Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis segítség Angliából:
http://www.youtube.com/watch?v...
Nagyon ki kell ülni annyi a titka. Nekem is csak most sikerült megtanulnom hogyan kell letenni a térdem. Mondjuk a sok gyakorlatozással csak lassulsz, de szerintem ha már rutinszerűen megy sokkal stabilabban tudsz majd kanyarodni.
Akkor ok ezek szerint akkor ez nem csak nekem nem megy azt hittem hogy béna vagyok
Én voltam eddig kb 4 alkalommal hringen mersz estén.
minden alkalommal leért a lábtartóm de a térdem nem.
Megmondom őszintén nem is nagyon izgat, hogy a térdem leérjen. (féltem a motort)
Pl voltunk kőröshegyen ott a lábtartó leért a gumi peremig van döntve de a térdemet nem tudom letenni bármit is csinálok
Hungaroringen.
Hozzáteszem nem nagyon érzem még a pályázást, de szeretnék tovább fejlődni.
Linkelek egy képet amin szerintem érzékelhető, hogy mi fog előbb leérni, bár itt még benne van a koptatócsavar.

http://picasaweb.google.hu/BNS...
Hogy a francba lehet ugy megdönteni? nekem utcán csak 1 szer ért le
Lent lakom a pataknál, párkány str.

koptató már kiszedve, és sikerült egyszer úgy leraknom, hogy a csavarnak a helyét félig lenyírtam.
Még sose láttalak Solymáron. Én is itt lakom. Koptatócsavart kiszedted már?
nem tudja valaki ,hogyan lehet megemelni a 2008-as CBR 600RR-en a lábtartót? Vagy hol lehet, hozzá kapni esetleg másik lábtartót?

Vagy az is segítség lenne, ha valaki megtanítana motorozni pályán és akkor nem érne le mindig a lábtartó?
Nálam ilyet még nem csinált 24h elteltével nem alszik el vagy egyáltalán nem villog?
Szia neked az RR en gyári a futóműbeállítás?
Csaoo

Egy kis segitsegre lenne szuksegem.. Tegnap ejszaka eszrevettem mocin, hogy nem villog a HISS LED eddig full jo volt, mert azt hittek, hogy riaszto aztan nem mertek hozzaerni.... Azota csinalja miota kilett veve belole az akksi..

Kosz elore is!
Köszi, az van nekem is, nekem a Valter plexim tört össze a vason.
Sziasztok van egy 2007 2008 as 600 RR-hez egy gyári karcmentes plexim nem érdekel valakit?
Természetesen érdekel!
Zoli!
Köszönöm szépen a segítséget!

És hogy-hogy romokban van a géped?
Ha érdekel még a dolog szivesen megnézem neked
Illetve nem tudok mailt hozzád, innen le tudod szedni (meg más is) a 04es 600RR service manual-t.
Letöltés
Segítenék, de nekem 07-es van, az is jelenleg ropira törve és amihez még hozzáférnék, az is 06-os.
Itt ugyan találsz beállításokat, de ezek szerintem nem a gyári értékek.
Ráadásul jelenleg csak egy service manual-t találtam a 04eshez a neten, azt átküldöm mailben.
Hy all!

Meg tudnátok Nekem adni a 04-es gép GYÁRI futóműbeállitásának az adatait?
Nyomó-húzófokozat hány katt,meg a rugústagot hanyadik állásra kell állitani?

Köszönöm
Kicsicsillag "Shopcenter"!
Húúz már a rákba a szar sisakjaiddal!
hmmmm
az is megoldás lehet....
de konkrétan nem nekem kell hanem egy jó barátomnak csak megkért hogy segítsek neki....
nekem is 2005. Kínomban már a hasznaltauto.hu hirdetéseit hívogatom nem-e adja el valaki róla
köszi a gyors választ!
én is így vettem észre hogy sehol semmi....
de ha valaki mégis rálelne 1 kelletlen darabra valahol elfekvöben az jelezzen!
kösssszzzzz!