Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.03-04 es 600rr keresek elsö kereket,fejkonzolt,km órát...
Ha van valakinem jó árban irjon....
Köszi
okés, köszii!
Rendben, segítek szívesen addigra lesz bőven tapasztalatom :XD. Most vettem 0,1$-ért ponyvát . Postaköltség 7$ . Jegyezd meg a nickem és jelentkezz, zeg topicban vagyok általában!
Most nézem nálunk is van Mo-n ilyen szép RR (csak nem találtam többet
Ismeri valaki ?
Persze mindegy csak mondtam egy viszonyítási alapot! De majd télen segíthetsz az ebay-ben:)
Kinek a pap, kinek a papné...nekem konkrétan a pap lánya!
Szevasz JoceeHunt

Menetragacs ...én a gyári megoldással raktam fel a karbonost is csak a karbonoshoz kapott csavarokkal. Asszem még tettem közé alátétet.
Mitől jobb a carbon? Ülés alatt nekem mind1 hogy néz ki
meg az sem utolsó szempont, hogyha paypal-el fizetsz, vissza tudod szedni a pénzed ha neadjisten átbasznak
Tök egyszerű az egész, hamar bele lehet jönni. Én már majdnem 100 vásárlásnál tartok. Szinte az egész motoromat onnan raktam össze
Acélt lehet venni ithon emberkéktől 110 ért
Itthon carbont olyan 140 körül, alu olyan 110 körül! A ebay-en a carbon olyan 350 dolcsi! De ebay-ben nincs tapasztalatom. Valakinek?
Mennyiért vesztegetik a RS5 dobot?
Szia RS5 és nó katalizátor az tökéletes lesz az biztos
de ha átutalod nekem az árat, akkor licitálok rá, és lerendelem szívesen, plusz persze az itthoni postaköltség vagy Zalában átveszed. Ja és sajnos garót a kiküldésre nem tudok rá vállalni, csak ha az enyém megjött. Én is most kezdtem, 1-2 dolgot rendeltem, kifizettem, most várok
pedig eccerű, egy kis angol persze nem árt.
Kell egy jó bankszámlaszám, amire regezel egy pay-pal-t. Pay-pal kell, mert azon keresztül tudsz fizetni, legalábbis én ezt az utat jártam ki...
Akkor ezt majd valakivel kell megrendeltetni, mert én nem vágom az ilyen ebay-es rendeléseket, meg utalásokat
shancus:
ebay-en rendelek egy elég szépet, remélem azzal sem lesz gond. Menetragacs? Azt ki tudom utána tekerni? Nehogymár a hülyeség miatt később beszívjak
Szia!

Gyáriakat nem adom el, megtartom tartiba (végsúly).
Postaköltségre ügyelj!
Ebay....
Hol lehet ilyeneket szerezni ? Én 2004-05ös CBR-t akarok majd, viszont REPSOL idomokat akarok majd rá szerezni...
Oooo jahh, servo mocit hagyd benn, mert kulonben nyomatja az FI hibakat...