Ha nem ragaszkodsz a gyárihoz, akkor meg sok helyen vehetsz, ebc, ap racing, nissin , vagy bármi más jó lehet, bury árul ilyeneket, de nem tudom mennyire megbízható, én még nem rendeltem tőle.
F2-ről van szó? Ha igen, annak úszónyerges a féke, a csapok és a tömítései milyen állapotban vannak? A csapoknak teljesen fényesnek, tisztának, homogénnek kell lenniük, attól is ragadhat. Ha rotyogást érzel, miközben húzod, akkor a főfékhenger karmantyúja a ludas. Egy szimpla fékolaj-csere nem kéne, hogy előhozzon ilyen problémát. Írd le pontosan mivel mit csináltál!
Uraim, normalis dolog az ha most frissen volt cserelve elso fekbetet, es fekolaj es 800 km utan ugy erzem h a fekkar utja valojaban 0.2 mm lett az eredeti 15 mm-bol? Amikor huzom recseg, es ahogy hozzanyulok anelkul h behuznam maris fekez..mitol van,mivel lehet megoldani? Koszonom
Közben én is rájöttem, hogy ez akár össze is húzódhat. Rendeltem is kettő ilyet, aztán majd kiderül.
A tanknál elöregedhetett és szétesett, az idom elejéből meg elpattogott, és pont a csatorna tisztítónyílásába esett...
amúgy sem tolonganak a srácok, biztos mindenki szervízre költ...