Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztook! Gondoltam csatlakozom a csevejhez, már egy ideje követem itt az eseményeket, de jó volna valamivel eltölteni a holtidőt munka közben... úgyis kezdődik a motoros szezon, ha van valami mulatság, én is ott akarok lenni!

Dávid
Kosz fiuk ! ! !
Jaja és most itt van haver 1000RR-jén és ezen még morcosabb.
two brothers csőnek mocskosjó hangja van,,én imádtam
Az Akrapovic épp hogy nem vísitos, hanem mély hangja van
Matrica
Hy!A fekete csíkok matricák!
Csaoo

Piros 2003-2004 RR tulajoktol kerdeznem, hogy az oldalan a fekete csikok festve vannak vagy matricak?
Elhiszem hogy megéri az árát! DE sok nekem...TWO Brothers Ebayről itthon van 500$ból...és nekem jobban tetszik mint a visítós Akra! De azért köszi!:)
milyen szép ez a dob!
Nekem most lesz a szülinapom, kaphatnék egy ilyet?
Azt hiszem ezt a márkát nem kell bemutatnom,hiszen mindenki tudja melyik "kategóriát" képviseli.Szval profi tervezés,a belső kialakításon is látszik,hogy sokat optimalizálták.Ez az első olyan dob amire azt mondom,hogy érezni is valamit.Előtte Amerikai után gyártott dobokat használtam és csak hangot adott,főleg középtartományban veszítettem a gyárihoz képest.Az ára 110.000Ft.
Hmmm...mit kérsz érte?
Mennyiért lehet venni 2007 600RR re fokozatkijelzőt?
Akrapovic Slip-on sportdob nem érdekel?
Fehér felnicsík, brutáááál !
Enyém a Xsara fórum, néha látogass be
Hogy a fenébe ne lennék Jövöhéten totálisan kész lesz a picike, aztán mehet is ki a kiállításra
Elvileg igen, de már ezer éve nem néztem fel!
Kevés az ember ideje..... És az sem jó, ha új ötleteket látok, mert csak viszi a lóvét!
Te vagy?
kocsi+tuning= www.carstyling.hu Ezt kéredztem hogy fenn vagy-e?
Szia. Köszönöm! Csörögj rám lécci, és visszahívlak!
szia!
esetleg én küld el hogy pontosan mit szeretnél: pc-40@freemail.hu
? Nem értelek.......
hihi carstyling?
Shancus elbaszodott a telefonom, szoval hivni és felvenni a telefont se tudok. Ma sajnos nem jó, mert tanulok mint az állat, mert kiderült probaérettségim lesz hétfőn és sokat számít az év végi osztályzásba. De jövöhéten szerintem ráérek de majd ugyis megbeszéljuk. SZioka és jo mulatást ha mentek ki.
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. 2001-es F4í-hez kellene, kuplung bovden, jobb oldali lábtartó, és tükörtartó. Nem tudtok esetleg bontót, vagy valami hasonló, nem márkakereskedéses árréssel dolgozó, egyént? Előre is köszönöm a segítséget.