Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaoo

Innen tudod leszedni: link

Ez sajna angol, magyart nem talaltam. Ez service manual, ha valakinek megvan az owners manual az szoljon!
Sziasztok!
Nem tud valaki szervizmanualt 2003-as 600 RR-hez!
Nem nekem kell, de fontos lenne!
Nemtudom h milyen nyelveken vannak de gondolom magyarul nincs!
Előre is köszi!
Nekem is!
Szia nem tudtam elérni a szerelőt akit ismerek hogy megkérdezzem de ha felhívod a Róbertet akkor szerintem ő tud ebben segyteni neked 06 30 946 67 85
Mindenkinek szarakodik az üzemanyag visszajelző , kezdek parázni.
Ez a pályaidomokból utcaigépet építés qrva szívás, már igen sose lesz kész csóró gép, közbe meg mindenki motorozik
hívj fel tudok segíteni műszaki ügyben
De jó volna ha nekem 2010-ig lenne műszakim , na mindegy akkor elviszem műszakira és kész, cserélhetem vissza a sportrendszám tartót a gyárira!
Amúgy nekem az alsó 2 csíktól vacakol a üzemanyag merőm!
Én arra gondoltam, persze lehet hülyeség, hogy a tankot levenni, hagyni benne egy kis benzint és jól átforgatni, átrázni ha tényleg csak az érzékelő koszolódik be, akkor hátha ettől úgy mond kimosódna belőle a kosz!
Esetleg tudsz valami megoldást a jelenségre? (tank cserén kívül...)
Csaoo

Vettem egy 2003 as RRt, angol szerelesi konyvet talaltam hozza. Aki ujonan vette szalonbol az kapott hozza vmi magyar konyvet? Ha igen akkor 1 napra elkunyiznam beszkennelni!

Kosz elore is!
Sziasztok!
Kettő év-et addnak müszakin, nekem 2004 -es a mocim,tavaj decemberben kellet volna vizsgáznia,de tél lévén kihuztam márciusig.
Más, lesz szénszálbol a lábtartóra csizmavédő,ami fel van csavarozva,majd teszek feel képeket rolla,ha valakit érdekel esetleg szoljon.
Hello 2004 es és 2005 ös hondákra sajnos jellenző hogy megadja magát a benzinmérő hála isten mára ez már feledésbe múlt .
Nem tudom, hogyan, de az enyémnek 2010 van a forgalmijában. Viszont a benzin visszajelzőm teljesen megadta magát...
Helló
Ezt most nem értem, mert a tied is 2005-ős üzembe helyezésű akkor neked is most kéne lejárnia. nem?
Amúgy ma kérdeztem fatert, ő is azt mondta, hogy már csak 2 évre adják meg , de majd elmegyek pár helyre azt megkérdezem!
Na üdv!
Nekem 2010.07 hónapban jár le a műszaki. Elképzelhető viszont, hogy innentől már csak 2 évre fogják megadni (nem első kézből hallottam), bár még nem volt időm megkérdezni.
Sziasztok! Keresek 600RR-emre balos lábtartó illetve tükröt. Ha vkinek van esetleg felesleges ezekből,írjon! Köszi!
bocsi skacok, muszáj spameljek :) próbáljátok ki ezt a játékot, jó kis unaloműző MyBrute plusz kapok én is XP-t ha harcoltok egyet velem! :)
Csaoo

Ismeri valaki ezt a mocit? link
Sziasztok!

Kellene nekem egy cbr 600 rr '07-esre Akrapovic kipuff...Tudna valaki segíteni benne? Ami az oldalon van az már elkelt sajna!

Köszönöm előre is!
Hát baz látod-látod!
Nekem a biztosítás 10 500 ft negyed évre.
Súlyadó olyan 23 000 ft körül!
szeva shancus

tnap voltam hringen az RSel. adatlapon vannak képek. képzeld az utcánk elején pedig eltört a gyűrű .... szóval most dugó csere stb ... kapásból 50ropi ha nem több. 90% hogy nyáron eladóm az Rs-t ha bejárattam aztán vagy egy 400as zxr a terv vagy pedig egy régi R6 vagy gixi. letudnád írni mennyit fizetsz egy évben a 6kilós géped után ?
Oké, Köszi, ha utána tudnál kérdezni az jó volna!
huhh, ezt még nem is néztem...
Hétvégéig mindenképp utánanézek, csak az a baj, hogy a hét elején nem leszek itthon... Ha van új infó, akkor azonnal szólok.

Ja, és köszi a "tankos" felvilágosítást!
Amúgy akkor a tiednek is idén jár le a 4 év műszakija!
Nem tudod, mindenhol csak 2 évre adják meg ezután?
Helló!
Én voltam vele a Hosuba garázsban ahol a fő szerelő azt mondta, hogy a tankon belül vannak kis érzékelők melyek a kosztol megzavarodnak, eltömődnek , hogy ha szerencsém van 4-5 tankolás után megszűnik a probléma , ha mégse akkor nézem a napi kilométer számlálót! Mert ezek cseréje még bontóból is 30-40 ezer forint!