Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgynéz ki, nem fog kelleni, de esetleg dobhatsz privátban egy árat és egy képet, infót a plexiről milyen állapotban van, mennyire karcos.
Nem tudjátok F4 gyári kipufogója felmegy Átalakítás nélkül F2-re?
A neonos felnicsíkot ismeritek?
Üdv!

2006-os F4i.hez keresnék ÚJ láncfeszítőt. Esetleg valaki tud? Milyen árban lenne?
Sziasztok,

Honda CBR 600FS-hez (2001) keresek teljes pályaidom szettet.
Használt is jó.
Szia! Nekem van elfekvőben gyári plekó.
Hát nem tom mi van. Nem vagyok egy óriás, de törpe sem a 178cm magasságommal. Gondoltam arra is, hogy a bukótol van, de elvileg az N86-os Nolan azért nem kéne, hogy ennyire gatya legyen. Pl. az ADAC-tesztjén is az összehasonlított bukók közül ez is az elsők között volt aerodinamikailag meg egyébb szempotok alapján, ezt hozták ki tesztgyőztesnek.
A másik meg, hogy ha jól néztem a neten az MRA plexik sem olcsó kínai kategória. Ma egyébkn megjött Kínábol az olcó pici bubis plexi, feltettem az, de sajnos próbakör már csak holnapra marad. Meglátjuk milyen lesz vele, remélem javul a helyzet.
24674. hsz
Gyurgyalag, aki Gyuri, de régen Rezső volt.
ki a második?

nem ugrik be
Mindkét hölgyet ismerem személyesen.
Szia.

Nagy valószínűséggel júniusban fogunk menni Kakucsra. Többnyire én szoktam erőltetni a dolgot szervezés szintjén, de a május nekem elég sűrű, van benne egy olasz kör.

Ettől függetlenül nem zárom ki, ha nem bírják addig a srácok/lányok
Sziasztok! 1996 CBR 600 F3 29e megtett km után először bekrepált. Menet közben elkezdett fulladni, de húztam rá pici gázt és ment tovább, de közben észrevettem, hogy a fordulatszámmérő elég fürgén ugrál fel le. Megálltam azonnal az út szélén és amint kivettem üresbe meg is állt a masina. De sajnos ezután már nem indult el, csak indításkor kattog az akksi előtti dobozka(önindító?). Valakinek tapasztalata ilyen jellegű problémával?
Istenem, mindjárt elüldözi az egyetlen csajt a túlfűtött tesztoszteron-tábor

Mi az a bugyogó ott a létrán?
Az nem hangzik túl jól,remélem én nem járok így....
Mennyiért adta oda a kis csaj?
Landport jobb?
multkor a gari utan 2honappal dobtam ki egy motorbol olyat :(
Igen
A sarukra ráfér egy takarítás, majd holnap ha lesz időm megpucolom őket, meg befújom kontakt spray-el. Az aksi márkája rider, ezt dobta fel mikor rákerestem a google-n, 8300 huf, nem is drága.
Oroszlányból vetted?
Jó a próbálkozás!
csak fura, hogy a lemerult aksit feltoltotte a probakor alatt. sarukat atnezted?
milyen aksit rendeltel? yuasa -t? a fek milyen volt hosszutavon haza fele?
Ez jó kérdés, holnap kipróbálom egy olyan multival amibe tuti jó elem van. Bár már megrendeltem az új aksit, de az még lemondható. Átnézve az elmúlt 4 év szervizelési felírásait nem volt benne aksicsere.