Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felőlem lehet május is, demokrácia van

amúgy sem tolonganak a srácok, biztos mindenki szervízre költ...
Hali!
Ha esetleg májusra átcsúszna,akkor én is mennék!Már nagyon hiányzik 1 kis pályázás...
Jóó.

Fasza a füved is :-)
Nem enged egynél több képet felrakni
Hátha valaki érdekel..

Majdnem kész, kiv. a kipuff és egy kicsit még meg van fázva, de aztán menetre kész! :)
eléggé megbízható (szerű)

persze csak hülyéskedek. Nekem EBC van elöl-hátul, és minden frankó

hátulra elég a sima is, nem kell szinter. elölre igen
Ha nem ragaszkodsz a gyárihoz, akkor meg sok helyen vehetsz, ebc, ap racing, nissin , vagy bármi más jó lehet, bury árul ilyeneket, de nem tudom mennyire megbízható, én még nem rendeltem tőle.
Hondánál szerintem aranyárban mérik, 40 körülre tippelem a szettet.
honda szalon, vagy külföld szerintem, én legutóbb innen rendeltem kb. 3 éve.
Köszi. Hol tudok ilyet venni? Esetleg árról van infód?
Jelcsától vettem Mivv Carbont. Olyat szól, mint egy ágyú, igazi vadállat. Ja, és gyári sportdob, nem eszkábált kisipari.
06455MBWE12 Nissin
Sziasztok.

F4i gyári fékbetétje micsoda? Neve?
Köszi
Mit szólnátok egy kis áprilisi KAKUCS -hoz?

április 19 szombat vagy 20 vasárnap

állítólag elkezdődött a szezon. megírta a Superbike is.

(tavaly február végétől mentem, hogy röhögtem az ilyeneken

nos, lényeg a lényeg, pár embernek már be is fejeződött a szezon, és hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő, irány a pálya!
F2-ről van szó? Ha igen, annak úszónyerges a féke, a csapok és a tömítései milyen állapotban vannak? A csapoknak teljesen fényesnek, tisztának, homogénnek kell lenniük, attól is ragadhat. Ha rotyogást érzel, miközben húzod, akkor a főfékhenger karmantyúja a ludas. Egy szimpla fékolaj-csere nem kéne, hogy előhozzon ilyen problémát. Írd le pontosan mivel mit csináltál!
Ne sajnáld, egy haszontalan dög volt, csak evett, repkedett, meg fosott. Az élete fabatkát sem ért.
Uhh akkor az érdekes
Total szetkaptam volt mind a 2 feknyerget, kimostam belole a regi olajat+a lerakodasokat, fenyesre pucoltam a fekdugattyukat is...
Mikor fékolaj meg betét lett cserélve ki ki lett pucolva a nyereg meg a dugók nem lehet hogy vissza lett koszosan tolva a nyeregbe és ragad?
Szegény madárka.

Még jó, hogy csúszóra vetted.
Így van, hát nem is forgalomban, az nekem erkölcsileg sem menne. Én nem vagyok ilyen felelőtlen, ön- és közveszélyes száguldozó donor jelölt.
Nem közúton történt, hanem pályán.
Uraim, normalis dolog az ha most frissen volt cserelve elso fekbetet, es fekolaj es 800 km utan ugy erzem h a fekkar utja valojaban 0.2 mm lett az eredeti 15 mm-bol? Amikor huzom recseg, es ahogy hozzanyulok anelkul h behuznam maris fekez..mitol van,mivel lehet megoldani? Koszonom
Egyébként robbantott rajzok szerint is ez kell, nem amit én rajzoltam. A gyári száma pedig elvileg 90111-KW3-003
Közben én is rájöttem, hogy ez akár össze is húzódhat. Rendeltem is kettő ilyet, aztán majd kiderül.
A tanknál elöregedhetett és szétesett, az idom elejéből meg elpattogott, és pont a csatorna tisztítónyílásába esett...