Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:P
Majd holnap kiderül mi lesz belőle ;)
Menj inkább és vedd meg holnap a mocit:D
Nem tetszik ez az egybe index+lámpa.
Ott a youtube link lentebb, ahol a gyerek megmutatja, hogy kell csinálni!
Úú ez azért nem olcsó:D

Szóval szűrőt nem tudja valaki milyen gyakran kell cserélni?
Tuti, hogy komolyabb átalakítást igényel és sokkal kevésbé fog látszódni, mint a 06-oson.
Holnap megyek megnézni egy piros-fekete 07-est
Legyen már holnap

Szóval a kipuff fölé bele lehet tenni az előd lámpáját? Vagy csak ilyen házi barkácsolás + forrasztással ?
bocs , hogy beleugatok de éppen most láttam itt az apróban cbr600rr-re hasonló rendszámtartót . ha érdekel, lehet érdemes lenne megnézned.
Ez rendszámtartóval együtt van, a DangerBikes-ban kapható...
úúú:D ez is tetszik! HOl lehet ilyet szerválni?
Mert ez nem az ülés alá való...
Sajnos a 06os hátsólámpája valóban szebben sikerült, mint a 07-08-09-10-es... Nekem is ezért került fel a Valter helyette...
BUEK! Miert nem veszel egy integralt indexes ledes hatso lampat hozza E szabvanyost ... 18.500-Ft-ert hozom oket.. dobozban.. 07-08 600 RR-re.
Csinált már valaki ilyet? '07-es tail light fender

http://www.youtube.com/watch?v...

Jah és valaki jártas ebay vásárlásban? Segíthetne:)
Sziasztok!

Légszűrőt milyen gyakran kell cserélni ('07-es RR)?

BÚÉK
Kellemes ünnepeket, és BUÉK mindenkinek!

Más:2007-es RR-hez jó az előző modell hátsó lámpája? Vagy miket raknak oda? Mert láttam pár képen/videón, hogy nem a kipuff alattit használják, hanem a "régimódit"
pl itt is

Bocsi az Off-miatt
Békés,egészséges,gazdag,kellemes,BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES ISMERŐSÖMNEK!
Látom nem vetted a poént
Ez nem fikázás akart lenni, csak poénkodós hangvétel volt, de látom nem vagy rá vevő (semmi baj).
A lényeg, hogy 1.1-ért adod oda, és ennél lejjebb nem. Nekem nincs motorom, azért is hívtalak fel mert motort akarok venni és a tied is számításba jöhet.
Persze nem fújnak le egy karcmentes motort csak tudom már rég óta hirdeted.
Ismétlem nem kötözködni akarok, csak alapos akarok lenni, ugyanis nem kevés pénzről beszélünk.
Igen még mindig garázst akarok venni! Amugy meg mitgondolsz 800.000-ér áruljam? vagy ingyen? 1.1alatt nem fogom odaadni mert akkor megmarad.és bérelem továbra a garázst!mien elözö életröl beszélsz?(karcmentes motort nem fognak lefujni ez egyértelmü)Amugy meg mutas ennyi idös motort ennyi km-rel!Ha meg fikázni akarsz hivj nyugottan fel vagy irj privátba! Milyen mocid van külgy már rola képet! Ok?
Mennyit engedsz a feléből?
Csak viccelek.. Még az ősszel beszéltem veled 1x telefonon, és mondtad, hogy garázst akarsz venni arra kell a pénz, na de nem is ez a lényeg, hanem amit utána mondtál , hogy ha nem megy el a motor télig, akkor az árat viszed lejjebb (1millió környékére).Csak azért kérdezem, mert hallottam dolgokat a motor elő életéről.
Amúgy az a rendezvény jól sikerült amit akkor szerveztetek amikor beszéltünk? Sajna nem tudtunk elmenni.
Kellemes Ünnepeket!
Sziasztok van 1 shoei raid 2es sisakom karcmentes gyári állapot mérete L 59-60 110000ért vették nekem csak nagy rám kb 1 hónapot használtam 70e ftért adom.70/9343185
Helló. mindenkinek Kellemes ünnepeket kivánok.. Eladóvá vált egyetlen féltet kincsem:600RR repsol,2003-as,törzskönyves.2.tulajos.13200km-rel, motorom! 06702302107 bacsa@citromail.hu
Miért gáz ha rövidek a szárak?
Kicsit rosszul viselem ezt az motorozásmentes időszakot:D

Jocee? Mikor teszed fel a dobot? Képeke kérülk róla:D és youtube vedejót:D