A házi barkács nekem nem jött be.Többeknél igen bevált pumpás-elektromos nekem túl sok olajat tolt a láncra.Vagy csak a láncvédőm túl rövid.
Nem tudom.
Juli környékén lesz egy scottoiler akkor majd lesz újabb tapasztalat.
Nekem ugyan nincs, de annyit tudok róla, hogy az már majdnem olyan, mintha lenne
Mccoi a tuti, de a Scotti is működik.
Csak pozitívumai vannak:nem vagy minimális mértékben kell láncot pucolni, nem lesz tiszta ragadós dzsuva, és jelentősen meghosszabbítja a lánc élettartamát. Vannak hiteles városi legendák 100.000 km-t futott gyári láncokról...
Egyetlen hátránya az ára: ha nem világ körüli túrát tervezel, akkor a láncspray árához képest sok-sok éves megtérülési idővel kell számolni. Én egy flakon spray-vel szinte kihúzok egy szezont, szóval akár 10 év is lehet...
Valamelyikőtök használ láncolajozót a motorján? (pl scottoiler, mccoi, vagy házi barkács kivitelben) Transalp forumon eléggé dícsérik. Ha esetleg igen akkor megírhatnátok a tapasztalatokat.
Sziasztok !
Eladó a képen látható vadi új F4 re való állítható sport kuplung és fékkar jó minőségű alauminium arany színben ! Csak fel kell csavarozni és kész.
9999 ft /pár !
Nyugodtan vehetsz 600F-et, nekem is több haverom ezzel kezdett és egy kivételével mindnek máig megvan a vas.
Egyébként azt vedd meg amelyik neked jobban bejön, mert mind a kettő jó választás, akár még kezdő motornak is. Csak a 600F sokkal szebb és még szélvédelmet is ad
Én egyszer vettem rá 190-est, de hamar le is vettem róla és el is adtam, számomra sokkal nehezebben lehetett ledönteni a gépet vele, olyan birkózós lett tőle a vas. Vegyél rávaló 180-asat
Látom megy a latolgatás, hogy CBR vs Hornet....
Akit érdekel esetleg segítek mert volt mindkettő a birtokomban....szívesen leírom Neki 1 terjedelmesebb mailban.
Esetleg ha Szeged környéki megtudom mutatni Neki.
Fel lehet tenni, de szerintem új guminál nem érdemes szórakozni vele.Vegyél olyat, ami rá való.
Ha csak olyan volt használtban, az más...
Szerintem a fogyasztást számottevően nem befolyásolja,de "hegyesebb" lesz a profil, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Gyorsabban is kophat.
Valaki használja közülettek a motorját (CBR600F) 190/50 gumival ? Néztem most egy páros akciót (Metzeler Z6) amiben az előző méret szerepelt , gondolom fel lehet rá rakni , csak nem tudom hogy reagál rá a gép fogyasztás stb...
Szombaton megyünk megnézni egy 98-as f3-as crb-f et, 90000km van benne, félnem kellene tőle vagy ha jó állapotban van akkor ne törődjek vele?
Nem tudom.
Juli környékén lesz egy scottoiler akkor majd lesz újabb tapasztalat.
Mccoi a tuti, de a Scotti is működik.
Csak pozitívumai vannak:nem vagy minimális mértékben kell láncot pucolni, nem lesz tiszta ragadós dzsuva, és jelentősen meghosszabbítja a lánc élettartamát. Vannak hiteles városi legendák 100.000 km-t futott gyári láncokról...
Egyetlen hátránya az ára: ha nem világ körüli túrát tervezel, akkor a láncspray árához képest sok-sok éves megtérülési idővel kell számolni. Én egy flakon spray-vel szinte kihúzok egy szezont, szóval akár 10 év is lehet...
Valamelyikőtök használ láncolajozót a motorján? (pl scottoiler, mccoi, vagy házi barkács kivitelben) Transalp forumon eléggé dícsérik. Ha esetleg igen akkor megírhatnátok a tapasztalatokat.
Letölthető manual, 62. oldal.
http://www.cbrextreme.com/down...
Egy kérdésem lenne. cbr f3, hogy ellenőrizzem az olajszintet? :
a nívó pálcát betekerve vagy betekerés nélkül csak belenyomva?
fék - kuplung
De akkor adj 1 mail címet :)
Anélkül nehéz lesz :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat!
Igen, megy a latolgatás
Nem vagyok szeged környéki, így megnézni nem tudom de a tanácsokat tapasztalatokat szívesen fogadom.
Üdv, Tamás
ugyan ez.
Eladó a képen látható vadi új F4 re való állítható sport kuplung és fékkar jó minőségű alauminium arany színben ! Csak fel kell csavarozni és kész.
9999 ft /pár !
Egyébként azt vedd meg amelyik neked jobban bejön, mert mind a kettő jó választás, akár még kezdő motornak is. Csak a 600F sokkal szebb és még szélvédelmet is ad
Látom megy a latolgatás, hogy CBR vs Hornet....
Akit érdekel esetleg segítek mert volt mindkettő a birtokomban....szívesen leírom Neki 1 terjedelmesebb mailban.
Esetleg ha Szeged környéki megtudom mutatni Neki.
Üdv Attila,Szeged
Ha csak olyan volt használtban, az más...
Szerintem a fogyasztást számottevően nem befolyásolja,de "hegyesebb" lesz a profil, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Gyorsabban is kophat.
Valaki használja közülettek a motorját (CBR600F) 190/50 gumival ? Néztem most egy páros akciót (Metzeler Z6) amiben az előző méret szerepelt , gondolom fel lehet rá rakni , csak nem tudom hogy reagál rá a gép fogyasztás stb...
Z mellett olyan volt mint egy bicikli.
amúgy jó moci