olvastam már hogy többen is ezt használják,(Q8) csak nem tudom hol és mennyiért lehet kapni! gondolom ha rendelni kell még az is postaköltség, a MOTUL meg itt van a szomszédban
a szűrő cikkszáma az jól jönne!
köszi
En Q8 Moto SBK 10W50 et tennek bele! Az full szintetikus, sok RR tulaj hasznalja minden gond nelkul! Szurobol nemtudom milyen a 2100 Ft os de az utangyartottakat sztem hanyagold.. En gyari hondat vettem bele asszem vmi 3,5 er.. Ha kell adok cikkszamot..
sziasztok! bátyám 600RR-jében most szeretnénk olajat cserélni! MOTUL 5100 15w50 3400/liter áron van + a szűrőt 2100ért adják! ez összesen 15700FT ! nos jó lesz-e ez a 15w50(ár?minőség?) nincs semmi pályázási szándék a tesómban! egyébként 6000kmnél tart a moci, mit érdemes megvizsgálni ilyenkor még?
előre is kösz mindenkinek
semmi extra.. úgy gondolta a rendőr, hoyg megállok... én meg spec éhes voltam és siettem....
Mondjuk nem tudom mi volt a baja?!
Hogy versenyezni akart elött evelem egy BMW-s vagy hogy nem volt a motron renccám?!
Mondjuk az is lehet, hoyg nem is engem kergetett, csak pont arra jött ő is...
A csajoknak az a része szeret motorzni, amelyik nem szokta borcsozni a süncit, mert ha a motoron ülnek, akkor nem szúrja a térdüket...
van egy másik póz, amikor nem szurja, de az 6.000HUF/fél óra
Maci még tud motorozni? - most lehet cinkelni, mert nem olvassa...
Szépen bemutattál Alexnek, te állat Azóta egész jól kikupáltam magam...
Meséljük már el azt is, h ki is szólított le a Nyugatinál- azzal a dumával, h nekem melyik motor tetszik jobban ( Kawacsacsi vagy Szutyuki).. hehe
a szűrő cikkszáma az jól jönne!
köszi
előre is kösz mindenkinek
Tudna nekem segíteni abba valaki, hogy honnan tudok szerezni 2003-as cbr 600rr- hez helyzetjelző kis lámbát a plexi alá?
Akkor lehet a csajok miatt találták ki a tankpadot, mint sexuális segédeszköz?!
Na látod akkor keresd meg gyorsan.
Nekem azt is jelenti, h ha közel ülsz a tankhoz, felizgat
Látom már nem kell, h szponzoráljon a FUCHS motorolaj cég
semmi extra.. úgy gondolta a rendőr, hoyg megállok... én meg spec éhes voltam és siettem....
Mondjuk nem tudom mi volt a baja?!
Hogy versenyezni akart elött evelem egy BMW-s vagy hogy nem volt a motron renccám?!
Mondjuk az is lehet, hoyg nem is engem kergetett, csak pont arra jött ő is...
És miért kergettek meg a rendőrök?
Nem tudtad, h milyen veszélyes kerózni vagy mi?
van egy másik póz, amikor nem szurja, de az 6.000HUF/fél óra
Azt kérdeztem, hoyg a zűd vagy a piros... de mind1! Még erre sem emléxel..
Neked ennyit jelent a motor:
- elöl van az első kerék
- két irányba forgatható kormány
- cabrió
- előre világító első lámpák
- stb
Szépen bemutattál Alexnek, te állat Azóta egész jól kikupáltam magam...
Meséljük már el azt is, h ki is szólított le a Nyugatinál- azzal a dumával, h nekem melyik motor tetszik jobban ( Kawacsacsi vagy Szutyuki).. hehe
P.S.: azóta se ér le a lábam
Te.. vigyázz arra, hoyg az a szőnyegen nem vanilia puding...
VÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kanos vagyok és kimegyek, hátha lesz kapás...
Meg múlt7en is csak 1* kergettek meg a rendőrök... ezek is kezdenek ellustulni...
mi a geci van veled?
voltunk.....
és én pl ma is megyek 8 körül... jaaaah...
Elötte valami yamahát kell megcsinálnom.....