Ha a gyári gumik vannak fent, akkor azok ennyi km-nél pont csere érettek, szóval ez is egy támpont lehet. Én 7800-al vettem (szerintem vmivel több volt benne, de ebben sem vagyok biztos) és 11-12e volt benne, mikor cseréltem az elsőt.
Hihető. De sok dolgot meg kell nézni rá lehet jönni, hogy valós-e. Gyári guminak ,l láncszettnek, fékbetétnek stb-nek kell rajta lenni. Egyébként meg ne legyetek már megáldva ezzel a kevés km mizériával könyörgöm. Főleg ennél a motornál ne. Azért van ennyi visszatekert, mert senki sem szeret sok km-es motort venni. Ezek a motorok ha rendszeresen vannak szervizelve és nincsenek széthajtva jól működnek bőven 100 000 km feletti futásteljesítménynél is.
Már írtam az enyémet tavaly ősszel vettem,előző egyetlen olasz tulaj 2002 ben vásárolta újonnan,4 év műszakija volt újkorától fogva,mert összetörték,idom,lámpa apróságok,majd félretolta a garázsba !
Hihetetlen de 12 890 km van bent összesen és 12 éves ! Ilyen is van igaz hogy ritka,de létezik !
Szerintem ha állat a tulaj akkor mindegy mennyi km van a gépben.
Bár nekem a huszon ezer nagyon karcsúnak tűnik ha 3-4 évesnél nem régebbi a gépes........ vagy volt másik motorja is a tulajnak, vagy csak dísznek vette......
mondjuk lehet ki lehet fogni szép példányokat, de az azért látszik az egész masinán, markolaton, teleszkópon, hűtőn, idomokon, ülés alatti részről stb.... lábtartó csavarokról, plexiről, láncról stb......
Egy olyan kérdésem lenne (lehet, h most sokan felhördülnek) papíron ill. számlálón huszonezer km az soknak számít egy F4i tekintetében?
Ha (esetleg) vadbarom módjára mentek vele akkor szét lehet ennyi alatt kínozni? ha rommá van hajtva azt miből lehet a legkönnyebben megállapítani?
Köszi
Üdv
Sziasztok!
Vennék egy cbr 600f4-est.Mire figyeljek a vásárlásakor?Szép sárga színű az egész motor,adeklik színe nem egyezzik a villa színével,mit jelenthet ez?Úgy tudom mindig is egyforma színű a villa a blokk dekliével.Ettől függetlenül érdemes-e megvenni ha jó a motorja és futóműve?hatötvenért kínálja és 3.tulaj.Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv és széles baleset mentes utakat!Ády
Én nem is számolok nagy lóvéra,az amiből rendbe tudom hozni, az legyen meg. Amúgy amit említettél, hogy cigánykodnak az jól bevett szokás, hogy minél kevesebből megússzák a kárrendezést.
Mi újság, hogy meg ReBeCa? Bevált?
Nemreg voltam otthon, béreltem egy 600Fet, már több,mint 75e volt benne, mégis nagyon jól ment. Jók ezek a Hondák :)
Én most hétvégén megyek itt Stuttgart mellett 4 CBR1000RR-t megnézni, az egyikük lesz az utód
Pl ez:
Hát annak nem fognak örülni, mert a jármű elején csak fehér fényű helyzetjelző lámpa lehet. Műszaki, de akár igazoltatásnál a mocid műszakija bánhatja.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-781
5506
Hihetetlen de 12 890 km van bent összesen és 12 éves ! Ilyen is van igaz hogy ritka,de létezik !
Bár nekem a huszon ezer nagyon karcsúnak tűnik ha 3-4 évesnél nem régebbi a gépes........ vagy volt másik motorja is a tulajnak, vagy csak dísznek vette......
mondjuk lehet ki lehet fogni szép példányokat, de az azért látszik az egész masinán, markolaton, teleszkópon, hűtőn, idomokon, ülés alatti részről stb.... lábtartó csavarokról, plexiről, láncról stb......
Bontóba vele.
Egy olyan kérdésem lenne (lehet, h most sokan felhördülnek) papíron ill. számlálón huszonezer km az soknak számít egy F4i tekintetében?
Ha (esetleg) vadbarom módjára mentek vele akkor szét lehet ennyi alatt kínozni? ha rommá van hajtva azt miből lehet a legkönnyebben megállapítani?
Köszi
Üdv
http://www.hasznaltauto.hu/galeria/2085793-6980046-63-0-0-
0-0
itt egy kép a kiválasztottról
Vennék egy cbr 600f4-est.Mire figyeljek a vásárlásakor?Szép sárga színű az egész motor,adeklik színe nem egyezzik a villa színével,mit jelenthet ez?Úgy tudom mindig is egyforma színű a villa a blokk dekliével.Ettől függetlenül érdemes-e megvenni ha jó a motorja és futóműve?hatötvenért kínálja és 3.tulaj.Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv és széles baleset mentes utakat!Ády
nekünk nem rég volt kocsinál.
mondta, hogy kiszámol valami árat és ha elfogadjuk akkor nem kell számla. Ha nem fogadjuk el akkor vigyünk számlát is megnézik.
mondott egy összeget. mi elfogadtuk. jöhet a lóvé, de aztán visszatáncoltak. Mondták, hogy inkább a számlát vigyük, hogy megjavíttattuk.
geciztek még de nagy nehezen kifizették.
szintén groupama.
Már nincs meg. Meg a zöldség is ment a háztól.
Most aprilia tuono van.
jó ez a fekete gép.
Mi újság, hogy meg ReBeCa? Bevált?
Nemreg voltam otthon, béreltem egy 600Fet, már több,mint 75e volt benne, mégis nagyon jól ment. Jók ezek a Hondák :)
Én most hétvégén megyek itt Stuttgart mellett 4 CBR1000RR-t megnézni, az egyikük lesz az utód
Pl ez:
Műszaki vizsgáztatás
Hétfő: 06:00 - 22:00
Kedd: 06:00 - 22:00
Szerda: 06:00 - 22:00
Csütörtök: 06:00 - 22:00
Péntek: 06:00 - 18:00
Majd hétfő reggel érdeklődöm náluk, ma már nincsenek ott.
Majdnem dobtam egy hátast.
Közületek már , rakott valaki motorjába projectoros angel eye lámpát ?
http://www.ebay.com/itm/St-Blu...
ezzel szemezek éppen , csak nem tudom itt mennyire nézik jó szemmel a rend őrei , hogy pirosan meg kéken világít :-D