Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..lassan az enyémet is odaadhatnám..
ui.:Hring-re nem jársz mostanában?
.......hi.......
megvagyok, csak most lefogytam 23 kilót és kéne másik ruci...
bár az ötvenes kicsi...kb.54-56 a méret...
Okk, majd ird be ide legyszi!
Hali

Holnapra kitalálom.

Attila
Koszi, hogy irtal! Meret az okes, mert pont 50 es kell nekem. Egy arat irj legyszi akkor, lehetoleg ne tul magasat, mert 300K minuszban vagyok jelenleg.
Hali

50-es árát még nem találtam ki.

Jön ez új, ezért adom el.

Attila

U.I. Veled mi a tarka lebegés van?
El vagy tűnve!
hali
mekkora a rucid?...
és mennyi az ára?
Hali

Enyém a sárga ruha, és pont eladó.

Attila
Nincs mit
Oksa! Sztem nem lenne sokkal olcsobb a masik se ugyhogy Honda lesz bele!

Koszi a segitseget ! !
Akkor is csak 7200.-
Amúgy nyugodtan bele lehet tenni a Castrolt, vagy a Motult.
Jaja pont ezt neztem kulfoldi oldalakon csak onnan olyan 10 ropira jott volna ki postaval egyutt. De gondolom nekik is rendelni kell ha Castrolt akartak belerakni..

Amugy hihetetlen ez a honda. 1 teloba kell 531ccm egy ilywn flakonban meg van 473. Nana, hogy 3 at kell venni! Bekaphatjak!
Bemész egy Honda márkakereskedésbe és ott kapsz gyári 10W-s SHOWA teloolajat. Kb.:2400.-forint a fél literes kiszerelés. A cikkszám, ha nem tudnák : 082080010
Cs!

Most cserelik teloszimeringeket majd a mocimba. Service manual azt irja, hogy a HP Honda Pro olaj a legjobb bele amit elis hiszek.. Tudok rendelni UK bol ilyet csak kb. 10 ropira jonne ki mindennel egyutt. Szalonban azt mondtak, hogy ok Castrolt szoktak bele tenni, gondolom az olcsobb valamivel. Ti mit ajanlatok? Nagy kulonbseg lenne a ketto kozott?
A héten akartalak hívni ez ügyben
Szabi!

Csak nem egy piros rr-ről álmodozol? Tudok egyet elfekvőben.......... És ha gondolod viszlek is vele, de te leszel az első utasom
thx
25Nm, a kontra anyát kézzel és a felső villahíd anyát 103Nm
végülis
Ne az utast nezd ha nem magad! Aki meg felulhet moged egy ilyen fasza mocira annak ki kell birni akarmennyit is mennyetek!
Nekem még senki sem panaszkodott a hátsó ülés miatt!

Kérdésem lenne: tudja valaki, hogy a 2007es RR-en, a kormánycsapágyat mennyivel kell meghúzni? Mármint nyomatékkulccsal persze!
...nemtudom. Ha az utas érdekeit nézem akkor inkább F-legyen ?
Mennyire gonosz tett RR-re utast ültetni ?
Utas tapasztalat ? Az gondolom még deszkásabb....