Ezért kell megtalálni az optimálisat ár/értékben. Shark s800-asom volt régen, bár L-es és nagy is volt kicsit. De abból kell kiindulni, hogy rövid utakra kell csak.
Mikor akarsz akciót kifogni, ha nem télen, a legnagyobb off-szezonban? Csak körbe kell nézni, akciózik a Fokt is, az Euromotor is, az IMET-ben is volt/van, meg a Motoroázis is...
Sziasztok, ú basszus sisak az nekem is kell még... Állítólag Bécsben van egy jó kis bolt, ahol egész olcsón lehet venni motoros cuccokat.Esetleg nem hallott valaki róla? Hát igen a jó sisak nem kérdés, és biza 80-100 az ára :( Használt sisakot is érdemes szerintem nézni, kifoghatsz jó állapotút..
Mondjuk én használtat tuti nem vennék.
Hogy miért?
-60-80 körül elég jókat lehet télen kifogni újban is.
-a sisakok bélése a használattól összetörik, vagyis tágul a sisak. És már nem a te fejedre fog formálódni...
-nem tudhatod, hogy az előző gazdája hogyan tárolta, mennyire vigyázott rá.
Azt szokták erre mondani, hogy a doki 2 dolgot nem tud összreakni:D a fejed és a gerinced:D Megvetted a jó mocit:) Ezen ne spórolj:) Akkor inkább ne tankolj és rakd le nyárra, de jó bukód legyen:D
Egyébként meg arcmaszk és létezik sisakbelső tisztító spray is...
XR11-nek már a többi bélése is kivehető
Shark RSI
XR1100 meg még horror áron van nekem
Nincs is annál szarabb, mint amikor szegény szenved a sisakban...
Shoei XR1000 most 89e az IMET-ben az üllőin! Az elég jó választás!
Amúgy 57cm kellene - M
Tele van S+L-el a képesmotor
Hogy miért?
-60-80 körül elég jókat lehet télen kifogni újban is.
-a sisakok bélése a használattól összetörik, vagyis tágul a sisak. És már nem a te fejedre fog formálódni...
-nem tudhatod, hogy az előző gazdája hogyan tárolta, mennyire vigyázott rá.
Az ilyen 110ezer Ft-os sisakok is 50 körül vannak használtba... lehet olyan lesz... Jaj de sok bajom van