Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is hasonló tárcsám van:)
Irodalom első pályázóknak

olvassátok
Egy ismerősöm elrontotta a rendelést és a nyakán maradt a 90 ezer forintos tárcsa. Már egy ideje benne állt a lóvéja, így lealkudtam fél árra, nehezen de bele ment (nagyon kellett neki a zsé). Teljes árért nem érdekelt volna hisz az eredetiek is tökéletesek voltak még. Nem E-bay-es rendelés volt.
Az apro rovatban megtalálsz róla minden infót + képeket. A tárcsák nem hiba miatt lettek lecserélve, persze párban szeretném eladni (cserélni is párban érdemes) Adatlapomon találsz elérhetőséget ha érdekel és megdumáljuk
Minden teszt szerint kényelmetlen.
ez kafa lett Gyulám
Régitől mennyiért válnál meg? Mennyire kopott? Meg gondolom párban adnád el? Nekem az egyik kicsit üt azt akarnám lecserélni
Fz1.
Z750 jobban megy. Végsebességben a cbr jobb de mire utolér :-)

Volt rá vevő. Túrásabbat akartam de tuono lett :-)

Ez se kényelmetlen de hosszútávon szar, hogy nincs doboz. Táska húzza a vállam. Nagyobb szélvédelem is jobb lenne.

Ez inkább arra való, hogy szombaton kitold a garázsból és egykerekezz, állatkodj. Letolj mindenkit az útról.
Az pont ket hatotvenes.

Ez ezerharomszaz.
Egy ezres versys 2 millio.
Francokat.versys ezres sornegy es nem egymilla meg egy kicsi.az nem ennek az alternativaja.
64 ló édeskevés továbbra is azt mondom. Pláne erősebb motor után. Kawából létezik a vstrom tesója ezresbe, vegyél olyat.
Én is 100 ló környékénél nem szeretnék nagyobbat, felesleges, plusz minden jobban kopik rajta, plusz adók, átíratás, csak azért hogy elmondjam egy ezres gépem van... mert ugye kimotorozni még a 600-ast is elég
Z750 miért ment? Lehet leírtad már, de lemaradtam róla.
Nekem azok is nagyon bejönnek, erőben, érzésben ott van kb. mint a 600F?
Sziasztok !

Tudtok mondani egy motoros üzletet ahol tudok rendelni kuplung bowden-t ? eddig a motoralkatresz.eu-ról rendeltem mindig cuccokat , de bowden-t sajnos nem találtam ,ebayről meg kb 2-3 hét amíg ide ér :-( .
Szép ez fodros tárcsa! Mennyibe kerül ? E-bay es ? üdv.
Az 1 esbe rakás az oké,az természetes hogy kattan egyet ! De a visszaváltásoknál csattan néha ! Vagy lehet hogy még nem kopott be a váltó, 13 200 km van a gépben !
Az új tárcsák a vason.
Tetszik csak sokba kerül.

100le körül kéne maximalizálni a LE-t. Anyagiak miatt :-(
Tuono nem csattan egyesben sem. Kurva jó a váltója.

Mondjuk ha pörgeted és úgy rugsz rá akkor ez is csinálja
Böszme "kis" gép
Tetszik
Nálam Ő a favorit

Éjszaka 1 van, és 3 motort hallok végig 3-4 tiltáson veretni a környéken, azt hiszem itt a nyár a közelben
Valaki volt ma innen a Bükkben? Láttam egy Rossi Replikás F Sportot. Legalább 2db F4i-t sőt még egy tricolor F3-at is.
Jéé én is jártam ma Tatabányán is meg Biatorbágyon is dobozom is van csak hát nem fekete az enyém úgyhogy nem én voltam
Ha 110-120-nál nem mész vele többet 5-5,5-el beéri ha ez alatt akkor még 4,5-el is viszont ma kicsit megcsúsztunk a túrán és még 6-kor még Esztergomban voltunk onnan 272km a hazaút így hát a pályát választottuk kerek 200km után tankoltam 14,2L a tempó 1"70 alatt nemigen volt
Nekem 1-esbe mikor beteszem akkor hallani hogy bevette azt a többit már veszi szépen de olyan motorral még nem mentem ami 1-esbe betéve ne hallatta volna magát