Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap valaki egy kanyarra jó idő lesz 10-12 fok
Én a Shell Ultra-t 3400 Ft / liter áron vettem és megvagyok vele elégedve!
Akkor FuckyRS! Motulból melyiket ajánlod?
Olaj témához annyit, hogy az az olaj fog hamarabb koszosodni, amelyik alacsonyabb viszkozítású. Az 5w 40 olaj hamarabb koszolodik mint a 10w 40-en. Olaj témára, hogy a Hondának van egy kifejlesztett olaja direkt 600rr-be, minden Honda szalonnál megtalálható. Nekem az egyikbe olyan van a másikba meg Motul versenyolaj. Motul-t ajánlom, az látszik hogy korrekt és tényleg jó. Igaz drága mert nem 2000-2500 mint a castrol, de jobb. 4 Liter 20.000ft
Én a 2004-es 600RR-be 64000km hajtottam bele Castrol olajjal használtam,és semmi problémám nem volt vele és pálya-utcai használat mellett.Előtte az F1,F2,F3-ba is Castrolt használtam és finoman működött minden.Nem tudnátok megmondani az 2007- 600RR Akrapovic evolution 2-nél a szűkítőt hogyan lehet kivenni dobból.A papírján ezt kihagyták...(alul le van dugózva).Előre is köszi!
Srácok! Köszönöm a válaszokat! Superbike futam? REmélem nézitek!
A cepsa-rol én is csak jót halottam,de még nem használtam ill nem cseréltem/engedtem le/.
Alex, a repsolnál én akkór hüledeztem amikor leengedtem, pedig full syn volt ,ráadásul én is öntöttem bele és nem is mentek vele teljes intervallumot.
Nem szeretnék senki lelki világába bele gázolni!
Nekem már másodszor van benne Cepsa, semmi probléma.
Én Repsol-rakattam az 1000-es szerviz után a motorba de nem volt vele semmi problémám
elf,motul,ipon ,igol 10-50w ill 10-60w
Ezekkel nagyon jó tapasztalataim vannak, még verseny pályán is ill versenyeken is probálva.Ja és lehetőlleg full syn.
Melyik olajat ajánlod, néha pályázni is fog a gép? Castrol-al én sem vagyok kibékülve!
Sziasztok!
Az olajtémához fűznék csak annyit,hogy nekem a castrollal csak rossz tapasztalatom van akadós váltó kidobálta a sebességeket magasabb fordulatszám tartományokban idő elött számüztem a pi...ba.Én a franciákat ajánlanám fényévekkel előrébb vannak a töbiekhez képest.A repsol szerintem meg kb áfor szinten van,már amiket leengedtem motorokból,brrrrrr!
..és '07-eshez ram air?
Nálam 06705850436.
oké
Szia Alex! Igen tudom,hogy adatlap meg stb... Láttam az ebay-n, sőt köszönöm, hogy a múltkor felajánlottad a segítséged de 99 dollár+szállítási költség sok érte. Itthon van némi kedvezményem a Hondásoknál de amíg nincs itt a szezon próbálok bontottat szerezni.
....én nem......
van egy 600 RR fejidom tartó konzolom eladó...20.000.-
tel:06-30/606-99-60
Nekkem Shell Ultra van benne.
Szia Szabi mindenki a Castrol Power 1 et ajanl a Hondához 6 hondas ismerősöm ezt hasznalja.
A 10W-50-es és az SG-SJ teljesítményszintű motorolajok tökéletesek.Nekem is ilyen motorom volt,én a Castrol Power 1-et használtam.
Sziasztok! A repsol racing 10w 50es olaj szerintetek jó e 2004-es Honda CBR 600RR-hez, vagy spóroljak motulra? Előre is köszi!
Szerintem, elöbb töltsd ki az adatlapodat, elég rég óta kérdezgeted ezt ha jól emlékszem.

- Köszöszönöm
Sziasztok! 07-08-as géphez keresek Ram Air-t.
Hello tudna valaki segíteni hol lehet venni 600 rr re hátsó ülést és mennyiért? köszike