Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah enis hallottam ilyen storyikat, hogy 98 assal ugye Ft ra tobbre jott ki de fogyi meg lement meg jobban lepett a verda tehat zsetonban ugyanott volt kb.. De kurva erdekes dolog, mert CBR be 91 es benya van eloirva, lehet itt a 98 felel meg annak...
Ettol fuggetlenul kijarom enis a tankot csontra azt meglesem 98 al, kiv vok...
Naja pacikat etetni kell ugyebar... Akkor van gond ha zabal is meg nemis megy!
A múlkor próbáltam a 98-asat! lehet már csak olyan tolok bele...jobbnak éreztem...valaki mesélt egyszer olyat hogy ha hozamosabban 98asat tankolsz akkor jobb lesz a fogyasztás a kocsinak....

Bár én sok benyát veszen NEM kútról:D

Vpower-t próbálta már valaki?:)
valahogy a mociba sosem sajnálom a benyát:D csak a hó végén számolok, hogy mi a tökömre költöttem ennyit:D
Most nezem gyarilag 17,1Km/L ~ 5,8L/100 van megadva.. Ami nem is olyan hihetetlen, csak az kimaradt, hogy magyar benyaval +1 littyo...
Sokan panaszkodtak arra, hogy már nem villog mikor full üres ezért megnéztem én is hogy villog e mikor olyan kevés van benne. Működött!:) Egyébként én sem szoktam nagyon megvárni, hogy full üres legyen!
Nekem olyan 11-12 literből jön ki a 200 km
200km-ként meg inkább tankolok, mert rossz az üzemanyag-szintjelzőm
Annyira azért nem, de ha kimegyünk pl . lepencére akkor full tank kifelé...hazafelé már villog...:)
150? Az hogy jott ki? Palyan v utcan is ennyire kemenyen vereted neki?
Nekem 150-250 km között mozog! Ha tépem neki akkor is le tudok menni 150-et. De 250-et csak autópályán sikerült olyan 140-es tempóban
En pont most mertem... Leheto legbenzinzabalobb uzemben 7,2 re jott aki a fogyi!

10km: 250 el
100km: 150-200 al
15X3km ugy hogy a moci sose melegedett be rendesen..

Sztem ez nemrossz ilyen szelsosegek mellett... Az a baj ezekkel a nagyobb mocikkal, hogy ha lassan mesz akkor se eszik latvanyosan kevesebbet akkor meg minek totymorogjek?

Am minel ujabb kiadas annal kevesebbet zabal.. 05-06 is jobb mar ilyen szempontbol 03-07 kozott meg sztem 1 liter siman lehet ha csak azt nezed, hogy 14 kiloval konnyebb...
kezemben...
Ne szívd mellre pajti, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak amikor megláttam a 2. képed,ez ugrott be először....de nem akartalak sértegetni!

Más:
Ha valaki tud visszapillantót jobbost,az légyszi jelezze,mert nekem a kezembe maradt behajlításkor!
ez jó!
Lehet már volt téma, de ki mennyi km-t tud lemenni 1 tankkal? Nem a rekodra vagyok kíváncsi!
Ilyenkor azt kell mondani, hogy "A bizim szar volt viszont a Fater milliárdos és ezért 10 motorunk van. Talán baj?"
apa kezdődik! Szerintem semmi közöd hozzá , ha talán ismernél akkor esetleg, de így hogy semmit se tudsz rólam igy elég nehéz ilyen hipotéziseket felállitani. Nem védem magam, mert nem erről szól ez a fórum, de nincs is szebb dolog mint a más dolgával törödni. Imádom amikor az emberek direkt csak azért is beleszólnak. Lehet idősebb vagy és tisztelnem kéne téged, de ez olyan megszólalás volt, ami kb 5 éves szint.

Olyan nekem már nem lesz
köszönöm mindenkinek...
A jó bizonyítványért.
05-ös erősebb középen,tény, hogy inkább kanyarból kijövet pályán van értelme ennek a pici erőnek.Én biztos inkább áldoznék 05-re!
Igen.
Kezes.
Nekem SC1.2 (mintás) volt fent hátul 190es, simán elfért (na jó, azért nem simán, a sárvédő meg a gumi közé nem fért be a kisujjam) és jobban fordult vele, mivel hegyesebb lett a profilja...
hozzátenném h tisztának mindig tiszta csak hiányos