Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Nekem van 3 db baloldali generátor olaj dekni tömítésem eladó!
Nem gyári,de jó minőségű az enyémben is ilyen van. 1600 ft / db.
Sziasztok Fórumtársak!
Szükségem lenne két db gyári tömítésre a motoromhoz.(Olajteknő, kuplungdekli)
Honnan érdemes rendelni?
Köszi előre is!
Igen. Fsportnak néz ki. Nem tudjátok innen volt-e valaki? Predakon ugrott be hirtelen. Reméljük nem ő volt.
Láttam én is a hírekben. Szegény ördög...
F4-nek néztem a roncsot.
Mailt azért majd dobj már vissza 1-2 dolognak nem tudom az árát azt megkérdeztem.
kamikazeee !
Az betyár
Jaja én is így vagyok hogy fáj. De idén már más hátha nem fog kelleni.
http://tv2.hu/musoraink/tenyek...

Ez ki volt tudja valaki?
jaja.

de amikor nekem jön egyszerre, gumik, fékbetétek, lánc, műszaki stb.

Az szokott fájni. Mondjuk akkor egy időre le van a gond.
Igen a nagy összegű az relatív fogalom. De az eddigiekhez képest mindenképp nagyobb összegű. De legalább neked öröm.
Nagy összegűt nem látok csak a tiédet

Viccet félre téve megy a dolog.

Köszi.
Azt hiszem befutott mailben egy nagyobb összegű megrendelés hozzád.
cbr leömlö +dob 8000.- eladó
Csaba
:D jah :D
Ne várd és akkor nem jön elő.
Na most a létező összes csatlakozót befújkáltam, a sarukat megcsiszolgattam.. Várom hogy előjön e a hiba megint.. Még az önindítót is szétkaptam, a szénkefék jók, az önindító tiszta volt.
És elnézést, most látom hogy az oldalán lévő matricára kérdeztél rá :) arra már adtak választ.
Én "Tank pad"-ként vettem az enyémet.
Egyik kedvenc gumim. Ha nem volt sokat napon és nem látszanak rajta az öregedés jelei, nyugodtan nyomhatod vele. Még a pályán is szuperül viselkedett alattam
Először finoman tedd próbára és úgy is érezni fogod, hogy tapad-e még 8 év után is. Ha igen akkor goooo!
Akár kontakt hiba is lehet vhol, ha néha simán indul, néha meg szarakodik.
Sziasztok! Egy érdekes jelenségről szeretnék informálódni. :D Szerintetek mi lehet a gond ha a motorom ami egy CBR 600 F1 (1990) olyat csinál, hogy van mikor gyönyörűen indul zokszó nélkül de van mikor meg hiába nyomom a gombot az önindító teker rendesen viszont szikrát egyik hengerbe sem ad DE! ha betolom akkor első fordulatra elkapja és szépen jár.. Egy hete lett nagygenerálozva, az aksi új ( Varta 8Ah).. Lehet hogy gyenge lenne neki az aksi és az önindító "elszívja" a trafó elöl az inputot?
Sziasztok ha esetleg valaki tudna eladó ovális sportdobot,összekötőcsövet,CBR600F-re(2006) írjon
köszi
Sziasztok !

A kis CBRemnek mostanában gondja vannak a világítással , rá rakom a gyújtást világit , motor indít elalszik vagy egyáltalán nincs gyújtáson sem . Villantó működik tompított világításon és reflektoron is .
Esetleg valaki futott már bele ilyen hibába ?
Nem olyan mint az új de simán jó