Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ha vkit érdekel,van egy eladó jobbos csutkám 06'-os 600RR-ről.
Nekem a levegőszűrő gyári 9800Ft volt, olajszűrőre nem emléxem. Olajból meg dönts te, én castrolt használok.
Levegőszűrő olyan 11-12 ezer körül van, olajszűrő meg asszem 3500 ft-ért vettem
Gyari megoldasok hive vagyok enis.. Gyari olaj illetve levegoszuro mennyi bele?
Szerintem amit te jónnak tartasz!
Nekem gyári levegő és olajszűrő van és Shell Ultra olaj van benne!
Csaoo

Az lenne a kerdesem, hogy milyen leg/olaj szurot, olajat erdemes a mociba venni?
Nekem meg pont az tetszik, hogy csak az egyik szeme világit!
Én is jól látok, csak na Nekem jobban tetszene úgy!
Nekem is csak napközben van bekapcsolva a refi, sötétedéskor kikapcsolom.
Este nem nagyon motorozok, de akkor is jól láttok azzal az egy izzóval!
Áhh... állandóan villognak... meg este is jó lenne: jobban látnak, én is jobban látok stb...
Aha, kapcsold be a refit, én napközben úgy járok az RR-rel!
nem "illik", nem ajánlott! Nekem inkább arra kéne megoldás, hogy ne csak a fél szeme világítson a moccnak!
,,ildomos" bocs de ez mit akar jelenteni?

A fényszóró nem alszik el, max amíg az indító teker addig elhalványul, de utána ég a tompított folyamatosan!
Nem ildomos az izzókat összecserélgetni! Ez ilyen és kész. Ne hagyjátok rajta a gyújtást! ! mellesleg indításkor elalszik!
Helló
Gyárilag mindig világit, ha csak meg buherálod valahogy , de én azt nem tanácsolom!
Egy ötletem van csak . Vedd ki az izzót a tompítottból, a távolságit meg állítsd be úgy, hogy a tompítottként üzemeljen és azt használd akként, csak ne felejts bekapcsolni!
Ugyanez fordult meg ma a fejembe mielott elaludtam volna irodalom oran.. Eloszor azt hittem gyarilag olyan ez is csak az enyemmel nem okes valami.
Sziasztok valaki nem tudja hogy a fényszó mindig világít gyujtáson is vagy ki lehet valahogy kapcsolni mert jo lenne ha csak indítás után világítana mint pl az r6-on
Ja és neked is balesetmentes motorozást!
Száraz utat, nedves p**át!
Köszi
Gratulálok ! Balesetmentes motorozást:)
Mától 2011-ig műszaki!
üdv! eladó honda cbr 600rr, 2004-es évjáratu, törzskönyves, magyarországi, szervizkönyves, gyári kulcsokkal, 34000 km-rel, gyári fénnyel ,de kis esztétikai hibával ( nem baleset és csúszásból származó!) teljesen új motorolajjal, szűrővel, gyertyákkal, levegőszűrővel, tökéletes gumikkal, láncszettel és fékbetétekkel, 2010 ig műszakival, csere nem érdekel! ára alku nélkül 1.150 mft. érdeklődni kizárólag telefonon! 0620/598-2538 köszi. üdv!
Még jó hogy nem vettél
1000 köszönet Kondi!
Ez a CBR topic mindig rohadtul kihalt! Gixxert kellett volna vennem!