Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos az árára nem emlékszem már...
Gyárilag zöld színű tömítés van paszta nélkül.
Én sokat piszkáltam a kuplung környékét mostanság Én gyártottam le magamnak 0,5 mm es tömítéslapból tömítést, plusz vettem loctite 5920-as rézpasztát. Tökéletesen tömít.
SZvSZ volt szerelve valamikor a kuplungod, és utána nem vették vissza a gyári tömítést, mivel kb 5-6 ezer ft.
Valaki azt még meg tudná nekem mondani hogy a kuplung dekli alatt gyárilag milyen tömítés van? Van vmi papír féleség v csak paszta. Nekem simán pasztával volt feltéve.

Előre is köszönöm.
Én erről a kettőről hallottam jókat, egyik sem túl olcsó, de profi. Nemtom a kinti árakat.

http://tommot.hu/
http://somotokarpit.hu/somoto_hun.htm
Keresett valamit, de az nem ott volt. Mindenesetre jól járt, hogy levette.
Hali mindenki!

Levettem az oldaldeknit nagy nehezen. Az volt a baj amire gondoltunk. El van törve alul. Valaki meg tudja mondani van -e itt gyárilag sötét(fekete) színű paszta vagy sem? Mert nekem volt elég nehezen is jött le.
Petya. Árára emlékszel még mennyiért vetted? 1-ik helyen 17500 Ft-ot mondtak és 1 hét az átfutási idő. Másik helyen holnapra itt lenne onnan mindjárt hívnak az árral.
Valamiért levette a deklit?!

Hát ez tökjó. Én is hetente leszedem, megnézem, hogy minden oké-e
Tommot drága?
Szerintem is a kuplung emelő kar tört el, tavaly én is így jártam. A tünetek alapján tuti, hogy az lesz a gond. Enyémben akkor 32.000-34.000 km környékén lehetett (óra szerint). Szerencse, hogy a környéken történt és nem mondjuk 300km-re. Így is érdekes volt a hazajutás két személlyel :) Próbáltam lámpáknál úgy játszani, hogy ne kelljen megállni, ha mégis úgy alakult akkor motor leállít, egyesbe be és zöldnél önindítóval indultunk.. Még szerencse, hogy nem vagyunk nagy darabok
oks megoldjuk, szerintem jovohetvegen...
Azért sajnos ott van még az a kis probléma, hogy megjelenik egy-két csepp olaj a motor alatt. Azt meg kéne valamikor orvosolnod,ha ráérsz, meg az indexeket is,mert ez a gyors villogás eléggé zavar.
Egyébként szerintem is jót választottunk,bár pár napja tették fel ezt:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
mondjuk most már mindegy.
Sziasztok!

Szörnyű vétek, de öregszem. Szeretnék kényelmesebb ülést. A Corbin nagyon tetszik, de az ára elég borsos, és nem hiszem el, hogy ezért az óceánon túlra kéne fordulni. Nincs valakinek hazai ismerőse, aki hasonló színvonalú, kényelmes ülést tud készíteni, hazai áron? :)

Látod ott még az eladó is jobban nézet ki nem csak a motor, mint a többi helyeken
Sok balesetmentes gurulást hozzá
Köszi szépen. Figyelek. Láttam az 1-ik ábrán amit kitettetek egy kábelt akkor valószínűleg az az.
Szerintem szedd szét és utána telefonálj, a jeladó kábeleire vigyázz azt hiszem szét is lehet a csatlakozót húzni hogy le lehessen venni a deknit mert abban van a gyújtás jeladója
Szia

Megvan az új aksi, de azóta nem mentem csak kb 20-30km-et, eddig minden szuper.
Jaja. Ha annyi van benne akkor még nem törik el 1 darabig. Pont nem rég voltam május 1-én a mátrában meg a Bükkben. Eléggé az jár a fejemben hogy mi lett volna ha ott törik el.

Szerinted is biztos akkor , hogy ez a hiba? Holnap reggel hívnám is a Hondát és rendelném meg a cuccot ha nincs nekik a boltban. Árára nagyon kíváncsi leszek. Remélem nem lesz túl drága.
Elvileg mivel eltört az oldalát simán levéve szétjön mert amúgy azt hiszem valamelyik irányba el kell fordítani hogy le tudd szedni de mivel eltört simán lejön régi ki új be azt mehet vissza ha a tömítés nem sérül még nagyon az sem kell viszont az olajat le kell engedned
A képet a neten kerestem mert hirtelen nem találtam meg ismerősömét mert ő is járt így igaz az kawa volt
Uhh akkor megnyugodtam enyémben 56e van bár aztán ki tudja valójában meg mennyi is van benn
Clutch Lifter Arm - Kuplung emelő kar
Köszönöm szépen. Meg tudod mondani mi ennek a tengelynek a neve?
Ezt a képet találtad vagy csináltad a sajátodról. Nehéz szétszedni mire figyeljek oda? Reggel szerintem neki ugrok szétszedni és hívom a Hondát hogy ilyen alkatrész kell. Vagy ha nem szedem szét akkor is tuti , hogy ez a hiba nem? Ha nem ez tört volna el az alja akkor nem tudnám felfelé húzni 2-3 cmt.

72500 km van a motoromban. Közben elértem unokatesómat telefonon neki is F4 van 2000-es évjárat és neki is el volt törve valószínűleg ugyan ez a tengely 70-80 000 km környékén. Neki nem ment el a kuplung mint nekem csak vmiért levette a deklit és látta, hogy el volt repedve mire kiszedte el is tört.
Köszönöm szépen. Tehát nagy valószínűséggel ez a baj. Eltört az alja ami a blokkon belül van.
Az előbb megmozgattam az enyémen fel-le, most már én is parázok, mikor fárad el.
Amúgy nem rémisztgess mennyi km van a motorban? Most indulunk hó végén egy 2700km-s túrára el sem merek indulni
Ebbe van beakasztva a kar és tartok tőle, hogy ilyen látvány fog fogadni