Sziasztok !
A véleményetekre lennék kíváncsi. A gépemen 90% os Pirelli diablo corsa gumik vannak,de viszont 2006 os gyártásúak. Most tesztelgetem
döntögetem a motort,de csak finoman ne hogy kicsússzon alólam. Szerintetek tapad még rendesen ? Mert sajnálom ledobni. Jókat írnak róla csak hát a 8év !
Helló!
Jól látom,hogy neked sincs rendszám világításod?
Az enyémen nincs,és pont most szólt az egyik motoros társam, nehogy kérjék a műszakin (jövő hónapban lesz).
E-bayen csak rr-hez találtam jó áron, 600f-hez ölég drágák voltak és csúnyák. Azért ha találsz vmi normálisat megoszthatnád. Sajna én az enyémet már egy kicsit összekaristoltam.
Szia!
Szerintem az enyémen attól van ez a jelenség, hogy mostanában többet tologattam ide-oda (motor bal oldalán állva, ezért felém dőlve) mint hogy rendesen menjek vele. De mától remélem már a rendeltetésszerű használattól kopik a gumi!
Szia!
Jól látom, hogy a hátsó gumin lévő "poros sáv" neked sem középen van? Pár napja vettem észre ugyanezt a jelenséget az enyémen is annyi különdséggel, hogy nekem jobbra van tolódva. Szerinted ez mitől lehet? Engem már egyre jobban kezd zavarni, mert nem akarom, hogy az új gumi félrekopjon. A gumik átszereléséhez, én vettem ki az első és a hátsó kerekeket, majd raktam vissza. Lehetséges, hogy valamit nem jól csináltam? Pedig még centíroztattam is a kerekeket!
Kár hogy nincs belőle több.
Add nekem.