Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tekergettek, akkor az az előfeszítés. Kutyacsontról csak tudom, hogy van, de se méret, se gyári számom nincs, viszont itt megkérdezheted:

http://www.batszimotor.hu/inde...

Ültető illetve emelő kitámasztók "kutyacsontok vagy piskóták" hátsó futóművekhez

Csavartávolság egyeztetéssel! 2500.-
Annyit mondtak telefonban, hogy megvettek elvittek a honda szalonba atnezetni es kerdeztek lehet e lejjebb tenni. Nem lattak de vmit tekergettek rajta es 10 perc mulva alacsonyabb volt, valamennyivel. Tud valaki valami gyari adatot cikszamot a kutyacsontrol? Megneznem hogy cserelt e. De ha nincs kulon opcio tekergetesre magassag teren, akkor marad a rugo. Biztos hogy lejjebb kerul valamennyit ha kitekered, akkor ha raulsz jobban leesik. Attol lesz olyan uszos.
Nem vagyok nagy CBR guru, de akkor ott kutyacsont csere volt inkább, változik tőle a magasság és a geometria is, de ha nem vagy versenyző, akkor a kis változást nem igazán veszed észre. Ha hosszabb a kutyacsont, akkor alacsonyabb a motor.
Hali. Vinnem tovabb ezt a temat. 2006 gyartasun lehet a magassagot allitani? Rugocseret mar lattam 10 centivel kissebb es 50 kiloval kevesebbet birt az elado elmondasa szerint. (Noi pilóta) de most megyek egy masikat megnezni es allitolag lejjebb tekertek. Ott is az elofeszites lesz? 160 centi koruli es leer a laba en pedig 190 vagyok aztan szerintem ugyan az a magassag nem jatszik :) koszi
Remélem ír ide. :-)
jó olvasni a hozzászólásokat. kis nosztangia ;-)
http://www.sportmotor.hu/motor...

Pityu visszatért. Rég járt az oldalon azt írja.
Nem mondtál baromságot.
Lehet vele mókolni, de iszonyat moslék puha lesz a hátulja.
Tényleg a 95-ösnél a rugóelőfeszítéssel esetleg lehet játszani, hogy kicsit alacsonyabb legyen? Faszság?
Ügyes vagy, mert én 165 és leér a lábam, nem telitalppal, hanem csak úgy.
Egyébként meg álldigálni akarsz, vagy motorozni?

Na jó, most komolyan. Faraghatsz az üléséből, vagy cserélhetsz kutyacsontot, vagy megszokod. Én az elsőt, vagy az utolsót javaslom.
Szerintem nem, csak az ülés átalakításával.
95-ös évjáratú motornál lehet-e állítani az ülésmagasságot valahogy, mert nem ér le teljesen a lábam?(173 cm vagyok)
Bármelyik festés szóba jöhet!
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Van valakinek egy eladó sárga-fekete vagy fekete-sarga CBR600F4?
Sziasztok Honda CBR600 fsport hoz szükségem lenne első tárcsafékekre akár használtan akár újonnan 296mm es válaszokat előre is köszi
Hát kb legalább ennyinek
60-70 V
Én úgy szeretném látni őket, hogy egyforma motorral mennek.

Akkor kijönne, hogy ki a jobb pilóta
egyenesben elég durvák.

De a Duci régen "verhetetlen" volt most meg hol van?
Csak égeti magát.
A generátorból mekkora értéknek kellene érkeznie? (a feszültség szabályzó előtt).
Azért látszik, h műszakilag még a Hondák vezetnek.
Én is a Rossinak szurkolok.

Mondtam is neki, hogy faszé nem mész má'
Az öreg jól ment nagyon, de a kis buzi sajna még jobban.
Eladó eredeti japán MUGEN cordura protektoros dzseki ! Japán XXL,ami magyar XL-nek felel meg ! Én 180 cm magas, 85 kg vagyok ! Teljesen jó,szakadás és kopás mentes kítűnő állapotban,kicipzározható thermo-bélésel,hálós nyári béléssel,lélegző membránokkal, CE protektorokkal. Piros Hondákhoz nagyon megy. ár: 19 000 huf !
Az igaz hogy egyformának na de nem 4,5-nek mert az rettentő mód kevéske a töltéshez
Kezdődk a GP.

Digi káttú