Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig én már láttam sv-n olyan raptort ami szó szerint kongott az ürességtöl
hát mert egrus bácsi kezdő még Tatáról de a
De a race szegedről ,meg raptor feri nem esik ilyen hibába mert jóelőre megvette az acélharisnyát , hogy a tömőke ne vésszen kárba
külömben meg dobot nem úgy veszünk,hogy küld el postán, hanem megkörnyékezzük házatájékat és puhatolózunk.ha nincs pénzünk akrára , leora, vagy yosira
szevasztok, most akarok venni egy cbr 600-at, 400e ft-m van rá. tud valaki egy f-át?
Nekem anno az F4-en VIPER kidörrentőm volt,hát ha becsuktad a szemed és csak a hangját hallottad,nem mondtad volna meg hogy "csak" 600-as a motor ami szól! Gyönyörű hangja volt és jól is nézett ki!
Akránál pl egy tésztaszürő szerü háló van a perforált csövön amire még fémhajat is rátekertek ha ezen keresztül kifujja a gyapotot azt megnézném
A 2000km-t ment egrusból meg eltünt a tömés fele,most akkor hogy is van ez?
alu ? mert annak mindig elmegy a fénye !
Enyémen Finster dob van. Szerintem király a hangja mély öblös, 3-4ezer között gyönyörű motorhangja van Sportmotor videók közt láttam már gixxeren, banditon, zx-6-on, horneten, mindegyik motoron szépen szólt, még Martin ami hasonlóan szép hangja van.
Helló
pl. összekötő 12e-től minden méretben:http://www.batszimotor.hu/inde...
----aztán a dob árak övé a legjobbak:http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
------képek róla:http://www.sportmotor.hu/motor...
És csak ajánlom ,hogy 35-40cm-nél ne legyen hosszabb.
hagyd a márkás drága külföldi használtakat kiég a bele és nem azt adja vissza ,amit vársz tőle
nájsz
Célszerűbb ha a tulaj intézi a biztosítás megkötése miatt. De ha nem hitelre veszed, akkor átírhatod te is. A bank viszont addig nem írja át, míg nincs kijavítva.
Akkor jól van akkor. :D Annyi van egyébként, hogy ha hitelre veszed akkor előző tulajnak, ha KP-ra akkor neked kell intézni. El kell csoszogni a közlekedési felügyeletre, ahol kapsz egy hivatalos papírt, hogy nem 105KW hanem 105LE, tehát 80KW a motorod. Majd ezzel bemész az okmányirodába és közlöd velük, hogy elkúrták átírásnál a motort (valszeg előző tulajnál) és írják át, itt a hivatalos lap. Majd ők ingyen átírják. Az egész csak idődbe, de elvileg 0ft-ba kerül.
Piros-fekete kulon ulesekkel.
csak azért kérdem mert velem ugyan ez a szitu.
Milyen színű? :D
Vettem egy CBR60F4i-t tegnap. Az erdekessege az, hogy elirtak a teljesitmenyt a forgalmiban. 105Kw van beleirva. Hogyan lehet azt normalisra atiratni? Atiraskor szolok, hogy nem annyi?
Nekem Leo Vince van fenn. Meg vagyok vele elégedve és nagyon jó áron vettem! Szerintem.
Küldtem a mailt
Szia. Írtam emailt. Kérdezz bátran
Bocs, lemaradt az e-mail címem ahova írhattok: gergo600@gmail.com
Sharx,Exup!
Megadnátok az e-mail címeteket? Lenne pár kérdésem
(persze, csak ha nem gond)
Hali,
Kinek milyen kidörrentője van?
Most tervezem a vásárlását, de nem tudok dönteni... (Akrapovic,Yoshimura,Leo Vince, Two Brothers,....Raptor, Martin) Mondjuk az ár elég fontos tényező. Akra és társai érnek annyival többet, mint amennyivel többe kerülnek magyar doboknál?
Köszi
Köszi, eljátszom kicsit puhább beállítással
Az állító kulcs gyári tartozék?