Jah enis hallottam ilyen storyikat, hogy 98 assal ugye Ft ra tobbre jott ki de fogyi meg lement meg jobban lepett a verda tehat zsetonban ugyanott volt kb.. De kurva erdekes dolog, mert CBR be 91 es benya van eloirva, lehet itt a 98 felel meg annak...
Ettol fuggetlenul kijarom enis a tankot csontra azt meglesem 98 al, kiv vok...
A múlkor próbáltam a 98-asat! lehet már csak olyan tolok bele...jobbnak éreztem...valaki mesélt egyszer olyat hogy ha hozamosabban 98asat tankolsz akkor jobb lesz a fogyasztás a kocsinak....
Sokan panaszkodtak arra, hogy már nem villog mikor full üres ezért megnéztem én is hogy villog e mikor olyan kevés van benne. Működött!:) Egyébként én sem szoktam nagyon megvárni, hogy full üres legyen!
En pont most mertem... Leheto legbenzinzabalobb uzemben 7,2 re jott aki a fogyi!
10km: 250 el
100km: 150-200 al
15X3km ugy hogy a moci sose melegedett be rendesen..
Sztem ez nemrossz ilyen szelsosegek mellett... Az a baj ezekkel a nagyobb mocikkal, hogy ha lassan mesz akkor se eszik latvanyosan kevesebbet akkor meg minek totymorogjek?
Am minel ujabb kiadas annal kevesebbet zabal.. 05-06 is jobb mar ilyen szempontbol 03-07 kozott meg sztem 1 liter siman lehet ha csak azt nezed, hogy 14 kiloval konnyebb...
apa kezdődik! Szerintem semmi közöd hozzá , ha talán ismernél akkor esetleg, de így hogy semmit se tudsz rólam igy elég nehéz ilyen hipotéziseket felállitani. Nem védem magam, mert nem erről szól ez a fórum, de nincs is szebb dolog mint a más dolgával törödni. Imádom amikor az emberek direkt csak azért is beleszólnak. Lehet idősebb vagy és tisztelnem kéne téged, de ez olyan megszólalás volt, ami kb 5 éves szint.
Nekem SC1.2 (mintás) volt fent hátul 190es, simán elfért (na jó, azért nem simán, a sárvédő meg a gumi közé nem fért be a kisujjam) és jobban fordult vele, mivel hegyesebb lett a profilja...
Ettol fuggetlenul kijarom enis a tankot csontra azt meglesem 98 al, kiv vok...