Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod Szabi46 Shoxnál napi akcióban a 85ezres AGV 19ezer
Itt meg kaphato (USA)
Az sajnos megszűnt, ezért lett nekem is RSR2...
Vagy RSX-et
Itthon se nagyon... Tele van a Fokt akcióval...
Mosható, de nem kivehető, csak az arcpárnája. Persze macerás így mosni, zörög a gépben...

Egyébként meg arcmaszk és létezik sisakbelső tisztító spray is...
XR10-nek csak az arcpárna kivehető
XR11-nek már a többi bélése is kivehető
peldaul a shark RSI sorozata a jominosegu kozep kategoriaba tartozik es most kint sem draga..

Shark RSI
EZt nem akarom elhinni! 130es bukónak nem mosható? Dehát neten is azt írják, hogy mosható!
Xr1000 csak lenne kivehető bélése
XR1100 meg még horror áron van nekem
Ezért kell megtalálni az optimálisat ár/értékben. Shark s800-asom volt régen, bár L-es és nagy is volt kicsit. De abból kell kiindulni, hogy rövid utakra kell csak.
Az utas feje sem kevésbé fontos...
Nincs is annál szarabb, mint amikor szegény szenved a sisakban...
Tulajdonképpen, most csak egy utas bukót szeretnék venni, S-es mértetben ha érted...:D
A Shox-ban, de hacsak nem a top sapkára fáj a fogad, akkor az AGV a nem ajánlott kategória...
AGV-et hol lehet venni?
Szerintemne is válogass!

Shoei XR1000 most 89e az IMET-ben az üllőin! Az elég jó választás!
Mikor akarsz akciót kifogni, ha nem télen, a legnagyobb off-szezonban? Csak körbe kell nézni, akciózik a Fokt is, az Euromotor is, az IMET-ben is volt/van, meg a Motoroázis is...
Sziasztok, ú basszus sisak az nekem is kell még... Állítólag Bécsben van egy jó kis bolt, ahol egész olcsón lehet venni motoros cuccokat.Esetleg nem hallott valaki róla? Hát igen a jó sisak nem kérdés, és biza 80-100 az ára :( Használt sisakot is érdemes szerintem nézni, kifoghatsz jó állapotút..
Na ez az amitől meg tartok Biztos, hogy új sisak a sisak, de ki kell fogni az akciót akkor meg.....
HJC FG 15-t néztem, az még beleférne újba....(ben spies replika már )

Amúgy 57cm kellene - M
Tele van S+L-el a képesmotor
Mondjuk én használtat tuti nem vennék.
Hogy miért?
-60-80 körül elég jókat lehet télen kifogni újban is.
-a sisakok bélése a használattól összetörik, vagyis tágul a sisak. És már nem a te fejedre fog formálódni...
-nem tudhatod, hogy az előző gazdája hogyan tárolta, mennyire vigyázott rá.
mekkora kell?
Nem is tudom milyen sisak legyen
Az ilyen 110ezer Ft-os sisakok is 50 körül vannak használtba... lehet olyan lesz... Jaj de sok bajom van
A dob árát költsd inkább bukóra!
Azt szokták erre mondani, hogy a doki 2 dolgot nem tud összreakni:D a fejed és a gerinced:D Megvetted a jó mocit:) Ezen ne spórolj:) Akkor inkább ne tankolj és rakd le nyárra, de jó bukód legyen:D