Annyit mondtak telefonban, hogy megvettek elvittek a honda szalonba atnezetni es kerdeztek lehet e lejjebb tenni. Nem lattak de vmit tekergettek rajta es 10 perc mulva alacsonyabb volt, valamennyivel. Tud valaki valami gyari adatot cikszamot a kutyacsontrol? Megneznem hogy cserelt e. De ha nincs kulon opcio tekergetesre magassag teren, akkor marad a rugo. Biztos hogy lejjebb kerul valamennyit ha kitekered, akkor ha raulsz jobban leesik. Attol lesz olyan uszos.
Nem vagyok nagy CBR guru, de akkor ott kutyacsont csere volt inkább, változik tőle a magasság és a geometria is, de ha nem vagy versenyző, akkor a kis változást nem igazán veszed észre. Ha hosszabb a kutyacsont, akkor alacsonyabb a motor.
Hali. Vinnem tovabb ezt a temat. 2006 gyartasun lehet a magassagot allitani? Rugocseret mar lattam 10 centivel kissebb es 50 kiloval kevesebbet birt az elado elmondasa szerint. (Noi pilóta) de most megyek egy masikat megnezni es allitolag lejjebb tekertek. Ott is az elofeszites lesz? 160 centi koruli es leer a laba en pedig 190 vagyok aztan szerintem ugyan az a magassag nem jatszik :) koszi
Eladó eredeti japán MUGEN cordura protektoros dzseki ! Japán XXL,ami magyar XL-nek felel meg ! Én 180 cm magas, 85 kg vagyok ! Teljesen jó,szakadás és kopás mentes kítűnő állapotban,kicipzározható thermo-bélésel,hálós nyári béléssel,lélegző membránokkal, CE protektorokkal. Piros Hondákhoz nagyon megy. ár: 19 000 huf !
http://www.batszimotor.hu/inde...
Ültető illetve emelő kitámasztók "kutyacsontok vagy piskóták" hátsó futóművekhez
Csavartávolság egyeztetéssel! 2500.-