Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen forgalomtól elzárt területen
Hol mész te két kilót?
Eszedné' legyé'

Ja nem, az nem anya. Amit lerajzoltál az már összehúzott állapotban van, nem? Az az angol neve hogy rubber well nut, ha az amire gondolok
Ez nem a légbeömlő takaró műanyagidomban van? Oldalanként egy-egy?
Ha ráleltek erre a műanyagba öntött anyára, engem is érdekelne mert a tanknál egyik nekem is megadta magát. Ideiglenesen megragasztottam vissza a műanyag-gumi házba de nem tudom milyen tartós lesz.
Köszi, de ezt én is megtaláltam. Gyorsan lerajzoltam :)
Nagyjából ilyen:
Valami ilyesmit? Igaz ez plexihez való nem tudom hirtelen a tankban is ilyen van-e?

http://www.ebay.com/itm/BLACK-...
egyszer én is kaptam valamit a kulcscsontom alá.
kordura kabátban voltam de belilult.

Én általában nyitott plekóval megyek.
Csomószor volt olyan, hogy lecsuktam aztán pár perc múlva valami olyat csattant a plexin, hogy a szememet tuti kibaszta volna

Nekem is AGV
Én egy követ kaptam egy hete 120-nál autópályán a vállamba, pont a protektor mellett, azt hittem meglőttek. Durva lehetett a galamb
Meg jo h nem plexivel kaptad le Tavalyelott osszel azzal kaptam en le 110 km/h-nal...szinten Agv buko,s kibirta a plexi Uraim, az Agv sisak 200km/h-ig Galamb allo
Pl. itt a kipufogó topic alatt, vagy az apróban, vagy vaterán és még ezer helyen. Googli a barátod.
Még szerencse, hogy nem nézett be a plekón mint Massa-nak az anya Lényeg, hogy egy sisaktakarítással megúsztad!
Hali!

f4i-hez van valakinek eladó sportkipuffja?

Vagy ötlet, hogy kinél lehetne szerválni?
Szia! Nekem van
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, 2006 CBR600F jobb oldali gyári kormányvégsúlyra lenne szükségem. Ha valakinek lenne vagy tud valakit kérem jelezze! :) Köszönöm!
Szép napot! Üdv
Fékbetét eladó ha kell csinalok közeli képet kb 1000km van az első szett be !

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Motoros volt ittas? én sem vettem ki egyértelműen, hogy melyikőjük ivott...
Az nem semmi. Haver pár éve 120 körül vett le egyet vállal...
Szerintetek milyen néven keressek gumis anyát (a tank két oldalán, és az oldalidomok elején van ilyen) az interneten?
Sziasztok,

szükségem lenne 600F4i-mhez egy vezérlőelektronikára és feszültségszabályozóra. Nincs valamelyikőtöknek eladó ?

Vagy ha tudtok bontókat akkor kérlek mondjátok hol kérdezzem meg.

Köszönöm
Galamboloztam ma. Csak a madár sérült, más nem. 200-nál vettem le fejjel. Nem is volt olyan durva.
Na en pont azzá részt nem értettem, hogy ki vezetett ittasan... .
Pont az nem kell
De azért köszi
Ha jól értettem,(És igaz)azt mondták,hogy részegen motorozott!
Ha ez igaz,akkor még jó,hogy másnak nem lett baja!
Az elso felni pirosra volt fényezve es ARAI-t hordott, rendszáma UC..... A többit nem látni.
Bárki is volt sajnálom!