Ejj de fasza. Hol szerezted be? Boruláskor vagy dőléskor szerinted ez is hatékony? Ott ahol az írás van az oldalidomba, valamerre arra szoktak fúrni és felhelyezni. Köszi Chubby megsasolom!
Tudna nekem valaki segíteni?
2005-ös 600RR-re hova tudnám a legjobb helyre felrakni a bukógombát, úgy hogy enm nagyon kelljen idomot vágni? Vagy esetleg tud valaki fotót feldobni akinek ilyen évjáratú mocin van már?
Nem a lábtartó számít hanem a kanyarsebesség. Megyek én neked 40-el is és leér a lábtartó. Shancus drága jössz hétvégén veretni? meglett a retkes jogsi végre. Jah és Rocky te?
Köszi!A tiéd se csúnya
Pff plexit egy debreceni srác árulja,de sajnos nem tudom már az elérhetőségét,de néha hirdeti magát itt is.
Volt rá példa hogy leért a lábtartó párszor.
A plexit az imet-nél 11800 volt. Enyhén füst szinü. A lábtarto csak a célegyenes utáni visszaforditoban ée le de már bekopott.amugy meg 190/645-ös gumi van hátul igy magasabb ha fektetem.
Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
egy ötletem van hol tudnál nézelődni
www.bikepics.com
Tudna nekem valaki segíteni?
2005-ös 600RR-re hova tudnám a legjobb helyre felrakni a bukógombát, úgy hogy enm nagyon kelljen idomot vágni? Vagy esetleg tud valaki fotót feldobni akinek ilyen évjáratú mocin van már?
Pff plexit egy debreceni srác árulja,de sajnos nem tudom már az elérhetőségét,de néha hirdeti magát itt is.
Volt rá példa hogy leért a lábtartó párszor.
A Pirelli 2003-as
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen
Szép a motorod.
Plexit hol és mennyiért vetted rá?
Ja és ringen nem ér le a lábtartód?
Nézd meg fent az apróhirdetések között.
Augusztus 18-án rakta fel a srác a hirdetést van nála szinte minden!
még sajnos mindig keresek 2007-2008as 600as RRhez idomokat(utcait)
tudna ebben valaki segíteni ?
köszi