Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

600RR-ből lehetett kapni ennyire lefojtott változatot? Vagy ennek csak vhogy a papírjába lett beírva?
http://www.hasznaltauto.hu/3263268_honda_cbr_2003
Ez a motor kapott rendesen. Elég furcsán állnak rajta a dolgok, ez egy görbült motor. A hátulja pár centivel lejjebb van stb. Ilyet motort kerülni kell.
Mert nem gyári a lábtartó sem... Meg szerintem az egész oldalidom, fejidom sem...
Kipuff takaro/hovedo miert lett leszedve?
Ami pont nem ilyen ?
Szabi!
Ne gondolkodj! 2005 patika!
2003/2004/2005

Ugye ezek a modellek(festések) tartoznak az évszámokhoz ? Mert már minden variációban láttam szinte a hirdetésekben...
Bár a 2005-öt felismerni a fordított telóiról. De a 2004-es hírdetések közt már szerepelnek 2003-as piros faridomos modellek, a fekete helyett..
Biztos van a családba valami BKV-s
Neki bejott az Elet..
Háj!Ne idegesits hogy két RR-ed van?
EU spec?
283-at ment alattam az rr óra szeirint. és nekem a 03-as eszik ilyen keveset De ha sokat váltok, kipörgetem, állandoan gyorsitok akkor eszik 6-7-et
Kene egy kis segitseg sracok! Nezegettem lanckerekeket aztan kiderult, hogy az amcsi RR nek mas attetele van mint az eu verzionak.. Konkretan 2% al rovidebb amit rohadtul nem ertek, mert az amcsi valtozat koztudottan tobbet megy vegre... Tudja valaki a megoldast? eu amcsi
Akkor is k keves! NSR em evett ennyit kb.. 03 05 kozott ennyi kulonbseg lenne?
Jah vagom de nem sok futkosik belole!
Persze. Fullra kimeritetttem vittem benyát hátizsákba. Azota napi 1000ft-bol tankolok és müködik
De ez gyári...
Azt, hogy a csocsbe? 3,75 os fogyinak felel meg... kiszamoldtad rendesen vagy csak ugy kb ra? Am gyari a motor vagy mitol eszik ilyen keveset?
Konica Minolta! Brutal egyedi!
Oke fonok!
3 literből szoktam menni 80km-ert 60km-er M0-ás 150-el és 20km-er kb városba menős
Bejön nektek ez a szín?
Vagy tankoljuk majdnem fullra vpowerrel és ontsünk bele egy flakon oktánszámnövelőt:D
Szerintem azért min 2szer tankolj 98-asat! Nem sokkal több... utána nézd meg!