Én is pontosan ettől félek, ráadásul addig hozzá sem merek nyúlni a géphez, nehogy amiatt rázzanak majd le
Már azon is törtem a fejem, hogy összerakom, majd ha jönnek visszapattintom a törött cuccokat.
Áttételezés:
Nekem a kis f3 kiakasztja a 280 as órát egyszer kimérem gps-el, de én olyan 220-230 ra tippelek nem többre
Jól van, gondoltam amúgy.
Annyira remélhetőleg nem vagyok fakezű, de majd kiderül.
Egyébként 2 haverommal tervezünk májusban egy hasonló osztrák túrát, mint amilyenen együtt voltunk. Ha lenne kedvetek csatlakozni, akkor majd mondom a részleteket (amint én is megtudok vmit).
Az a muanyag szar mozgathato sajnos....nekem mikor bevan alitva a tukor, akkor egy kicsitt csuszik fel a tukor szaron az a burkolat,s ha sebessegben vagyok akkor mar lobog a tukorszaran...most dolgozom azon, hogy tudjam rogziteni, es mozgatni is ha kell, de du keszitek kepet rola, s feltoltom neked, hogy nezd meg, hogy mirol is beszelek.
Én meg tegnap szembesültem vele, hogy mennyit csal az óra. -1/+2 áttétellel (kb. 10%) 210-et ment valójában a padon a gixxer, amikor 260 kmh-t mutatott. Szóval van ezekben alapból is majdnem 10%.
Kösz a választ! A tükörrel kapcsolatban egy kérdés: ahol rácsavarozod az idomra, ott a csavarfejeket takaró rész az mozgatható? Nekem nem kellene rá anya, mert az idom merevítőjében van a menet, így a csavart kéne tekerni, de ha fix az a műanyag, akkor nem lesz jó...
Dávid, egyáltalán nem szoktunk hempergőzni, mivel a max. sebesség a pályán kb. 90km/h, szóval nem 200-ról kell befordulni a sikán előtt, meg nem nagyon van lowside meg highside meg ilyesmi.
Legfeljebb úgy tudsz elesni, ha nagyon fakezű vagy ( vagy nagyon a határon nyomod) és lemész a pályáról, de még akkor sem törvényszerű, én pl. néha járok a füvön
Talán egyszer láttam valakit elesni, de szar 160-as gumikon, meg túl is döntötte, nem volt meg a sebesség...
Jaja, mennék is. Remélem összejön.
Autópályán megkoptatom kicsit a gumi közepét, a pályán meg jöhet a széle. Csak az idomok maradjanak meg.
Gyakran hempergőznek ott a kavicsban? Csak mert én annyira nem szeretnék.
Legszívesebben ilyenkor ásnék egy gödröt a garázsa v. a háza elé amibe remélhetőleg belepottyan vmelyik járművével v. gyalog és mondanám neki, h látod bazdmeg erről beszélek.
Nem túl pozitívan, nem túl gyorsan... mint kis hazánkban bármilyen más ügy...
2,5 hetet vártam a rendőrségre, hogy elkészítsék a helyszinelés! jegyzőkönyvét, azt a 15 sort, hogy kikérhessem, és mehessek a vízügyesekhez. 2x voltam bent a rendőrségen, 2x telefonon eltolta a nyomozó a kihallgatásom, amikor panasszal fenyegetőztem, akkor már vették a fáradtságot, és megíratta a helyszínelő sráccal.
Beadtam a kérvényem a helyi vízügynek, ők továbbították a szolnoki vezetőséghez.
Furmányos módon megszereztem a telefonszámát az ilyen esetekkel foglakozó uriembernek, aki fel volt háborodva, hogy hogy merem én munkaidőben a céges telefonján munka ügyben zavarni, meg különben is hogy szereztem meg a telefonszámát. Szóval ezen lovagolt, hogy kitől tudtam meg az ő számát.
Megmaszatolta a szart telefonon, hogy náluk ezt végig kell követni, hogy egyáltalán jogos e az igényem, ha igen akkor majd szólnak. Tehát nem tudok semmit és szombaton lesz 4 hete az eset.
Szóval semmi pozitív
Valószínű, hogy termelni fogja. Haverok eddig is azt járták, hogy ez termeli az anyagot, hát még ezután. Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy ennyi km-t úgy tudtam megtenni, hogy nagy többsége városon kívül volt 90-120 között.
A 200 km nem sok. De leáttételezve érthető + ha gyakran műveled a képeden látható dolgot.
Miért akarod eladni egyébként? Újabbra akarod cserélni? Rendberakással hogy állsz? Fog fizetni a közútkezelő?
rendeltem a Z-hez kis karszettet.
megjött.
Z-t eladtam.
Tuono-hoz nem jók a karok.
Írtam, hogy nem jött meg. küldje a lóvét vissza szépen.
Ment egy kis veszekedés. Aztán abban maradtunk, hogy küld egyet a tuonohoz.
Egyértelmű miért... ők nem veszik ezeket a "kínai" cuccokat.
rrox
Szerencsés ember vagy! ez nem kötözködésnek minősül csak véleménynyilvánításnak. Hogy leírtad, hogy lesz neked féláron idomszetted így már értem.
Amúgy meg vegyél jó F3 at, mondjuk az enyémet
Most gyártatom hozzá a kormánybefogót, amint nálam lesz teszek majd fel képet róla milyen is lett.