Heló.Eladó egy cbr600f-típusú motor.normál állapotú 10000kilométerrel.Típus váltás miatt eladó lett.2005-ős Évjárat. ára 1.100.000Ft.esetleg csere is érdekel drágább vagy olcsóbb.
Csodák nincsenek, 17k volt motoroázisban, de volt készleten, nem kellett postaköltséget ráfizetni. 5-6 ezernél nagyon jó kis hangja lett, sokat nem érzek javulást, de szerintem "jobban veszi a lapot". Fogyasztásom nem nőt, lyukak nincsenek, szerintem PC kimarad. Bár még a fogyasztás csökkenés miatt megérhetné, hosszú távon, de,de,de 100k mire benne van és semmi se biztos.
Tépheted neki,ha megadsz mindent amit megkíván.
De ne hidd, hogy csak azért mert HONDA, ennek nem lehet kinyírni a blokkját, váltóját. Kilehet,csak akiknek sikerült, nem kürtölik világgá,gyorsan hamar összekokányolják és túl adnak rajta.
A vezérműláncra figyelj,ha zörög,érdemes ránézetni.
Én 9-10e-ig pörgetem majd elváltom,10.000-nél adja a max nyomatékot, 12500-tól már csak pörög, semmi több Le nem jön belőle.Szóval 12000 felett pörgetni nem látom értelmét,az már inkább csak jaszkarizás.
hü srácok, most tudtam meg hogy akár mennyire van a tiltás 14ezernél a 2003as f4i-n... attol még nem kell használni 10ezres fordulaton. Vagy talán átvertek és szabad pörgetni némi tartásal? mert én azt gondoltam ha 14nél van a tiltás akkor simán használhatom 8 és 10 ezer közt. Bár öszintén elakarok vele menni ugy egy 100ezer kilómétert, de akkor ilyen használatal nem fogom tudni, ugye?
Sziasztok! Új vagyok. Lenne pár kérdésem.
Betettem K&N légszűrőt, van a mocin egy Gianelli dob, most nem tudom vegyek-e bele egy PC-t vagy hagyjam így. Ha vennék akkor viszont lehet aláraknék egy arrow rendszert, mert ahhoz van térkép a PC oldalán. Szerintetek? Keresek még: sima F4i alá undertail-t, HRC tankpadot és tanksapka matricát, valaki?
Az engem is érdekelne hol lehet szerezni itthon bukógombát és kormánygátlót. Nem szeretnék külföldről behozatni, bár ha olcsóbban megúszom és pontosan ki lehet választani a típust, akkor ez az opció is játszik.
Köszi a segítséget!
A képes motor hirdetéseket néztem én is, de a Race-t nem ismerem, szinte még nem is hallottam róla és még egy motoron se láttam. Persze ezt nem az jelenti, hogy rossz lenne.
Hello,
Én is most döntöttem el. Az LSL-t választottam, de ehhez fúrni kell az idomot. Ha jól tudom, akkor a Walter Moto bukógombához nem kell fúrni, mert az adapterrel van.
Na akkor még egyszer nekifutok, 1 F sportra ez szép:http://www.sportmotor.hu/motor...
---------------no meg az enyim----------------------
( persze mindenkinek a magáé )
De ne hidd, hogy csak azért mert HONDA, ennek nem lehet kinyírni a blokkját, váltóját. Kilehet,csak akiknek sikerült, nem kürtölik világgá,gyorsan hamar összekokányolják és túl adnak rajta.
A vezérműláncra figyelj,ha zörög,érdemes ránézetni.
Én 9-10e-ig pörgetem majd elváltom,10.000-nél adja a max nyomatékot, 12500-tól már csak pörög, semmi több Le nem jön belőle.Szóval 12000 felett pörgetni nem látom értelmét,az már inkább csak jaszkarizás.
A szürőt mennyiért vetted?
Betettem K&N légszűrőt, van a mocin egy Gianelli dob, most nem tudom vegyek-e bele egy PC-t vagy hagyjam így. Ha vennék akkor viszont lehet aláraknék egy arrow rendszert, mert ahhoz van térkép a PC oldalán. Szerintetek? Keresek még: sima F4i alá undertail-t, HRC tankpadot és tanksapka matricát, valaki?
Ha olyan embertől veszed akkor nem csalódsz.. meg ami jó állapotú akkor sem, szerintem.
Amivel meg már horpadt meg miegymás azt kerüld el.
Én Atix83 kollegától vettem
Nem csalódtam csak ajánlani tudom
A képes motor hirdetéseket néztem én is, de a Race-t nem ismerem, szinte még nem is hallottam róla és még egy motoron se láttam. Persze ezt nem az jelenti, hogy rossz lenne.
Én is most döntöttem el. Az LSL-t választottam, de ehhez fúrni kell az idomot. Ha jól tudom, akkor a Walter Moto bukógombához nem kell fúrni, mert az adapterrel van.
Bukógomba könnyen felrakható?
Kormánylengéscsillapító mennyire szükséges?
Ha meg érdekel valakit, max beajánllak, hogy Nálad jó vételt lehet csinálni
Az meg csak nem probléma... ugye?
lsd. feltöltő
És enyém,bár állóképnek nincsen hangja
Egyébként annyira Akrapovic,mint amennyire én űrhajós...
---------------no meg az enyim----------------------
( persze mindenkinek a magáé )