Helló
Gyárilag mindig világit, ha csak meg buherálod valahogy , de én azt nem tanácsolom!
Egy ötletem van csak . Vedd ki az izzót a tompítottból, a távolságit meg állítsd be úgy, hogy a tompítottként üzemeljen és azt használd akként, csak ne felejts bekapcsolni!
Sziasztok valaki nem tudja hogy a fényszó mindig világít gyujtáson is vagy ki lehet valahogy kapcsolni mert jo lenne ha csak indítás után világítana mint pl az r6-on
üdv! eladó honda cbr 600rr, 2004-es évjáratu, törzskönyves, magyarországi, szervizkönyves, gyári kulcsokkal, 34000 km-rel, gyári fénnyel ,de kis esztétikai hibával ( nem baleset és csúszásból származó!) teljesen új motorolajjal, szűrővel, gyertyákkal, levegőszűrővel, tökéletes gumikkal, láncszettel és fékbetétekkel, 2010 ig műszakival, csere nem érdekel! ára alku nélkül 1.150 mft. érdeklődni kizárólag telefonon! 0620/598-2538 köszi. üdv!
Nekem gyári levegő és olajszűrő van és Shell Ultra olaj van benne!
Az lenne a kerdesem, hogy milyen leg/olaj szurot, olajat erdemes a mociba venni?
Este nem nagyon motorozok, de akkor is jól láttok azzal az egy izzóval!
A fényszóró nem alszik el, max amíg az indító teker addig elhalványul, de utána ég a tompított folyamatosan!
Gyárilag mindig világit, ha csak meg buherálod valahogy , de én azt nem tanácsolom!
Egy ötletem van csak . Vedd ki az izzót a tompítottból, a távolságit meg állítsd be úgy, hogy a tompítottként üzemeljen és azt használd akként, csak ne felejts bekapcsolni!
Száraz utat, nedves p**át!