Szevasztook! Gondoltam csatlakozom a csevejhez, már egy ideje követem itt az eseményeket, de jó volna valamivel eltölteni a holtidőt munka közben... úgyis kezdődik a motoros szezon, ha van valami mulatság, én is ott akarok lenni!
Azt hiszem ezt a márkát nem kell bemutatnom,hiszen mindenki tudja melyik "kategóriát" képviseli.Szval profi tervezés,a belső kialakításon is látszik,hogy sokat optimalizálták.Ez az első olyan dob amire azt mondom,hogy érezni is valamit.Előtte Amerikai után gyártott dobokat használtam és csak hangot adott,főleg középtartományban veszítettem a gyárihoz képest.Az ára 110.000Ft.
Shancus elbaszodott a telefonom, szoval hivni és felvenni a telefont se tudok. Ma sajnos nem jó, mert tanulok mint az állat, mert kiderült probaérettségim lesz hétfőn és sokat számít az év végi osztályzásba. De jövöhéten szerintem ráérek de majd ugyis megbeszéljuk. SZioka és jo mulatást ha mentek ki.
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. 2001-es F4í-hez kellene, kuplung bovden, jobb oldali lábtartó, és tükörtartó. Nem tudtok esetleg bontót, vagy valami hasonló, nem márkakereskedéses árréssel dolgozó, egyént? Előre is köszönöm a segítséget.
Dávid