Szia bury!
Megérett a gépem egy láncszett cseréjére, ezért kérdezném hogy nálad F4i-hez (108szemes lánc,15-ös első és 45-ös hátsó lánckerék) milyen láncszettek vannak, és milyen árban adod őket?
A gyári állapotában nem tetszett,mert nagyon hosszú volt ezért lett átalakítva. Na meg nem akartam több tízezres sportkipufogót venni rá.
Profi szakember csinálta, szerintem jó lett és a hangja is elfogadható !
Háát mikor fékolajat cseréltem egyenes kormányállásnál öntöttem fel egyik oldalt már tele volt a tartály a másik oldalon meg fele alatt volt elfordítottam balra a kormányt és a szint beállt a tartály közepére körben egyformán
Hát ezzel én is gondban voltam de talán akkor áll egyenesen a tartály meg benn az olaj amikor koppra balra van tekerve a kormány (legalábbis ha jól néztem akkor van körbe ugyanaddig az olaj a tartályban) meg persze középszenderen vízszíntesten
De nem kell ezt annyira túlreagálni legyen benn azt akkor nincs gond!
Ja meg persze akkor legyen a megfelelő szinten mikor új betétek vannak bele téve akkor van miből fogyni mert ha kopott betéttel van felöntve akkor nem fog visszaférni az olaj a tartályba mikor új betét menne bele
Telefonban ismeretlennek azt se hiszem el amit kérdez :)
Jobb szeretek megyozodni magam. Foleg amikor jonnek lassan az infok, hogy ez is meg az is mas. Bar szerencsere itt nincs sok negativ tenyezo. De proba kör utan beszamolok. De egyenlore teljesen pozitiv a kep.
Megérett a gépem egy láncszett cseréjére, ezért kérdezném hogy nálad F4i-hez (108szemes lánc,15-ös első és 45-ös hátsó lánckerék) milyen láncszettek vannak, és milyen árban adod őket?
Profi szakember csinálta, szerintem jó lett és a hangja is elfogadható !
"normál" tempó + pici egykerék gyakorlat. nanoenergizer után 270kmrel. 7lityi a fogyasztás
Azt mondták nem vagyok normális ! de méé mondják ?
Majd teszek fel róla képet.
De nem kell ezt annyira túlreagálni legyen benn azt akkor nincs gond!
Ja meg persze akkor legyen a megfelelő szinten mikor új betétek vannak bele téve akkor van miből fogyni mert ha kopott betéttel van felöntve akkor nem fog visszaférni az olaj a tartályba mikor új betét menne bele
Az első fékfolyadék szintet milyen pozícióban kell nézni? Középsztender, oldaltámasz? Kormány egyenesben vagy balra-jobbra?
Akkor ez volt a divat.
Zx12r-en milyen va gyárilag...
vagy a régi RSV mille-n
Jobb szeretek megyozodni magam. Foleg amikor jonnek lassan az infok, hogy ez is meg az is mas. Bar szerencsere itt nincs sok negativ tenyezo. De proba kör utan beszamolok. De egyenlore teljesen pozitiv a kep.