Kösz, már tul vagyok rajta!
Jol nézki a dob, na majd biztos találkozunk akkor meghallgatom!
Én is vezetem, soförködtem egy kicsit autoval a hétvégén!
Nem mondom, hogy nem élveztem a 2.2-es turbo diesel Honda Accord-ot!
akkor jó étv.
pénteken megjött az új sportdobom aztán azt akartam felrakni de mennem kellett fát vágni :S
szombaton meg bányában dolgoztam. én hordtam a tört kulét
nem sokára menni kéne forgalomba vizsgáznom jogsit illetően. de most műtik az oktatómat. Aztán este ahogy végeztem a melóval felraktam a sportdobot. Ma reggel pedig beindítottam és mentem egy kört azon a szakaszon amerre a találkozon szoktunk. itt van pár kép
Ha a Dangerben veszel LED-es indexet (nem a legolcsóbb a városban), akkor ott kapsz hozzá a motorod típusához való illesztőkábelt. De ez nem lesz teszkógazdaságos.
Sziasztok!
Nekem a forgalmiban az van hogy:
03 narancs
Egyébként ha gyári színeket ,színkódokat kerestek a motorotokhoz akkor itt mindegyik motorhoz,évjárathoz megtaláljátok: http://www.colorrite.com/matri...
Hát nem tom mennyire figyelik én a sportrendszámtartohoz hozzá kaptam így én fent hagytam, annyit csináltam, hogy kék ízzot tettem bele és nagyon jol nézki!
Jol nézki a dob, na majd biztos találkozunk akkor meghallgatom!
Én is vezetem, soförködtem egy kicsit autoval a hétvégén!
Nem mondom, hogy nem élveztem a 2.2-es turbo diesel Honda Accord-ot!
pénteken megjött az új sportdobom aztán azt akartam felrakni de mennem kellett fát vágni :S
szombaton meg bányában dolgoztam. én hordtam a tört kulét
nem sokára menni kéne forgalomba vizsgáznom jogsit illetően. de most műtik az oktatómat. Aztán este ahogy végeztem a melóval felraktam a sportdobot. Ma reggel pedig beindítottam és mentem egy kört azon a szakaszon amerre a találkozon szoktunk. itt van pár kép
És veled Kamionos cimbora?
Nekem a forgalmiban az van hogy:
03 narancs
Egyébként ha gyári színeket ,színkódokat kerestek a motorotokhoz akkor itt mindegyik motorhoz,évjárathoz megtaláljátok:
http://www.colorrite.com/matri...
A Repsol fényezésű hondák milyen szinnel vannak levizsgáztatva ?
Jobb oldali oldalidomja nincs vkinek ?
600 rr 2007es szín mind1
Szerintem nézkörül a neten index ügyben, biztos találsz majd rengeteget ami tetszik, én is nézelödtem és rengeteg jó van!
Müszerfalat én nem piszkáltam, majd fokozat kijelzöt akkarok venni!