Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ülés alatt, a biztosíték tábla környékén...
Tudtok abban segíteni hogy hol találom a relét a motorban?
Ez a dob 112$ licitnél van és ma jár le, én viszont találtam 07eshez 480$ért küldéssel együtt...már zsírozom is!
Hello
Mennyiért van fent ez a dob az e-bayen?
Ha emlékeim nem csalnak, csak az összekötőben különböznek, meg esetleg a rögzítőpántban...
Egy kis segítség kellene, dobot akarok venni a mocira, és találtam most egyet az e-bayen igen jó áron, csak ez 2005-06-os modellhez való, nekem meg 07-es van...szerintetek rá lehet ezt is tenni, vagy nézzek kizárólag 2007-eshez valót?
Ilyenekbe nem nagyon van élet, meg hát sok motoros = kurva nagy veszélyhelyzet. Sokan jampiznak és 50-el tötymörögnek. Majd szervezünk mi csapatást abba majd meglátod több kreativitás lesz mint ezeken a felvonulásokon.
Csak vigyázz, nehogy vmi tüntetésbe keveredj véletlenül.
Persze ha tüntetni akarsz, akkor nem is szóltam.
Szombaton vmi motorshow lesz Pesten, semmi nem tudok róla, csak haverok szóltak hogy megyünk többen mocikkal....jön vki?
szerintem vidd el szakemberhez.vagy egy sarki fűszereshez az is fogja tudni...
ha itt tartasz,akkor hagyd...

jaa,és bocsika
szombaton kinn leszünk, majd megprobálhatsz rábeszélni hogy vegyek Shoei bukót
Nah ugy kell olajat cserélni, hogy elöször járatod a motort. Hideg olajjal sohase szabad leengedni. Járatod egy 5-10 percet hogy átmelegedjen nagyjából az olaj. Azután alul az eresztő csavart kitekered persze leveszed a hasidomot. kijön rendesen az olaj. Lecsavarod az olajszűrőt és beteszed az újat. Visszatekered alul a leeresztőcsavart, majd beletöltesz 3.5 liter olajat annyi kell neki kb de majd ugyis látod a szintjelzőn. Azután beinditod hagy járjon egy picit alapjáraton hogy átjárja az uj olaj. Ennyi lenne
én kint dolgozom
gyertek és vegyetek egy Shoei-t
Kösszentyű! ÉS honnan fogom tudni hogy mennyi olaj kell bele?
Hasidomzat megbont, hogy hozzáférj a leeresztő csavarhoz, meg az olajszűrőhöz. Olaj leereszt, majd szűrő leszed, új szűrő vissza, leeresztő csavar vissza, olaj betölt, idomzat vissza.

Nagyjából ennyi. Részletesebben nem tudom.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne , hogy cserélt e már vki olajat, akinek honda cbr 600rr je van, hogy kell? ELőre is köszike!
Na cső
Akkor lehet találkozunk majd!
Hali!
Én is szombaton megyek barátnőmmel és egyik haverommal
Oké, barátnöm is jönn!
szombaton kinn leszek Lehet talizunk baby, már elég rossz ez a távkapcs
Hungexpro-ra megy valaki?
Én, ugy nézki szombaton megyek, ha jó idő lesz az RR-rel!
lehet de csak 80-al megy én ott kapcsolom a 3.-at majdnem
Sziasztok!
Nekem sw motek-es tanktáskám van,ami a tanksapka keretjére rögzit egy patkót, és ahoz kapcsolodik egy gyors zárral a tanktáska.
Nagyon jól müködik,több ismerősöm is vett azóta ilyet.
Én csatos tanktáskát vettem, teljesen jó az is