Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remuleten kivul nem , fiatal csaj volt.
És a 30A-os?
...a biztik jók, mérésre is, viszont van egy tranzisztorszerű fekete valami, amire az van írva hogy 2LC 3.0, ezt nem tudom hogyan ellenőrizzem...
Oké, igazatok van csak szemrevételeztem, de most kiveszem őket és megnézem multival...
Köszi, akkor lehet csak a refibe próbálom meg, az azért elég keveset megy.
Tünnek vagy biztos?
Jónak tünnek?!?!? Szedd ki azt multiméterrel szakadás vizsgálóra állítva nézd meg láttam én már olyan biztit amin nem látszott mégsem volt jó
Néztem, van 1 vagy 2 20A meg pár 10A, de jónak tűntek...
A főbizti mellett kéne lennie jópár másiknak is.
Én autóban próbáltam rohadt jól világít csak hát az a 350 óra tényleg igaz talán kevesebb is nem bírt ki egy évet aztán ki..sztam és vettem Tungsram Megalight égőt az autóba meg a motorba is fehérebb a fénye sötétben jobb viszont szürkületben rosszabb egy picit
Sziasztok fiúk!
Villamossági kérdésben szeretnék távsegítséget kérni tőletek! Az történt hogy indítanám a gépet, és ahogy adom rá a gyújtást elalszik a műszerfal (az alap kijelzés is, óra). Se kép se hang. Amikor először történt mintha valami pukkanást hallottam volna az ülés alatti részről, de nem biztos. Akksi rendben van. Néztem a biztosítékokat, nincsenek elszállva. Mi történhetett?
Hát ez még drágább, mint amit én pastoltam és a másik elvileg 2,5x fényerőt mond, nemcsak 110%. No majd még agyalgatok rajta, olyan túl sokat nem megyek este, de amikor megyek, akkor viszont zavar, h kevés a fény.

Az is lehet, h a refit kicserélem, a simát meg hagyom, aztán h zavaró, akkor berakom a simába is.
H7-es a gyári. Én erről hallottam egész jókat, nyilván nem erősebb 110%-kal, de pontosabban veti a fényt az útra, nem szórja szét annyira. (Elvileg van ilyen Tungsram is.) Most terveztem vásárolni, szóval tapasztalatom még nincs.
Mai túra vége. Hát nem mondom nagyon szomjas volt a gép! De nagyon jól ment a műszer.
Autósnak lett valami baja?
Használ vki ilyet?
izzó

A gyári H4 (az van benne egyáltalán, vagy H7? ) elég hurka este sajna. Mondjuk a H.O.D-nak meg egy kis hátránya, h csak 350 az üzemórája és ugye a jobboldali folyamatosan világít.
Burry a dealer.
Én Repsol Moto Racing 10W50-est használok, de sokan esküsznek itt a Motulra is. (5100-es v. 7100-es)
Hát sajna én is láttam tegnap egyet, ráadásul honda volt és talán piros cbr, feküdt az úton, csak az alját láttam, ezért pontosan nemtom milyen. Csákvár legelején volt 16 óra körül, remélem nem innen.
Sziasztok !

Nekem a héten sikerült vásárolnom egy 2006os CBR 600 F-et , olajcsere előtt állok , milyen olajat szoktatok használni ? Repsol vagy Motul ? Légszürőt honna szoktatok beszerezni ? Egyik online motor alkatrészes oldalnál csak sport volt .
Jobbos kanyart gyorsan vette atment szembesavba, es pont jott auto
Ezért akarok én nyugger motort....

Jobbulást neki, remélem rendbejön!

Hogy történt, ki baszta el, tanuljunk belőle?!
Akkor miattatok kellett kerülnöm

remélem megmarad a srác.
Amikor jöttem hazafele akkor már lehetett arra jönni. mondtam is, hogy ha ilyen lenne végig az út akkor még többen halnának meg.

kocsival is csábított.
Majd amikor jönnek a román osztrák rendszámos kamikázék vakon akkor potyognak az árokba. vagy leszorír az árokba...
4ezer ingyé posta előre utalással. Ut.véttel 500ft.

ez biztos eredeti mert beépített ember vagyok ;-)
Sracot mentohelikopter vitte mindene eltort de ugynezki megmarad. Rongybaba repules volt durva volt vegignezni meg utana varni mentohelikoptert mellette. Csodah tulelte.. kawa z750 2009 es volt gyonyoru uj akro-kal.