Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nem tudtok olyan motorosboltot ahol fasza markolatot kapok a vasra?
Köszi
Nekem anno Motul 10W40 volt benne,hibátlan!
Még nem tudom. Eddig kettő db van a listán. Telefonon még nem hívtam egyik tulajt sem. Kategóriában totál kezdő vagyok, ezért szeretnék sok-sok infót először, nem szeretnék befaragni.
valaki erre válasz?
Jónak tűnik,merre van a paripa?
Természetes a szemrevételezés. Amit írtál, máris egy új hasznos információ. Köszi. Persze nem egyedül mennék. Van nekem motorokkal foglalkozó nagyon jó barátom aki szervizelt már párat de nem pont ezt a típust. Azért kérdezősködök itt mert akik ezt használják azoknál nem ismerheti senki jobban ezeket a paripákat. De hírdetés alapján jónak tűnik?
Én mindenképpen megnézném személyesen!
Aztán az azonnal látszik ha nem valós a km. Pölö a gumiknak egyformának kell lennie és 2006 vagy 2007-es DOT számmal (inkább 2006) stb...
Tulajdonképpen igen. 1400 Km-hez az árát is keveslem. Mi a véleményetek?
Én 3 hónapja néztem több hirdetést (akkor vettem én is CBR 600 F-et).
Akkor volt egy motor ugyanilyen tulajdonságokkal (szín,évjárat,gyári állapot-semmi módosítás a plexin kívül, 1400 km). 1.550.000 Ft-ra hirdették és egy szalonban volt lefotózva. Azt hiszem Székesfehérváron volt az.
Lehet ez ugyanaz csak már olcsóbban.
A km-t túl kevésnek találod?
banfi0619@freemail.hu
Üdv mindenkinek. Még nem találkoztunk. Kis segítségre lenne szükségem. Nagyon sokat keresgéltem és olvasgattam, hogy mibe is öljem a pénzem. Egyértelművé vált, hogy CBR600F az áldozat. Találtam is valamit de mintha sántítana a dolog. Nem írom le, hogy mi mert nem szeretnék tippeket adni de legyetek szívesek nézzétek meg ezt :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr600f-4014941
és adjatok tanácsot. Ennyi pénzem lenne rá. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
Egy 2003-as CBR 600 F4-hez való fejidomtartó konzolt keresek,ha valakinek porosodna valahol egy,vagy csak van eladó,dobjon már egy választ!Ha lehet képpel és árral együtt!
Előre is Thanks!
Sziasztok. CBR 600 F1 1987 es motoromhoz kellene nekem egy gázkar, konzoljával együtt és a 2 bovdennel és egy kilométeróra spirál.

Aki tud az írjon!
szia!

egy email címet kaphatok?
szig szalagot felejtsd el. szőrös vászon szalag kell alá.
különben meg ,ha csúszkál, szar a minőség.
Hát szerintem vagy elöregedett a gumi és ezáltal kitágult,ami cserés, vagy simán szedd le, ha könnyen lejön.Töröldd át a helyét,mert lehet valami olajszármazék került oda.
Végsö esetben szigetelöszalaggal tekerd körbe a kormányt,gázmarkolatot és úgy tedd vissza. Egy próbát megér
Jó bütykölést
Ok köszönöm a választ
Szia már elkelt
Szia érdekelne a sárvédő ha még megvan üdv miki
Üdv!
Gyors segítség kéne!

CBR 600 F2 be milyen olajat ajánlotok? És menyi kell bele?
CBR-blokk PC-25 eladó szétszerelt állapotban de hiánytalanul!
30Eft alku nélkül!
Szia
Érdeklne a faridom alsó milyen árban volna? meg ha van jobb oldalra fékkonzol , esetleg ram air is...:D megadom a mail cimem oda irj lécci.
Előre is köszi
biker-bear@freemail.hu
Nekem a héten elvileg lekerül a lánc, de nincs valami fényes állapotban. De ha gondolod fel tudok belőle ajánlani a "Köz" érdekében Habár neked nincs túl közel.
Sziasztok!
Markolat csuszásra milyen megoldások vannak? Tud valaki v.mit?
525ös lánca láncszeme van vkinek?