Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán elhasználtam ilyet egyet.
Kár hogy nincs belőle több.
Add nekem.
Sziasztok !
A véleményetekre lennék kíváncsi. A gépemen 90% os Pirelli diablo corsa gumik vannak,de viszont 2006 os gyártásúak. Most tesztelgetem
döntögetem a motort,de csak finoman ne hogy kicsússzon alólam. Szerintetek tapad még rendesen ? Mert sajnálom ledobni. Jókat írnak róla csak hát a 8év !
Lájkolták a fiúk
hát, ez a Mátrix-os lámpa elég flegma....
Szia! Az enyémen van, és ma sikeres műszaki vizsgán is túl vagyunk. Nem akadékoskodtak semmin.
Z-vel első naptól kezdve rendszámvilágítás nélkül mentem :-)

lámpától jövő csati megvolt, de az ellendarab nem.
Még a kábelköteget is megbontottam de sehol.

Persze ha pont kérik akkor szoppancs.
OK!
Akkor meg vagyok nyugodva.
Mindenen van rendszámtábla világítás így vagy úgy az F4-en meg az F4i-n is a hátsó lámpa helyzetjelző égői világítanak lefelé mivel átlátszó a búra
A lámpa alja átlátszó és világít lefelé is csak ez a kép pont rossz szögből van és nem látszik

http://kepfeltoltes.hu/140403/17125090301_www.kepfeltoltes.
hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140403/02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Viszont hátsó prizmáért szoktak ugatni.
Benne van a hátsó lámpában gyárilag...
Az F4i-n gyárilag nincs rendszámtábla világítás, tehát azt nem fogják kérni műszakin. Ha jól tudom az Fsporton van úgyhogy az már mástészta.
Helló!
Jól látom,hogy neked sincs rendszám világításod?
Az enyémen nincs,és pont most szólt az egyik motoros társam, nehogy kérjék a műszakin (jövő hónapban lesz).
A ww.bazismotor.eu fékbetét action van TRW és Lucas fékbetétekre áprilisban és ha bejelentkezél ingyé le is cserélik.
E-bayen csak rr-hez találtam jó áron, 600f-hez ölég drágák voltak és csúnyák. Azért ha találsz vmi normálisat megoszthatnád. Sajna én az enyémet már egy kicsit összekaristoltam.
Szia!
Szerintem az enyémen attól van ez a jelenség, hogy mostanában többet tologattam ide-oda (motor bal oldalán állva, ezért felém dőlve) mint hogy rendesen menjek vele. De mától remélem már a rendeltetésszerű használattól kopik a gumi!
Hála Martinnak van hozzá az is!
Köszi segítettél eljutni a Stomp Grip szóig
Itt nálunk nem nagyon forgalmazzák
tank grip
Sziasztok.
Valaki tudja hogy mi ennek a tank oldalán lévő tapadós izé hivatalos neve?
Google barátom nem volt eddig hasznos sajnos
Szia!
Jól látom, hogy a hátsó gumin lévő "poros sáv" neked sem középen van? Pár napja vettem észre ugyanezt a jelenséget az enyémen is annyi különdséggel, hogy nekem jobbra van tolódva. Szerinted ez mitől lehet? Engem már egyre jobban kezd zavarni, mert nem akarom, hogy az új gumi félrekopjon. A gumik átszereléséhez, én vettem ki az első és a hátsó kerekeket, majd raktam vissza. Lehetséges, hogy valamit nem jól csináltam? Pedig még centíroztattam is a kerekeket!
Hát ha nincs benne E és nincs hozzá tanúsítvány, akkor simán szopathatnak, embere válogatja.
Decibel killer beiktatva, remélem nem szívóznak semmin!
Én már túl vagyok rajta.
Holnap jöhet a műszaki