Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen, eddig ők eszembe sem jutottak!
Áraktól tartok egy kicsit, dehát majd megkérdezem milyen óradíjban javítanak :) Mégegyszer köszi!
A PC40 a gyártási szám vagy azonosítónak is nevezhetjük évjáratot nézve.
Pl: 2003-tól, 2006-ig minden 600RR forgalmiában és az alvázszámnál asszem ott van h PC37, 2007-től viszont már PC40 szerepel.
Hello
Részemről nagy csalódás volt a bukó, kb 2 méretet tágult és ezért zajos volt és lötyögőt a fejemen.
üdv
Üdv!

Németh-ék korrektül dolgoznak Várpalotán. Igaz, hogy yamaha, de minden japánt vállalnak. És ott nem egy pályagép is előfordul. Voltam bent náluk, a szakértelmükben szerintem nincs hiány. Árakról sajnos nem tudok. Itt egy link: http://www.yamahanemeth.hu/
HJC ZF-9-et ismeri valaki személyesen? Mert boncteremben olvastam, de nemtudom
Pont nemrég néztem használtautón és ismerős volt innen azért kerestem meg.
számunkra nem sok mindent jelent, de amúgy mindeggyiknek van....!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ah, igen köszönöm szépen. Te ügyesebb voltál!
Szép ez a moci!
Szia!
Erre gondolsz?
Honda CBR 600 RR
Most le van árazva az X-Spirit Serie az imet-en. Szerintem érkezik az X-Spirit II. Én XR-1100 párti vagyok, de ha hasonló áron lehet X-Spirit-et venni, az elgondolkodtató.
Helló.
Pályaidomba Keresek lámpát.2003-2004
Törött érdekel aminek az egyik oldala használható.
Sziasztok!

Kinek van itt az a szép fehér-piros fényezéses CBR600RR? A 2003-2006os évjárat. Egyedi fényezés és a farokidomba vagy valahova bele lett írva egy elhunyt ismerőse... Sehol sem találom!
Köszi
Sziasztok! Veszprémben, vagy ahhoz közel nem tudtok egy jó szerelőt, akihez mondjuk hordhatnám a vasat? Köszi
PC40-mit takar ? Mert a forgalmiban ez szerepel...

Honda
PC40
CBR600RR
Évek óta ez van...
De msot komolyan 9kor tömeg van?:D
Mert gondolkodom hogy elmenjek valamelyik reggel:D
igen és első nap tényleg volt verekedés is
gusztustalan
Amit verekedés folytat ?
üdv. eladó egy makulátlan elsőlámpa cbr 600 rr 03-04-hez , az ára 40000 ft, valamint az összes lábtartó kompletten , fékpedállal, oldalsztenderrel, ár 45000 ft. 0620/992-4528 (tükrök elkeltek)
Jó ez a shox-os akció!

De ha 6kor kihírdetik az új akciót akkor másnap reggel sor áll a bolt előtt?:)))
Csáó

Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyári idomon van valami amit javítani kéne akkor bátran szóljon. Ezek mellett fényezést is vállalunk nem csak idomra hanem felnire is.

MSN: jamal@freemail.hu

Email: jamal1@citromail.hu

üdv
Az már nincs..... Az akció napjának reggelén elfogytak már
AGV-ket meg sokan szidják
Szerintem vadallat kinezetuk van!
Rossi fele AGV GP tech ekrol velemeny? Listaara 100 ropi korul van, persze okosba olcsobb..