Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mi az ára a dobnak?
cbr600rr,2005.05.,18.000km,rendszeresen karbantartva,szép állapotban,tulajdonontól eladó!Ár:1.499.000Ft!Tel:06-70-513-14-01
Sziasztok!
Bocs h ide irok, de kellene egykis segitség. Éjfélig kellene még pár szavazat, egyik csajra, ( amugy motoros csaj ) hogy bekerüljön a döntöbe, hogy mennyire szép azt Ti döntsétek el amugy barátnőm szval véleményeket várok
Szavazás ingyenes!
Viki
Wazzeeee, elhíresültem...
Mellesleg a 600RR és a 2tesó kitűnő párosítás, illetve triósítás, mert ugye 2 tesó+az RR=3
Persze...de te is tudsz: motofaster.com
ha később sikerül megvenni álmaim vasát akkor tudsz hozzá rendelni ?
Huhh , hát látod ezt nem tudom....
A 155 miatt rendeltem meg qz USA-ból...nekem megérte! Sztem nemsok ilyen dob szaladgál itthon, akiről tudok ilyen mocin az Badzoli!
használtan nem lehet ilyeneket kapni ? mert én is néztem köv. motorra dobot de egy 2testvér a dangernél 155ezer ....
lehet érdemesebb csináltattni itthon 50-60ért raptort vagy martint ami egyedi.
De pl. az 1000es CBR-nek mindkét "szeme" világít... Azzal mi a helyzet?
Én úgy tudom csak az a szabályos ha tompított fényszórónak csak 1 lámpa világít motoron, de az mindig!
Nekem Motul-t tesznek bele a szerviznél...teljesen jó, és olcsó!
Alakul a hátsó! 108 papírból itthon volt az USA-ból...
http://www.youtube.com/watch?v...
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Szolnok
10-en pár ezer ft körül
Megtudná valaki mondani hogy kb mennyi egy 1000 es szervíz 600 rr 2008 ra? nekem az 1000rr 25000 körbe volt
Eladó egy 2005 évjáratú cbr600rr,szép állapotban,rendszeresen karbantarva...
üdv. eladó cbr 600rr , 2004, mo-i, szervizkönyves, törzskönyves, szezonra teljesen felkészítve, költségmentesen, ( teljesen új olaj, szűrő, gyertyák, légszűrő, fékolaj) gumik tökéletesek, szép állapotban! minimális esztétikai hibával ( nem bukásból származó) ára 1.150 mft. alku nélkül. érdeklődni csak telefonon 0620/598-2538-as számon!
Nem lett bajom szerencsére,de a bukó az lenullázta magát am én is 160 körül mentem.Plexi leszakadt,a tartórésze meg összetört úgyhogy vehetek bukót..
Remélem nem lett semmi bajod!
Én tavaly egy fácánt kaptam el 160-nál!
Délután Velencei-tó körüli gurulás eredménye Galamb VS Bukó=1:0
Na most már nekem is szinte teljesen tönkre ment az üzemanyag szintmerőm.
pénteken várnom kellett megint 1 órát a potya benzin megérkezéséig!
Most már csak a napi számlálót nézem és sűrűben nézek bele a tankba!

Ma ahogy jöttem haza, Alsónémediben szembe jött velem egy fekete, ha jól láttam 2005-2006-os 600RR.
Felismer valaki magára?
Hali!
Nem tudja valaki, hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba?
2003 évjárat!
Köszi!
Üdv!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet kapni teleszkópszárat a 600RR-hez? Vagy valaki aki fel tudja újítani? (el van kicsit deformálódva a belseje).
Sziasztok.
Az év elején vettem én is egy 600rr-t és kicsit átépítettem.
Tegnap voltam az Euro-ringen motorozni vele és nagyon tetszett, egy pár képet teszek fel róla.