Egy kis segítség kellene, dobot akarok venni a mocira, és találtam most egyet az e-bayen igen jó áron, csak ez 2005-06-os modellhez való, nekem meg 07-es van...szerintetek rá lehet ezt is tenni, vagy nézzek kizárólag 2007-eshez valót?
Ilyenekbe nem nagyon van élet, meg hát sok motoros = kurva nagy veszélyhelyzet. Sokan jampiznak és 50-el tötymörögnek. Majd szervezünk mi csapatást abba majd meglátod több kreativitás lesz mint ezeken a felvonulásokon.
Nah ugy kell olajat cserélni, hogy elöször járatod a motort. Hideg olajjal sohase szabad leengedni. Járatod egy 5-10 percet hogy átmelegedjen nagyjából az olaj. Azután alul az eresztő csavart kitekered persze leveszed a hasidomot. kijön rendesen az olaj. Lecsavarod az olajszűrőt és beteszed az újat. Visszatekered alul a leeresztőcsavart, majd beletöltesz 3.5 liter olajat annyi kell neki kb de majd ugyis látod a szintjelzőn. Azután beinditod hagy járjon egy picit alapjáraton hogy átjárja az uj olaj. Ennyi lenne
Hasidomzat megbont, hogy hozzáférj a leeresztő csavarhoz, meg az olajszűrőhöz. Olaj leereszt, majd szűrő leszed, új szűrő vissza, leeresztő csavar vissza, olaj betölt, idomzat vissza.
Sziasztok!
Nekem sw motek-es tanktáskám van,ami a tanksapka keretjére rögzit egy patkót, és ahoz kapcsolodik egy gyors zárral a tanktáska.
Nagyon jól müködik,több ismerősöm is vett azóta ilyet.
Mennyiért van fent ez a dob az e-bayen?
Persze ha tüntetni akarsz, akkor nem is szóltam.
jaa,és bocsika
gyertek és vegyetek egy Shoei-t
Nagyjából ennyi. Részletesebben nem tudom.
Kérdésem az lenne , hogy cserélt e már vki olajat, akinek honda cbr 600rr je van, hogy kell? ELőre is köszike!
Akkor lehet találkozunk majd!
Én is szombaton megyek barátnőmmel és egyik haverommal
Én, ugy nézki szombaton megyek, ha jó idő lesz az RR-rel!
Nekem sw motek-es tanktáskám van,ami a tanksapka keretjére rögzit egy patkót, és ahoz kapcsolodik egy gyors zárral a tanktáska.
Nagyon jól müködik,több ismerősöm is vett azóta ilyet.