Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első 28e ft, hátsó 37e ft.
Jaa vágom! Jó áron volt. Én valahogy sosem találok ennyire jó áron motort, de már kezdek megtanulni együtt élni ezzel.
Én a Rossi replikára gondoltam és azt Vörös Tamás hirdeti Pécsen, vagy majdnem Pécsen!
Ha világit az első index(amerikai szabvány) az indexhez 3 kábel megy az egyiket kikel csak húzni. Nagyon jók ezek a technikák blokkja szinte elnyűhetetlen, persze gazdától is függ.
Ja és köszi a helpet!
Okés, odafigyelek akkor erre. Meghallgatom, elvileg még a gyári dob van rajta. Szorítsatok, hogy klubtag legyek.
Semmi gáz, ne hülyéskedj! :) Őt nem Tamásnak hívják.
NINCS TIPUS BETEGSÉGE, AZZAL MEG NE ETESSENEK.
A blokk ne zörögjön, mert 8 év és 10-20-30 ezer nem téma neki .40 ezertől azért már jönnek.
kopó alkatrészeket ,ha már cseréltek ,az csak neked jó , mert figyelt rá a gazdája.
Sok sikert!
Akkor bocsi, de ugyanilyen motor volt, és ő is a Tamástól vette. igaz ez már kb 2-3 hete volt.
karter, nem kelt még el. Ma beszéltem vele, vasárnap megyek megnézni.

lav: Valóban a katalizátor sincs benne, ezt is mondta cimborám csak ezt elfelejtettem. A kipufot sajna nem láttam mert nincs arról az oldalról lefotografálva, de kurvára remélem, hogy így fent van most, hogy már láttam. El tudjátok mondani mi az amit feltétlen nézzek meg a szemlénél? Mire kell odafigyelni?
Amerikai kiv. Elvileg fent van a kipufogó és az óra mérföldben is mér, ha nem így van, kövezzetek meg vagy cseréltek rajt valamit.
Persze a H.I.S.S. és a fény is igaz. Sőt , ha jól tudom katalizátor sincs benne. (bár az hülyeség is)
Szia!
Ha jól sejtem, a hirdetésben szereplő motor már elkelt. Legalább is úgy gondolom, hogy vele és új tulajával motoroztunk nemrég Orfű környékén. Amúgy szerintem a kintről behozott motorra is lehet hitelt intézni, de azért ez nem 100%!
Ja igen, 2002-es évjáratot néztem. Csak FS játszik.
Lav, nagyon szépen köszi az infókat! A hirdetés is köszi, de sajna hitelre veszem, így külföldi papíros sajnos off. Úgy tudom arra nem lehet hitelt intézni, mert alá kell írni egy nyilatkozatot a külföldi tulajnak is. Most találtam egyet, bár sajnos nem ilyen jó áron. Elmegyek megnézni, aztán majd utána meglátjuk bejön-e. Amerikai kivitel, így sajnos H.I.S.S. és fénykürt nincs benne. Meglátjuk vasárnap, drukkoljatok. Szeretnék a clubbhoz tartozni. Köszi mégegyszer mindent Lav! Széles utat, gumifákat!
JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"bővebb információ CBR fórumon aki tud jöjjön el
Nem hazudik !
1 legközelebbi szombatra benevezek , ha lesz olyan
10500magyar forint
Ft-ba?
Hungaroring vasárnap esti motorozásra innen valaki?
Hali. Mindkét idomomm olyan fekete, de leszedtem őket és a blokkon nincs karcolás,meg a többi idomon sincs karcolás.
Hát ,hogy akarsz motort venni ha nem néztél utána rendesen?
milyen évj. amit kinéztél?
sárga :99-2000 évi (lámpa más és karburátoros) F4 X
piros :2001-2002 évi (külön ülés , injektoros ) F4 Sport
ezüst :2003-2007 évi (egybe ülés , injektoros) F4
Ez mind F4. , persze lehetnek más sínekbe.
2005-től megszüntették az állítható lengéscsillapittókat !(xszar)
Heló. Hát eddig barátnömet 30km vittem azt mondta , hogy még szokatlan neki... de elmegy. Igen itthon vettem, nagyon nagy szerencsém volt, remélem:)
h7 hozzászólását meg tudom erősíteni. Az enyémben 198kg a Saját tömeg és az Együttes tömeg:387kg. Szóval lehet oda pakolni azért rendesen. Az enyém 2004-es évjáratú.