A PC40 a gyártási szám vagy azonosítónak is nevezhetjük évjáratot nézve.
Pl: 2003-tól, 2006-ig minden 600RR forgalmiában és az alvázszámnál asszem ott van h PC37, 2007-től viszont már PC40 szerepel.
Németh-ék korrektül dolgoznak Várpalotán. Igaz, hogy yamaha, de minden japánt vállalnak. És ott nem egy pályagép is előfordul. Voltam bent náluk, a szakértelmükben szerintem nincs hiány. Árakról sajnos nem tudok. Itt egy link: http://www.yamahanemeth.hu/
Most le van árazva az X-Spirit Serie az imet-en. Szerintem érkezik az X-Spirit II. Én XR-1100 párti vagyok, de ha hasonló áron lehet X-Spirit-et venni, az elgondolkodtató.
Kinek van itt az a szép fehér-piros fényezéses CBR600RR? A 2003-2006os évjárat. Egyedi fényezés és a farokidomba vagy valahova bele lett írva egy elhunyt ismerőse... Sehol sem találom!
Köszi
üdv. eladó egy makulátlan elsőlámpa cbr 600 rr 03-04-hez , az ára 40000 ft, valamint az összes lábtartó kompletten , fékpedállal, oldalsztenderrel, ár 45000 ft. 0620/992-4528 (tükrök elkeltek)
Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyári idomon van valami amit javítani kéne akkor bátran szóljon. Ezek mellett fényezést is vállalunk nem csak idomra hanem felnire is.
Áraktól tartok egy kicsit, dehát majd megkérdezem milyen óradíjban javítanak :) Mégegyszer köszi!