Üdv! Nekem is ugyanez a problémám, már fe is tettem itt ezt a kérdést kb. fél éve, de nem tudott senki se segíteni. Nekem kb. félig "fogy ki" a tank, lejjebb sose megy a mérő.
A vicc az egészben, hogy még színre is megegyezik a gépünk .
Sziasztok!
Ma reggel jól meg jártam , mentem volna dolgozni és a következő településen lefulladt az RR! Mondanom sem kell 3 benzinkút volt a közelben, persze a 3 egyenlően messze! 2-szer rá indítóztam akkor be is indult 3-4 gáz húzásig, de aztán semmi!
Nézem a üzemanyag vissza jelzőt 2 csíkom van, aztán felnyitom a tank sapkát, megmozgatom a motort semmi hang! Na mondom szép , felhívom fatert hozzon egy kis benzint, meghozta, beleöntöttem és elsőre indult...ergo, beszart az üzemanyagszint merőm!
Valakinek volt már ilyen problémája?
SZIASZTOK! lenne egy garnitúra(2-első tárcsára) gyári bontatlan csomagban 600rr-hez(radiálishoz) fékbetétem féláron 15e ft-ért. Ha érdekes akkor itt a számom : 30-403-94-90
Egy kérdés:
A motoromnak most fog honnap végén lejárni a 4 év műszakija. Ha most elviszem műszakira akkor már csak 2 évre adják meg mindenhol? Szigetszentmiklósi vizsga helyen csak ennyire adják majd meg.
Helló Mindenkinek! Nem tudja véletlen valaki, hogy a 2004-es farokidom passzol-e a 2005-ös segédvázra(ülések, hátsó lámpa, stb megvan, csak az idom nincs)? Vagy tud valaki eladó farokidomot(2005) kicsi pénzért? Köszi!
Köszi a válaszokat.Mögötte álltam meg amugy 125 ös CBR em van.Ha valaki ütközni akar akkor írjon.Ismerősök sosem ártanak mert még nem sok motoros ismerősöm van.
Sziasztok.Aki Debreceni , arra lennék kíváncsi hogy hol lehet motorral szabályosan parkolni hogy ne kelljen fizetnem és biztonságban érezzem a motoromat?
A vicc az egészben, hogy még színre is megegyezik a gépünk .