jah igen megszünt a csörömpölés:)
amugy feszitőt is hozatott de az nem kellett mert tökéletes állapotban volt,amugy annak a cseréje nem vészes nem nagy munka!amugy meg 22ezer ft asszem..vezlánc lesz nálad is... 99%
szép napot!
felszorom az idomokat és goo:)
nem láttam még ilyet én sem de durva h volt mellette két használt lánc és az illesztésnél mint ha "rosszogna"....amugy eltettem a vezláncot... :) nehéz igy leirni a szemek nem mozognak könnyen,mint ha beragadnának,és ilyen kocka formában maradna...
a feszitőnek meg semmi baja nem volt...
de igy minden jó semmi zörej ,,,,nyugodtság:)
Ne hagyd őrizetlenül! Motort már nem úgy lopnak, hogy beindítják és elmennek vele vagy eltolják. Jön 4 kan c. egy furgonnal, 3-an bedobják a motort és csókolom.
Sziasztok!
tudom, hogy egyik megoldás sem 100%-os, de milyen módszerrel lehetne minimálisra csökkenteni a kockázatát annak, hogy ellopják a mocit? féktárcsazár? U-lakat? sodrony, vagy gyűrűs lakat? ti mit használtok, mi lenne a tuti?
köszi!
Ram, van ilyen kis célszerszámod? :) Nagyon überkirály lenne ha kölcsönkérhetném egy kis időre. Persze simán megértem, ha nem adsz kölcsön nőt, motort meg szerszámot.
na ez fasság valóban......nem ugrál az sehova két hatos csavar ki...majd van egy kis célszerszám amivel rögzíted az előfeszített patront majd behelyezed a feszítőt csavar vissza,célszerszám ki majd visszateked a patron végébe a kis nyolcas csavart.Beindítod és a feszítő már dolgozik is ettől automatik
A patronra gondolok. Ami kilóg a blokkból. Azt kell cserélnem, viszont cimborám azt mondta, hogy mivel nem feszíti az ívet, így fellazulhat a lánc és átállítódhat a vezérlés? Ez f*szság? Simán kikapom és cserélem?
feszítő ívre gondolsz..nem a patronra a patront cserélni 5 perc
de az ívet sem vészes szelepfedél le,majd oldal dekli és egyszerűen beereszted 1db 6-os csavarral rögzíted..ha láncot is cserélsz jelölésre teszed.....és ugyanoda az új lánccal.2 órás művelet
Megvártad míg megcsinálta? Mert ha igen és nem sokat szarakodott, akkor tuti nem bontotta meg a blokkot. Idom, tank, légszűrő le, aztán gondolom volt már neki olyan helyes kis stopper tool-ja és azzal oldotta meg a dolgot. Lehet, hogy akkor én is bevállalom ezt a megoldást. Vagy nem kéne hozzányúlnom?
Most akkor mi lett cserélve és mitől szűnt meg 5-nél a csörömpölés? Csak mert megvettem a feszítőt 20k-ért (még nem szereltem be) és ha ez nem orvosolja a problémát, szerintem felvágom az ereimet!
Másik. Kérlek titeket, aki profi benne, írja le, hogyan kell cserélni a feszítőt. Néztem a service manualban, de haverom azt mondja (szerelő), hogy mindenképpen szét kell bombázni a blokkot és vezérlést nézni meg utána állítani. SM-ban pedig csak annyi van, hogy kreájjá hozzá sztáppör túlt, oszt tojjad bele a feszítőnek a kis testébe, majd csavarozzad le és pattinyjad fel az újat benne a sztáppör túllal. Majd csavarok vissza és jóság van. Muszáj lenne szombatig cserélnem, mert megyünk túrázni, szerelő cimbi viszont nem ér rá.
megvaok a szervizzel,illetve a problémámmal!irtam h 5ezres fordulatnál zörög stb nagy a zörej...vez lánc...feszitő kitünő semmi baja viszont a lánc nem nyulott semmit csak "kockás"ilyet nem látott a szerelőm...naon durva h néztem az 1000es láncát meg egy hasonló 600ét és durva ahogy lóg...
ez van talán gyenge olaj...korábban pálya?
ez van...
megnyugodtam...
Új vagyok a klubban.
április óta:) CBR 600fs Rossi - Love at first sight edition
remélem, elmegy a kép.
a LÉnyeg: pályaidomozoma drágám, és hiánylik egy
JOBB OLDALIDOM
Lehetőleg piros alapszínű mert a többi olyan. nem baj ha szétvan heggesztve, úgyis még olyanabb lesz:)
Szevasztok!
Lennének dolgok eladók, csak nem tom, mi mennyit ér és mi a pontos nevük. Jó nyilván van amelyikét tudom.
Segítenétek hogy mi mennyibe fáj? Esetleg ha valakinek kéne...
Ez is igaz!
Csak nekem mostanában már csak a motortárolás miatt sem megoldható a "felpattanok és megyek egy kört" szisztéma, és ha számolgatok hogy mi pénzt elvisz mire az enyém lesz a kicsike. Hááát!
Ezek nyilván azért jönnek belőlem mert vagy másfél hete nem motoroztam. Amint felpattanok gyanítom az összes ilyen jellegű gondolatom elszáll!
Akkor valaki segítene, hogy minek mennyi az ára?