Olaj témához annyit, hogy az az olaj fog hamarabb koszosodni, amelyik alacsonyabb viszkozítású. Az 5w 40 olaj hamarabb koszolodik mint a 10w 40-en. Olaj témára, hogy a Hondának van egy kifejlesztett olaja direkt 600rr-be, minden Honda szalonnál megtalálható. Nekem az egyikbe olyan van a másikba meg Motul versenyolaj. Motul-t ajánlom, az látszik hogy korrekt és tényleg jó. Igaz drága mert nem 2000-2500 mint a castrol, de jobb. 4 Liter 20.000ft
Én a 2004-es 600RR-be 64000km hajtottam bele Castrol olajjal használtam,és semmi problémám nem volt vele és pálya-utcai használat mellett.Előtte az F1,F2,F3-ba is Castrolt használtam és finoman működött minden.Nem tudnátok megmondani az 2007- 600RR Akrapovic evolution 2-nél a szűkítőt hogyan lehet kivenni dobból.A papírján ezt kihagyták...(alul le van dugózva).Előre is köszi!
A cepsa-rol én is csak jót halottam,de még nem használtam ill nem cseréltem/engedtem le/.
Alex, a repsolnál én akkór hüledeztem amikor leengedtem, pedig full syn volt ,ráadásul én is öntöttem bele és nem is mentek vele teljes intervallumot.
Nem szeretnék senki lelki világába bele gázolni!
elf,motul,ipon ,igol 10-50w ill 10-60w
Ezekkel nagyon jó tapasztalataim vannak, még verseny pályán is ill versenyeken is probálva.Ja és lehetőlleg full syn.
Sziasztok!
Az olajtémához fűznék csak annyit,hogy nekem a castrollal csak rossz tapasztalatom van akadós váltó kidobálta a sebességeket magasabb fordulatszám tartományokban idő elött számüztem a pi...ba.Én a franciákat ajánlanám fényévekkel előrébb vannak a töbiekhez képest.A repsol szerintem meg kb áfor szinten van,már amiket leengedtem motorokból,brrrrrr!
Szia Alex! Igen tudom,hogy adatlap meg stb... Láttam az ebay-n, sőt köszönöm, hogy a múltkor felajánlottad a segítséged de 99 dollár+szállítási költség sok érte. Itthon van némi kedvezményem a Hondásoknál de amíg nincs itt a szezon próbálok bontottat szerezni.
Alex, a repsolnál én akkór hüledeztem amikor leengedtem, pedig full syn volt ,ráadásul én is öntöttem bele és nem is mentek vele teljes intervallumot.
Nem szeretnék senki lelki világába bele gázolni!
Ezekkel nagyon jó tapasztalataim vannak, még verseny pályán is ill versenyeken is probálva.Ja és lehetőlleg full syn.
Az olajtémához fűznék csak annyit,hogy nekem a castrollal csak rossz tapasztalatom van akadós váltó kidobálta a sebességeket magasabb fordulatszám tartományokban idő elött számüztem a pi...ba.Én a franciákat ajánlanám fényévekkel előrébb vannak a töbiekhez képest.A repsol szerintem meg kb áfor szinten van,már amiket leengedtem motorokból,brrrrrr!
tel:06-30/606-99-60
- Köszöszönöm