Szevasztok,
2005 600 RR-re vettem utánygyártott lábtartókat. Fel lehet rakni az eredeti csavarjaival? Úgy tünik, hogy ha kiszedem már nem tehető vissza mert túl vékony az kis pöcök ami odafogja... hol lehet ilyet venni, csinált már valaki ilyet, milyen szerszám kell hozzá?
Sziasztok, nagy bajban vagyok! Bnőmet viszem holnap Wellnessezni 2 napra , és mocival mennénk, de nincsen utasbukóm! Már szaladgáltam Siófokon mindenfelé, de nem találtam! 5 ezret adnék, vmi pirosas v. feketés S-es bukóért, vagy ha esetleg ki tudna segíteni vki 2 napra, azt is megköszönném! Siófok és környéke max. Fvár-ig! Köszi előre is!
Basszus most, hogy így feldobtad, hogy nem villog, megnéztem az enyémet poénból (emlékeztem, hogy a siroki motorostalin még villogott), erre semmi... 7végén leszek csak a paripa közelében, de akkor feltétlen kipróbálom! Köszi a helpet!
Lábtartodon cask a spicced legyen, amikor kanyarodsz pl bal kanyar akkor told le a bal lábaddal a lábtartot meg a kezeddel a bal kormányt és az egész testeddel dölj ki azután menni fog az érezni fogod hogy kell Mellékelek 1 képet
Igen, nekem a 07es RR-en full gyári a futómű, csak mint említettem, a vas van éppen darabokban, jelenleg a lengővillán megy a huzavona a biztosítóval...
Mersz
Ha 60 felett vagy, nem tudom garantálni, hogy be fogsz kerülni. Ha kijössz és szerencséd van, akkor mehetsz. A díja 13ezer. És ha kijössz, szívesen segítek neked, de jelenleg csak elméleti síkon, lévén épp nincs motorom.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy 2005-2006-os 600RR-en melyik csatlakozóból megy a műszeregységhez a kábelköteg! Eseleg egy fényképe lenne valakinek idom nélkül?
Továbbá valakinek esetleg eladó műszeregysége kábelekkel?
Ülj ki jobban. Nem kell nagyon kiülni. Ha normálisan kiülsz és kirakod a térded már le kell, hogy érjen. Persze némi dőlésszöget is feltételezve.
Annyira én sem erőltetem a térdelést hiszen a tavaly februári térdkoptatóim vannak fent szóval nem esek le a motoról mint egyesek de azért egy kevéske nem árt.
2005 600 RR-re vettem utánygyártott lábtartókat. Fel lehet rakni az eredeti csavarjaival? Úgy tünik, hogy ha kiszedem már nem tehető vissza mert túl vékony az kis pöcök ami odafogja... hol lehet ilyet venni, csinált már valaki ilyet, milyen szerszám kell hozzá?
Köszi:
Jársz ki merszre?
Ha vkinek kene meg esetleg:
HISS LED ki/be kapcsolas:
1. Gyujtast raad, veszleallito: RUN
2. Select lenyom kb 2-3mp amig a HISS led felvillan
3. Gyujtast le
Nekem ezzel ujra mukodott...
Mindenesetre kimegyek hátha! Remélem lesz még idén valami, amit tutter lehet!
Igen, nekem a 07es RR-en full gyári a futómű, csak mint említettem, a vas van éppen darabokban, jelenleg a lengővillán megy a huzavona a biztosítóval...
Mersz
Ha 60 felett vagy, nem tudom garantálni, hogy be fogsz kerülni. Ha kijössz és szerencséd van, akkor mehetsz. A díja 13ezer. És ha kijössz, szívesen segítek neked, de jelenleg csak elméleti síkon, lévén épp nincs motorom.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy 2005-2006-os 600RR-en melyik csatlakozóból megy a műszeregységhez a kábelköteg! Eseleg egy fényképe lenne valakinek idom nélkül?
Továbbá valakinek esetleg eladó műszeregysége kábelekkel?
Előre is köszi!
Bálint
Fizetni ott kell! How much?
De valami drágább nincs véletlenűl? Ez túl olcsónak tűnik.
60 fő fér bele, várolistás leszel. De gyere ki nyugodtam mert fel fogsz tudni menni.
http://www.arata.hu/index.php?...
Mi a teendő ezek után ha beférek!?
Ráadásul regisztrálva is vagyok.
Lesz kint valaki szept 2-án merszen aki tudna egy pár okosságot mondani?
egyébként meg mersz.hu és bal oldalt ott van.
Annyira én sem erőltetem a térdelést hiszen a tavaly februári térdkoptatóim vannak fent szóval nem esek le a motoról mint egyesek de azért egy kevéske nem árt.