Egesz pontosan 261 et... Kocsog visszajelzo befosott hajnali 3 kor nekem is pedig orultem, hogy az enyemen mukodik! Megmaradt egy csik aztan azt hittem meg van benn... Elkoszolodott csak vagy kuka az egesz?
de megtanított, és nagyonszépen köszönöm amit az 1000es topicba leírtál, rendesvagy.
Azért írtam be ideis a kérdéseim, mert láttam hogy utolsó komment 15ikén volt, nem egy hét mulva akartam rá válazst kapni
Anyukád nem tanított meg szépen beszélni?
Abban a topicban talán több olyan ember van aki azt használ, így okosabb véleményt mondhat. Bár az ilyen intelligens embereknek ezt nehéz elmagyarázni.
Valaki tegyen fel egy linket ahol találok 2005-ös RR-hez service manualt ha nincsa magyar angolul is jó.
Vagy ha valakinek van pdf-ben kérem küldje át a mail címemre.
hellósztok
Azt szeretném kérdezni, hogy 2004-05ös 1000RRnek mennyit kell kötelezőnek fizetni egy évre?
Teljesítmány adó erre a motorra mennyi? és mennyi lehet az átiratás:D
meg ha van kedvetek, kicsit mesélhetnétek az RR-ről, iylen saját tapasztalatokat amiket csak ti tudtok, nem olvashattam valahol:)
üdv/
Helló Szabi!
Ha főként kétszemélyes hadjáratot inditasz akkor f-et,vagy fs-t vegyél.
Nem csak neked kényelmesebb az utazás hanem az utas is élvenzi fogja.Az RR addig ok ameddig egyedül vagy,de az utasnak rémálom lesz a tuti!
Nekem ez tökéletes lenne, mert csak A korl. jogsim van, csak a pénz nincs meg hozzá.
Egyébként mi bajod a 2003-assal? Telókon kívül miben különbözik a 05-06-tól?
Amerikaiak. Köszönöm, tudom a menetet, és hogy kitől függ, és nem a "profikkal" akarom a tapasztalatot megosztani, hanem azokkal akik kételkednek, hogy kifizesse-e előre a pénzeket.
az ebay kereskedelmi felulet a megbizhatosagot emberek befojasoljak te jo eladotol vasaroltal remele boldog vagy azert,na es melyik nemzeiseg volt az elado
Ennek csak a papírjai vannak okosítva, az "A"korl miatt(gondolom én).
Yoshimura Rs-5 rendszer csak nem folytja le ennyire. Amúgy ezt a motort is nézegettem ma, de nem hívtam fel a tulajt a 2003-miatt.... Pedig szépen néz ki
2003-2005-ig.
Utcára- Gyorsulásra -Pályára.
Árak, infó, beszereléssel kapcs kérdések, Árak, E-mailben