Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azért, erre számítottam, köszi
Mostmár ténylegesen is a cserén gondolkodom
De csakis REPSOL-festéssel
Ahhoz kepest rohadt kenyelmes lesz! En regi NSR emmel lenyomtam 550kmt egyhuzamba nap vegere kesz voltam de meg mentem volna siman. Kb. ilyen az ulespozicioja az RR nek is..
Az elmúlt 7végéken, de főképp ma elgondolkodtam, hogy le kellene cserélni a motort, ugyanis nem egy kimondottan utcára szánt gép(még SM-ként sem ). Jó tudom mit várjak egy endurótól.....
Szóval tény, hogy 150-200km motorozás iszonyatosan elveszi a kedvem a KTM-el. Olvasgattam teszteket a 600RR-ről, és írják hogy nem egy kényelmes motor, elvégre sportmotor. Na mármost szerintem a 10cmkeskeny ülésemnél nem lehet kényelmetlenebb. Vagy igen ?
Most épp nincs .......
Uhh! Bocsika! Ha véletlen akadna Gyári Movistar fej illetve jobb oldali idomod légyszi szólj mert nekem nagyon kellene! Köszike!

Hali! Ezt a hozzászólást kb. 2,5 éve írtam! Az ilyen dolgokat kb. 2 héten belül elviszik, most konkrétan 2 garnitúrára lenne vevőm, de sajnos nincs!

Ha lesz feleslegesen akkor majd írok.

Blokkom van bontás alatt épp, mondjuk még szinte egyben, pályaidomból van fejidom+oldalidom+hasidom, meg egy Becker karbon farokidom, illetve apróságok .....
Hali! engem érdekelne a fejidom és ha lenne egy jobbos idom az sem lenne rossz
Szia 20 körben van a fokozatkijelző rendszámtartó pedig a valtermoto nál kapsz de felesleges .
hello tud valaki nekem olcsó dönthető rendszámtartót vagy fokozatkijelzőt 2008 600Rr-re?köszi
hellóka sikerült szerezned nekem van 1 debreceni vagyok tudok adni ha elgurulsz felénk kékes szinüt meg gyári fehéret is ha gondolod üdv
Semmiképp nem ilyen gyárilag... Úgy kell működnie mint 1 műszernek... nincs csattogás, meg zörej...
Sziasztok,van nálam egy 600 rr,mikor visszaengedem a gázt zörrenő hang jön a motor felől és nagy a rezonancia!Ez ilyen gyárilag vagy valami hibája lehet?22e km. van benne!
Jah nekemis volt hatul meg elol is mer amcsiba meg uk ba kotelezo de europaban nem. Elolrol nekem levette az elozo tulaj, hatsot rajthagyta, mert ahhoz mar le kellett volna venni a farokidomot, hogy hozzaferjen. Sztem rohadtul gaz kinezete van vele..
Ja, megmég a prizmáról, hogy még van rajta hátul is az idom alatt, csak az nem látszik a képen! :) Neked is volt rajta hátul?
Köszi az infót! A prizmáról, meg nem is mondasz hülyeséget. még nem is gondolkoztam, hogy levegyem. De most az egész motort meg akarom csinálni ilyenre, csak nem narancsba, hanem pirosba!
Sztem a leges legutolso mocis boltban is talalsz bele par 100 Ft ert.. Az a narancssarga fenyvisszavero nem idegesit teged? Sztem kurva ronda, le is cibaltam az enyemrol. Szinrefujt tukor viszont faszan nez ki!
Helló!
Segítséget szeretnék kérni! 600RR-hez kellene nekem a kis helyzetjelző lámpa. Hol lehet olyat szerezni? 2003-as kiadás. Ő lenne az!
Előre is köszi!
Oké, köszi!
féktisztító
Sziasztok!
Ma fújtam be a láncot és olyan lett a gumi széle is!
Tudna valaki segíteni, hogy tudnám le takarítani a gumit?
hali! van egy(05-től) garnitúra első gyári fékbetétem(2 tárcsára) 15e ft-ért ha valakit érdekel 30/403-94-90
évjárat?
Sziasztok!

Megtudja valaki mondani, hogy mennyi olaj kell az elso telokba? Szervizkonyvben bennvan csak azt nem irjak, hogy csak egyre vagy mindket telora vonatkozik!
Utólag egy kicsit vicces de én is így jártam '04-nél, vagyis a szakszervizben fordítva csavarozták vissza. Átvétel után beakartam indítani és nem indult, viszont az (FI) hibalámpa világított amiből lehetett következtetni erre a hibára.
Nekem is megvan az Akra slip-onom
Viszont a motor inditásával nagyon megszívtam, az istennek sem akart indulni, mire minden kábelt széthúztunk meg összedugtunk. Rájöttem hogy a lámpa hátulján-középen van egy kis dobozka, amin van egy up felirat és nyíl amit én forditva csavaroztam vissza amikor leszedtem a gyári idomról. Valami féle borulás érzékelő, mert elveszi a benzint és a gyújtást. Hogy mik vannak, eszembe nem jutott volna hogy van, és ha van is de hogy pont ott.