Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello mindenki! kéne 1 kis plíz! van 1 cbr 600 rr em 2005-ös. kérdésem: Hogy lehet rá tanktáskát tenni? műanyag tankos! köszi a helpet.
én élveztem a 470pacit, a chip tuningot meg a 12ezer ccm-t
Kösz, már tul vagyok rajta!
Jol nézki a dob, na majd biztos találkozunk akkor meghallgatom!
Én is vezetem, soförködtem egy kicsit autoval a hétvégén!
Nem mondom, hogy nem élveztem a 2.2-es turbo diesel Honda Accord-ot!
akkor jó étv.
pénteken megjött az új sportdobom aztán azt akartam felrakni de mennem kellett fát vágni :S
szombaton meg bányában dolgoztam. én hordtam a tört kulét
nem sokára menni kéne forgalomba vizsgáznom jogsit illetően. de most műtik az oktatómat. Aztán este ahogy végeztem a melóval felraktam a sportdobot. Ma reggel pedig beindítottam és mentem egy kört azon a szakaszon amerre a találkozon szoktunk. itt van pár kép
Semi különös most készülök kajálni!
És veled Kamionos cimbora?
mi van veled búvár ?
Ezt nem tudom, de biztos lehet olyat venni aminek ilyen a csatlakozoja vagy külön szerezni hozzá!
tényleg?ennyi info nem kellett vna!
hello. Info hogy 20 ezret is képes pörögni
köszönöm!
XVII.ker.-ben vagyok , a számom:06-30/606-99-60
még egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudtok vkit akinek volt valaha cbr 250 rr gépe?Jó lenne vmi infó róla h milyen gép valójában?KÖszi
szia!Bp-n belül merre vagy? Csak azért kérdezem mert láttam, hogy idomokat javítasz!Tudnál esetleg nekem teló számot adni?Köszönöm előre is!
.......nekem is a "03 narancs" van beírva...
köszi szépen a segítséget :)
Ha a Dangerben veszel LED-es indexet (nem a legolcsóbb a városban), akkor ott kapsz hozzá a motorod típusához való illesztőkábelt. De ez nem lesz teszkógazdaságos.
Sziasztok!
Nekem a forgalmiban az van hogy:
03 narancs

Egyébként ha gyári színeket ,színkódokat kerestek a motorotokhoz akkor itt mindegyik motorhoz,évjárathoz megtaláljátok:
http://www.colorrite.com/matri...
A sportosabb kis indexekhez adnak olyan csatlakozót amiről le kell húzni az eredetit? Vagy vágdosni kell a vezetékeket?
02blackdragon! Hívd a RicsiBontót, van a srácnak.
Nekem meg csak annyi van a forgalmiban, hogy piros.
Jó kérdés, nekem a gyárilag pearl-white néven szereplő (gyöngyházfehér) 07es RR is fekete színnel szerepel a forgalmiban.
Jah igen meg még egy kérdés
A Repsol fényezésű hondák milyen szinnel vannak levizsgáztatva ?
Azért megkérdezem itt is, hátha.
Jobb oldali oldalidomja nincs vkinek ?
600 rr 2007es szín mind1
Ja, nekem is tetszet rendszámtartó nélkül, nem tuddom milyen néven fut az oldalukon, mert én itt az oldalon MR.RF-töl vettem az ennyémet.

Szerintem nézkörül a neten index ügyben, biztos találsz majd rengeteget ami tetszik, én is nézelödtem és rengeteg jó van!

Müszerfalat én nem piszkáltam, majd fokozat kijelzöt akkarok venni!
Hát nem tom mennyire figyelik én a sportrendszámtartohoz hozzá kaptam így én fent hagytam, annyit csináltam, hogy kék ízzot tettem bele és nagyon jol nézki!