivéve a trabant.
az összes.
csak a H és 3.-ban
Akkor most az összes hatszázas 324 km/h -t megy, vagy csak a Honda?
tedd 6.-ba
hy.
2003-04 es 600 rr hez keresek plexit.gyári is érdekel de jobb volna valami magasított.
Azt hiszem én vagyok a hibás!:) Én hoztam fel a témát! De az enyém akkor is óra szerint csak 249-et ment:D
hogy?
...csak akkor fogyaszt, ha így húzom a gázt..
Most akkor Zseby gépe mennyit megy?

Szerintem nem éri meg gyorsan menni, mert akkor nagyon sokat fogyaszt + ha jön a nagy fékezés, akkor még nagyobb a baj.
nem is gyúrok rá hogy bejöjjön de szerintem váltsunk Tmát.szerintem bármelyik mai haccáz megy 260 és felette.de szerintem ez kb mindegy is mivel az össz megtett km-ből mennyit megyünk vele 260 at?és abban mi a jó?
monnyuk azé nem szar
Nem velem, csak úgy a modorod nem jött be így gépen keresztül.
remek témakapcsolás, gratulálok..
miért hogyan beszéltem én veled? nem látok itt most semmi kivetnivalót.ááá nincs kedvem vitatkozni
Ja és Ago csinálta.
nem piszkálodásból, de még régen beleolvastam az LFP fórumotokba és hát... Lehet 33 éves vagy,de azért illedelmesen beszélni meglehet tanulni. Lehet, hogy barátokkal beszélgetsz, de akkor se jön be nekem.