Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JAh hogy az még megvan?
Te valami kis buzi lehetsz....
Mikor viszed el a cuccodat kispajtás? Lassan már lehet hasítani.
A nőket.....NA:)
A npket ne keverjük bele!
Inkább egy olyat, mint a 2010-es Limited Edition 600RR típusjelzése, a rúzsfoltos 0-val...
Mit szeretnél egy rohadt nagy ragyát?:D
Á, ha nincs a seggén semmi, nem is érdekes...
Bocsi ...
ebay.com keresőjébe írd be ezt 170365820225
én ezt ajánlanám! és a seggén nincs semmi!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Mind2 olyan 20 körül van. A Danger-é szebb, nagyobb a kijelzője és van váltófénye. A másik szinte akkora, mint a digit kijelző, van, akinek pont emiatt jön be.
És olyan nincs, amiben nincs index? Nekem csak sima lámpa+féklámpa is elég lenne oda, az index meg maradna alul a rendszámmal.
Ez engem is érdekelne, mert hasznos! Bár 2 évet már lenyomtam anélkül és érezni azt azért:D

Mennyibe kerül a 2 megoldás?
Az jól néz ki de macerás megcsinálni! A múltkor belinkeltem
Attól függ, melyiket veszed. Az Ágó-féle a szervizcsatiba megy bele, a Danger-féle picit komolyabb bekötést igényel, cserébe lesz váltófényed is!
Meg 1 fokozat kijelzőnek is (hova kell dugni azt amúgy? van kialakítva neki már gyárilag csatlakozója valahol elrejtve ?)
Viszont egy kipuff fölötti lámpának örülnék
Elvileg kellene sport légszűrő is, most hogy Dobot cseréltem ? Mert annyira már nem akarok belemenni a "tuning"-ba.
OKé de csináld meg:D
Sajnos nem tudok szerezni már, videó pedig max hétvégén lesz, mert meló van 1000-el
csináld már a videjóóót:)
Pont ilyen kellene...tudsz másikat is?
Nem, csak jó-árasítva jutok néha dolgokhoz
Motot ...kidörrentő....Bukó?

Mi van rádszakadt a bank? Ha jól emlékszem még 2005-2006-osban gondolkoztál nemrég....

Gratu!

Nekem is nemsoká felkerül fel a yoshi + fender kit + Sidi Vortice,bár az a lábamra:) Mikor lesz már március? Vááááááááááááááááá
Akrapovic TITAN - kidörrentőm
Köszönöm a válaszokat!