Sziasztok!
Bocs h ide irok, de kellene egykis segitség. Éjfélig kellene még pár szavazat, egyik csajra, ( amugy motoros csaj ) hogy bekerüljön a döntöbe, hogy mennyire szép azt Ti döntsétek el amugy barátnőm szval véleményeket várok
Szavazás ingyenes! Viki
használtan nem lehet ilyeneket kapni ? mert én is néztem köv. motorra dobot de egy 2testvér a dangernél 155ezer ....
lehet érdemesebb csináltattni itthon 50-60ért raptort vagy martint ami egyedi.
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Szolnok
üdv. eladó cbr 600rr , 2004, mo-i, szervizkönyves, törzskönyves, szezonra teljesen felkészítve, költségmentesen, ( teljesen új olaj, szűrő, gyertyák, légszűrő, fékolaj) gumik tökéletesek, szép állapotban! minimális esztétikai hibával ( nem bukásból származó) ára 1.150 mft. alku nélkül. érdeklődni csak telefonon 0620/598-2538-as számon!
Na most már nekem is szinte teljesen tönkre ment az üzemanyag szintmerőm.
pénteken várnom kellett megint 1 órát a potya benzin megérkezéséig!
Most már csak a napi számlálót nézem és sűrűben nézek bele a tankba!
Ma ahogy jöttem haza, Alsónémediben szembe jött velem egy fekete, ha jól láttam 2005-2006-os 600RR.
Felismer valaki magára?
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet kapni teleszkópszárat a 600RR-hez? Vagy valaki aki fel tudja újítani? (el van kicsit deformálódva a belseje).
Sziasztok.
Az év elején vettem én is egy 600rr-t és kicsit átépítettem.
Tegnap voltam az Euro-ringen motorozni vele és nagyon tetszett, egy pár képet teszek fel róla.
Bocs h ide irok, de kellene egykis segitség. Éjfélig kellene még pár szavazat, egyik csajra, ( amugy motoros csaj ) hogy bekerüljön a döntöbe, hogy mennyire szép azt Ti döntsétek el amugy barátnőm szval véleményeket várok
Szavazás ingyenes!
Viki
Mellesleg a 600RR és a 2tesó kitűnő párosítás, illetve triósítás, mert ugye 2 tesó+az RR=3
lehet érdemesebb csináltattni itthon 50-60ért raptort vagy martint ami egyedi.
http://www.youtube.com/watch?v...
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Szolnok
Én tavaly egy fácánt kaptam el 160-nál!
pénteken várnom kellett megint 1 órát a potya benzin megérkezéséig!
Most már csak a napi számlálót nézem és sűrűben nézek bele a tankba!
Ma ahogy jöttem haza, Alsónémediben szembe jött velem egy fekete, ha jól láttam 2005-2006-os 600RR.
Felismer valaki magára?
Nem tudja valaki, hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba?
2003 évjárat!
Köszi!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet kapni teleszkópszárat a 600RR-hez? Vagy valaki aki fel tudja újítani? (el van kicsit deformálódva a belseje).
Az év elején vettem én is egy 600rr-t és kicsit átépítettem.
Tegnap voltam az Euro-ringen motorozni vele és nagyon tetszett, egy pár képet teszek fel róla.