köszi :) és még lehet egy kérdésem? mit jelent a csúszókuplung? mert azt tudom hogy a gixerben van a cbr 600 rr ben nincs.ez hátrány hogy nincs benne? ez az utolsó kérdésem :)
A kormánygátló megnehezíti a kormány elfordítását, ezzel csökkentve a nem kívánatos kormánycsapkodást.
A fémfékcső: ez is gumicső, csak egy külső fémszövet meggátolja a gumifal tágulását, ezáltal a folyadék nyomása teljes egészében a munkahengerek felé továbbítódik.
na haldoklik a topic? lenne egy kérdésem.mire jó a kormánygátló? mit tesz jobbá illetve minek a javítására teszik fel? és még a fém fékcső érdekelne hogy az miért jó.előre is köszi a válaszotokat.
és ezt a katalizátort el lehet távolítani az EU-s ból? nem tudom miért kérdezem csak érdekel mert olyan csendesek :). mert ha a gyári végdobot kicseréljük egy jó sportdobra akkor abból eltűnik az a lemez csak a katalizátor miatt marad csendes.ki lehet belőle szedni? :)
Periero: http://www.perthstreetbikes.co..." target="_blank">ez talán segit.
De megnéztem már a sajátomat és a két csati után ahogy megy a lámpába a két köteg, egyesül. Fene se tudja hogyis van ez.
De nézegesd a 600RR.net-et, meg a googe-t, nehogy elbaszódjon vhogy. Ja bikepics.com-on is vannak szerelős képek.
Pereiro: Ha jól emlékszem bal oldalon(ha rajtaülsz) van két csatlakozó(kék és fehér) azokra jön a lámpa, és ha fent a lámpa onnan van egy rövid csatlakozó ami a műszerfalba megy.
De ha nincs lámpád akkor nemtudom melyik kell neked a kettő közül, sztem keress rá a google-ban képekre, vagy vmi kapcsolási rajzot keress, de hátha megjön a válasz vmi nagyobb tudásutol.
Eu CBR ekben van katalizator meg az ules alatti dobban 2 hangtompito lemez, az amcsiban csak az utobbi. Teljesitmenyben ezek nemsokat jelentenek, hangban viszont annal inkabb..
csősztök.a cbr-ekben nincs olyan dob vagy fojtás vagy katalizátor vagy nem tudom minek nevezik mint a gsxr-ekben van?az a fekete.a cbr-ekben van vmi hasonló vhol? vagy csak egy folytatlan cső megy végig és a dob van tele folytásokkal?
Ha esetleg valakinek van olyan fényképe a motorjáról (03-06 cbr 600RR) amin le van bontva az eleje és láttszik, hogy melyik kábelkötegből megy a km órához a kábel sokat segítene vele, ha feltöltené, vagy az is elég ha meg tudná mondani valaki!
Helló Kondi! Lehet azzal a szervízkönyv- és használati utasítással kapcsolatban megkereslek, mert bár angolul sajnos nem tudok, de majd a barátnőmmal elolvastatom, ő úgyahogy beszéli a nyelvüket :D Én is mennék holnap, de sajna más dolgom lesz, tavasszal majd elgurulunk valamerre! ;)
Jahh kiakartam enis hozni meg 1 karikara csak kivittem mar nagymuterekhoz teli alomra, nem szamitottam ra, h lesz meg ilyen fasza ido... De holnap meg kihozom 1x tuti aztan utana mar tenyleg pihi...
Am van szervizkonyv meg hasznalati utmutatom is angol nyelven, de eleg ertheto mar-mar szajbaragos ha kell irjatok... Magyarul tutko nincs, mert anno enis felturtam erte a fel netet....
Háh! Köszi! :D Jól sejtettem én, hogy ismerős vagy:) Tényleg, miért nem a vasaddal voltál? Még jó idő volt-úgy ahogy..Még most is gondolkodom, hogy ki menjek-e egy picit, 16 fokot ír az elég, csak már 16 óra, ilyenkor hűl az aszfalt gyorsan :( Lassan jön a téli álom
A fémfékcső: ez is gumicső, csak egy külső fémszövet meggátolja a gumifal tágulását, ezáltal a folyadék nyomása teljes egészében a munkahengerek felé továbbítódik.
2005-06-os 600RR gyari dob keresi uj gazdajat
De megnéztem már a sajátomat és a két csati után ahogy megy a lámpába a két köteg, egyesül. Fene se tudja hogyis van ez.
De nézegesd a 600RR.net-et, meg a googe-t, nehogy elbaszódjon vhogy. Ja bikepics.com-on is vannak szerelős képek.
A bal oldani két csatlakozó az stimmel és nekem onnantól csak az egyik van meg ami a gyújtáskapcsolóhoz megy!
Akkor ezek szerint a világítás kábelkötegéről megy egy csatlakozó a kilóméterórához!
De ha nincs lámpád akkor nemtudom melyik kell neked a kettő közül, sztem keress rá a google-ban képekre, vagy vmi kapcsolási rajzot keress, de hátha megjön a válasz vmi nagyobb tudásutol.
Ha esetleg valakinek van olyan fényképe a motorjáról (03-06 cbr 600RR) amin le van bontva az eleje és láttszik, hogy melyik kábelkötegből megy a km órához a kábel sokat segítene vele, ha feltöltené, vagy az is elég ha meg tudná mondani valaki!
Előre is köszi!
Am van szervizkonyv meg hasznalati utmutatom is angol nyelven, de eleg ertheto mar-mar szajbaragos ha kell irjatok... Magyarul tutko nincs, mert anno enis felturtam erte a fel netet....