Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi :) és még lehet egy kérdésem? mit jelent a csúszókuplung? mert azt tudom hogy a gixerben van a cbr 600 rr ben nincs.ez hátrány hogy nincs benne? ez az utolsó kérdésem :)
A kormánygátló megnehezíti a kormány elfordítását, ezzel csökkentve a nem kívánatos kormánycsapkodást.
A fémfékcső: ez is gumicső, csak egy külső fémszövet meggátolja a gumifal tágulását, ezáltal a folyadék nyomása teljes egészében a munkahengerek felé továbbítódik.
Most nincs türelmem leírni, de kormánygátló, fém fékcső
senki se válaszol? :(
na haldoklik a topic? lenne egy kérdésem.mire jó a kormánygátló? mit tesz jobbá illetve minek a javítására teszik fel? és még a fém fékcső érdekelne hogy az miért jó.előre is köszi a válaszotokat.
Sziasztok,

2005-06-os 600RR gyari dob keresi uj gazdajat
Nem tudom, de innentől nyugodt szívvel használom:D
az pontosan mit jelent hogy a motorosoké a buszsáv? :D:D
MIénk a buszsáv!:D JEEEEEEE
Van egy ilyen eladó. Hátha érdekel itt valakit. Igényes eredeti japán cucc, felszerelve még nem volt.
és ezt a katalizátort el lehet távolítani az EU-s ból? nem tudom miért kérdezem csak érdekel mert olyan csendesek :). mert ha a gyári végdobot kicseréljük egy jó sportdobra akkor abból eltűnik az a lemez csak a katalizátor miatt marad csendes.ki lehet belőle szedni? :)
Periero: http://www.perthstreetbikes.co..." target="_blank">ez talán segit.
De megnéztem már a sajátomat és a két csati után ahogy megy a lámpába a két köteg, egyesül. Fene se tudja hogyis van ez.
De nézegesd a 600RR.net-et, meg a googe-t, nehogy elbaszódjon vhogy. Ja bikepics.com-on is vannak szerelős képek.
Köszi szépen!

A bal oldani két csatlakozó az stimmel és nekem onnantól csak az egyik van meg ami a gyújtáskapcsolóhoz megy!

Akkor ezek szerint a világítás kábelkötegéről megy egy csatlakozó a kilóméterórához!
Pereiro: Ha jól emlékszem bal oldalon(ha rajtaülsz) van két csatlakozó(kék és fehér) azokra jön a lámpa, és ha fent a lámpa onnan van egy rövid csatlakozó ami a műszerfalba megy.
De ha nincs lámpád akkor nemtudom melyik kell neked a kettő közül, sztem keress rá a google-ban képekre, vagy vmi kapcsolási rajzot keress, de hátha megjön a válasz vmi nagyobb tudásutol.
Eu CBR ekben van katalizator meg az ules alatti dobban 2 hangtompito lemez, az amcsiban csak az utobbi. Teljesitmenyben ezek nemsokat jelentenek, hangban viszont annal inkabb..
csősztök.a cbr-ekben nincs olyan dob vagy fojtás vagy katalizátor vagy nem tudom minek nevezik mint a gsxr-ekben van?az a fekete.a cbr-ekben van vmi hasonló vhol? vagy csak egy folytatlan cső megy végig és a dob van tele folytásokkal?
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek van olyan fényképe a motorjáról (03-06 cbr 600RR) amin le van bontva az eleje és láttszik, hogy melyik kábelkötegből megy a km órához a kábel sokat segítene vele, ha feltöltené, vagy az is elég ha meg tudná mondani valaki!

Előre is köszi!
Helló Kondi! Lehet azzal a szervízkönyv- és használati utasítással kapcsolatban megkereslek, mert bár angolul sajnos nem tudok, de majd a barátnőmmal elolvastatom, ő úgyahogy beszéli a nyelvüket :D Én is mennék holnap, de sajna más dolgom lesz, tavasszal majd elgurulunk valamerre! ;)
Jahh kiakartam enis hozni meg 1 karikara csak kivittem mar nagymuterekhoz teli alomra, nem szamitottam ra, h lesz meg ilyen fasza ido... De holnap meg kihozom 1x tuti aztan utana mar tenyleg pihi...

Am van szervizkonyv meg hasznalati utmutatom is angol nyelven, de eleg ertheto mar-mar szajbaragos ha kell irjatok... Magyarul tutko nincs, mert anno enis felturtam erte a fel netet....
eladó a képen látható cbr 600rr 03-04 alkatrészek. a gyári dob már elkelt. ezenkívül ami van egybe 160 eft. esetleg külön is. telefon: 0620/992-4528
Hú egy szervízkönyvnek én is örülnék 03'-as RR-hez, elég keveset tudok a gépemről műszaki téren. :(
Háh! Köszi! :D Jól sejtettem én, hogy ismerős vagy:) Tényleg, miért nem a vasaddal voltál? Még jó idő volt-úgy ahogy..Még most is gondolkodom, hogy ki menjek-e egy picit, 16 fokot ír az elég, csak már 16 óra, ilyenkor hűl az aszfalt gyorsan :( Lassan jön a téli álom
Azért:köszi!
bocs, de úgy írtad, hogy "szervízkönyvet (service manualt)". Ebből következtettem, hogy az is jó...