Még nem tudom. Eddig kettő db van a listán. Telefonon még nem hívtam egyik tulajt sem. Kategóriában totál kezdő vagyok, ezért szeretnék sok-sok infót először, nem szeretnék befaragni.
Természetes a szemrevételezés. Amit írtál, máris egy új hasznos információ. Köszi. Persze nem egyedül mennék. Van nekem motorokkal foglalkozó nagyon jó barátom aki szervizelt már párat de nem pont ezt a típust. Azért kérdezősködök itt mert akik ezt használják azoknál nem ismerheti senki jobban ezeket a paripákat. De hírdetés alapján jónak tűnik?
Én mindenképpen megnézném személyesen!
Aztán az azonnal látszik ha nem valós a km. Pölö a gumiknak egyformának kell lennie és 2006 vagy 2007-es DOT számmal (inkább 2006) stb...
Én 3 hónapja néztem több hirdetést (akkor vettem én is CBR 600 F-et).
Akkor volt egy motor ugyanilyen tulajdonságokkal (szín,évjárat,gyári állapot-semmi módosítás a plexin kívül, 1400 km). 1.550.000 Ft-ra hirdették és egy szalonban volt lefotózva. Azt hiszem Székesfehérváron volt az.
Lehet ez ugyanaz csak már olcsóbban.
A km-t túl kevésnek találod?
Üdv mindenkinek. Még nem találkoztunk. Kis segítségre lenne szükségem. Nagyon sokat keresgéltem és olvasgattam, hogy mibe is öljem a pénzem. Egyértelművé vált, hogy CBR600F az áldozat. Találtam is valamit de mintha sántítana a dolog. Nem írom le, hogy mi mert nem szeretnék tippeket adni de legyetek szívesek nézzétek meg ezt :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr600f-4014941
és adjatok tanácsot. Ennyi pénzem lenne rá. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
Egy 2003-as CBR 600 F4-hez való fejidomtartó konzolt keresek,ha valakinek porosodna valahol egy,vagy csak van eladó,dobjon már egy választ!Ha lehet képpel és árral együtt!
Előre is Thanks!
Hát szerintem vagy elöregedett a gumi és ezáltal kitágult,ami cserés, vagy simán szedd le, ha könnyen lejön.Töröldd át a helyét,mert lehet valami olajszármazék került oda.
Végsö esetben szigetelöszalaggal tekerd körbe a kormányt,gázmarkolatot és úgy tedd vissza. Egy próbát megér
Jó bütykölést
Szia
Érdeklne a faridom alsó milyen árban volna? meg ha van jobb oldalra fékkonzol , esetleg ram air is...:D megadom a mail cimem oda irj lécci.
Előre is köszi
biker-bear@freemail.hu
Nekem a héten elvileg lekerül a lánc, de nincs valami fényes állapotban. De ha gondolod fel tudok belőle ajánlani a "Köz" érdekében Habár neked nincs túl közel.
Nem tudtok olyan motorosboltot ahol fasza markolatot kapok a vasra?
Köszi