amíg nekem csak ki kell választani azt idomot amelyik tetszik és kifizetni a netes árát addig nekem az ilyennel nem kell foglalkozni
ők, rendezik a többit, ami engem pénzben sem érint
Különben ha a termékhez odavan írva a szállítási költség (shipping) akkor nem tudod kikerülni ! Hiába van bármilyen cég vagy ismerős,rokon stb. Ezeket személyesen nem lehet meg vásárolni !
Ez ki van találva !
azért nem kereskedek vele, mert nem tudok csak egyet tudok szerezni, azt is úgy, hogy rokonom cége által, akik egyet eljuttatnak hozzám
az hogy nekik mennyibe kerül (stb.) nem tudom,nem is érdekel, tőlem nem kér érte pénzt
de kötözködjetek, mielőtt kérdeztek
Egyébként arany áron mennek az idom alkatrészek főleg a Hondához,nem hiszem hogy ilyen olcsón lehetne szerezni,én csak a használt eke-idomot vettem 12 000 ft ért !
Bocsi, kihagytam egy igen fontos szót: Gyári!
Ha meg tudod oldani az ingyen szállítást, miért nem kereskedsz ezzel?
Simán megélhetnél belőle, és csak pár kattintás...
Cégünknél éves szinten 60-70 konténer megy ki Koreába, ami elég olcsó hadművelet, mert oda gyér az export, de az import fuvar méregdrága, ezért is kerül egy idomszett szállítási díja megint annyiba, mint maga az idom.
Repülőn is szoktunk árut kijuttatni, iszonyat drágán, be még nem hoztunk semmit, de tuti 2x annyiba kerül mint kiküldeni.
Szerintem senki nem hoz el neked semmit, ... főleg ingyen nem ráadásul Hongkongból?
Mikor leütöd a" vedd meg most"opciót,automatikusan hozzáadja a szállítási költséget összesítve ! Akkor nézd meg hogy mennyi az annyi ! Tapasztalat,többszörrendeltem már az e-bay ról Kínából,Hong Kong ból ! üdv.
Szia, ez van nekem csak karbonmintas kivitelben...http://www.ebay.com/itm/Black-...
Latni jol latni benne,nem torzit, egyedul az iranyjelzo fenyerejevel nappali fenyben nem vagyok kibekulve mert szerintem gyengus a fenyereje. Szalitas ingyenes, de viszont mivel nekem kestek volt vele 1 honapnal tobbet, a penzt visszakuldtek, s valahogy a tukor is megerkezett 2 honapra a rendelestol szamitva
Hello !
45-ezerért új idomszett ? az után gyártott kínai is 100 ezer körül van szállítással(többféle festéssel)e-bay on ! Lámpa után gyártott 30 ezer ! üdv.
új idom szettet tudok 45ért kb 10 féle festéssel
lámpát is tudok olcsón, jóval 40e alatt
egyedül a tankot kell fényezni, ez csak festékbe kerül, mert én megcsinálom
és akkor még az f4 idomokat, lámpát eladom, ezt is számold le belőle
Így már termelni fogja az anyagot
Viccet félretéve, nekem 200 km környékén kell átváltani tartalékra. Igaz le van áttételezve a gép, hogy fickósabb legyen. (elöl-1 hátul+2)
Hornet tulaj vagyok (abból is a fejidomos változat), de van pár közös alkatrész a gépemen a CBR-ekkel.
Az lenne a kérdésem, hogy használ-e valaki közületek olyan tükröt, amiben integrált irányjelző van? (végigböngésztem a fórumot, láttam, hogy vannak linkelt tükrök)
Aki használ, annak mennyire vált be, műszakin szólnak érte? A tükör mennyire használható (normálisan látni benne)?
Azt hiszem nekem ilyenem van, én meg vagyok elégedve vele. Mutatós, a szélvédelem meg ugye sportmotoron... 120 felett már el kell kezdeni hasalni. Közúti sebességnél viszont a 187 cm-el is kényelmesen fel tudok egyenesedni :)
F4i-re milyen plexit érdemes venni? Sajna cserélni kell az enyémet mert meg van repedve.
Ezekkel van tapasztalat, hogy milyen a szélvédelme, tartóssága? http://www.ebay.co.uk/itm/Smok...
ők, rendezik a többit, ami engem pénzben sem érint