Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt írja ki mindig, ha feltölt valaki 1 videót :D Ezután jön a várakozás, és vagy felkerül, vagy nem :DD
ok , de ha már így írod akkor nők is legyen benne:)
"A videó feldolgozása folyamatban van. Hamarosan elérhető lesz oldalunkon"
Igen, jó lenne ha az igényességre odafigyelnél:)
Hamarosan...(ami van eddig azon elég szarul jön át a hang, lehet, hogy kihagyom)
Video?:)
New HELMET - Nuvo SP2
16-ért kérném a csizmát, elbaxtam, mert láttam már, hogy itt 18,ért adod Ha így is adod, akkor kell
Oks, megkaptam, köszi.
Helló, ha kell a csizma, akkor szólj, hétfőn fel tudom adni. Üdv.
jaja, 2500 ft utánvétellel a postaköltség... de jövőhéten lesz aktuális,mert akkor megyek csak haza... bojtorbalint@freemail.hu -n elérsz...
Köszi a tanácsot
bocsánat h bele szólok de csizmát vegyél utoljára vagy bőrruhával együtt. Mert én megvettem a ruhám és alul a sípcsontnál van egy hülye tömése és csak az alpinestar supertechR csizma volt jó hozzá (90ropiért)
Aztán ha megláttok rólam egy képet amin strand papucsban baseball sapkában és rövidgatya-pólóban nyomom, na akkor majd ne SIPÁKOLJATOK
álljál:D
Most már áljál LE!:D
Postázni is tudod ? Lehet érdekel a dolog...
Hali, Setup Vision 44e csizma eladó, 5ször volt rajtam, szinte új, cross csere érdekel.. 18e Ft. email/msn: bojtorbalint@freemail.hu teló: 0630/385-5381
Bármikor értsd = főleg péntek + hétvége.
Mit akarsz venni a kártyámmal?
Ma este?
A plexit is oda tudom adni, meg a kártyát is.
És a motorline-os kártyát nem tudod ideadni?
Gondolom nem fogsz abban otthon rohangálni, meg nem motorozol a -2 fokban, úh márciusig bármikor.
Mikor adod ide?
Jah, nem, nincs. elégettem a télen.