Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PC40-hez újan vásárolt 1 hónapos 120km-es Akrapovic Slip-on street legal titán dob-carbon véggel,szűkítővel 98db 6250-nél. nyitottan 100db 6250-nél.Az összes tartozékkal-iratokkal dobozában karcmentes-újszerű állapotban,motor eladása miatt eladó.Érdeklődni a: nemethszabolcs@varsat.net e-mailben lehet.
Nem mintha sokat de azt is szivesen.
Elvileg igen. Gyakorlatilag a netről ki kell derüljön, hogyha más cikkszámú összekötőcső kell hozzá.
Köszi de már nem kell! Megtaláltam a megoldást a bekötésre, mégpedig a csoportkábel csatlakozójából, a kékből ami a motor oldalán megy, kihúztam a zöld-fehér és szürke vezetékeket, betettem helyére az új relét és tökéletesen működik. Most már csak össze kell rakni a motort és jöhet a jó idő
De azért köszi a segitséget
De megnézem ,csak nincs mindig időm este gép elé ülni,bocs.
Mikori a géped? A kábel szinek miatt,bár nem hinném hogy változtattnak rajta,bár a hondánál nem lehet tudni.
Nem tudja e valaki hogy jó e a 2009 es cbr 600 rr re a 2007 es re való
Two Brothers carbon dob ?
Csaoo

Errol a mocirol tudtok valamit?
hátha érdekel vkit ide is beírom
Nem érdekelne vkit egy Shoei X-Spirit Kagayama ,,S''-es bukó ?
sérült a hátsó szárnya de amúgy hibátlan állapotban van!
200.000 Ft az új ára! akit érdekel hívjon
0630/441-82-31
(víztiszta plexi + egy sötétített v. még egy víztiszta)
jaaj köszi
Meg tudnád nekem kérdezni annak a két kábelnek a szinét? Mert azért van egy pár ott.
előre is köszi
Nah mostanra lett egy kis időm, elég húzós volt számomra ez a kiállítás
viszont az öröm a találkozásban
fuckyt hívtam már pályagumi ügyben van jó áron használt pirellim
Sziasztok!

Keresek egy 2006os rr hez bal oldali tükrőt? Van esetleg valakinek jó a használt is! Vagy tud valaki valamilyen oldalt, telszámot ahol tudnék érdeklődni?
Nem tudja valaki az után gyártott nagyon eltér az eredetitől mert a jobbos tükröm nem sérűlt :)

Köszi!
Ne aggodj!
Ki kell huzni két szálat a műszerfal kábel kötegébő/a csatlakozobol/,és arra a két szálra kötöd az index relét.
Nálam működik a rendszer,akárhány ledes index van bekötve a villogási szám nem változik.Kb két hete csináltam az enyimén.
Szerencsém hogy jó a hondás kapcsolatom is, még mindig buta arcal nézegetném a motorom szerelő létemre.
És akkor ha van egy másik relém amivel nomrálisan villog a LED-es index, azt hogy kötöm be? Vagy mit kell ott kiiktatni? Milyen "tárgyat" kell arrafelé keresni?
Sziasztok!
Nem nem nem a műszerfal mögött hanem a műszerfalban van a relé beépitve!
Ezt én is végig játszottam.
03-04-es 600 rr-hez versenyplexit keresek!Jó használt is!Ha tud valaki,írjon!Köszi!
Valóban nem vészes a szaporább villogás, engem nem is zavarna, csak juniusban vinnem kell műszakira és ezért kellene mégis beraknom a hozzá való relét.

Viszont sajnos nem találom még mindig hogy merre van, mert azt irtad h az ülés alatt a biztosítéktábla környékén. Namármost az én biztosítéktáblám nem az ülés alatt van CBR 600 2005.

Egyéb ötlet?
Minek elektronika hozzá? Simán viszi a gyári villogóautomata is.
Nekem mind a 4 LED-es, csak sűrűbben villog, de kit érdekel? Jobba is látszik...
FuckyRs-nek vannak fent asszem hátul ledes indexei, ő szerintem tud segíteni!
Ledes indexxel volt már dolga valakinek? Mert vettem mellé elektronikát (relét) amivel normálisan fog villogni. Csak az eredetit le kellene kötni, ami úgy néz ki hogy nem az ülés alatt van hanem müszerfal alatt. De hogy azt leszedni hogyan kell azt már nemtom..
PÉLDÁUL VELED IS!
Fábiánt is jó volt megismerni és remélem majd egy közöspályázás, gurulás majd össze jön vagy ha más nem kocsmázás!
például velem? na jó tudom Fábira gondoltál azért egy próbát megért
Na kint voltam ma a Hungexpo motorkiállitáson!
Hát ha nem is volt olyan jó, de legalább találkoztam ismerösökel és megismerked új ismerösökel amiért már megérte!
De azért készültem egy kicsit:
Köszönöm szépen!