Ha világit az első index(amerikai szabvány) az indexhez 3 kábel megy az egyiket kikel csak húzni. Nagyon jók ezek a technikák blokkja szinte elnyűhetetlen, persze gazdától is függ.
NINCS TIPUS BETEGSÉGE, AZZAL MEG NE ETESSENEK.
A blokk ne zörögjön, mert 8 év és 10-20-30 ezer nem téma neki .40 ezertől azért már jönnek.
kopó alkatrészeket ,ha már cseréltek ,az csak neked jó , mert figyelt rá a gazdája.
Sok sikert!
karter, nem kelt még el. Ma beszéltem vele, vasárnap megyek megnézni.
lav: Valóban a katalizátor sincs benne, ezt is mondta cimborám csak ezt elfelejtettem. A kipufot sajna nem láttam mert nincs arról az oldalról lefotografálva, de kurvára remélem, hogy így fent van most, hogy már láttam. El tudjátok mondani mi az amit feltétlen nézzek meg a szemlénél? Mire kell odafigyelni?
Amerikai kiv. Elvileg fent van a kipufogó és az óra mérföldben is mér, ha nem így van, kövezzetek meg vagy cseréltek rajt valamit.
Persze a H.I.S.S. és a fény is igaz. Sőt , ha jól tudom katalizátor sincs benne. (bár az hülyeség is)
Szia!
Ha jól sejtem, a hirdetésben szereplő motor már elkelt. Legalább is úgy gondolom, hogy vele és új tulajával motoroztunk nemrég Orfű környékén. Amúgy szerintem a kintről behozott motorra is lehet hitelt intézni, de azért ez nem 100%!
Lav, nagyon szépen köszi az infókat! A hirdetés is köszi, de sajna hitelre veszem, így külföldi papíros sajnos off. Úgy tudom arra nem lehet hitelt intézni, mert alá kell írni egy nyilatkozatot a külföldi tulajnak is. Most találtam egyet, bár sajnos nem ilyen jó áron. Elmegyek megnézni, aztán majd utána meglátjuk bejön-e. Amerikai kivitel, így sajnos H.I.S.S. és fénykürt nincs benne. Meglátjuk vasárnap, drukkoljatok. Szeretnék a clubbhoz tartozni. Köszi mégegyszer mindent Lav! Széles utat, gumifákat!
Hát ,hogy akarsz motort venni ha nem néztél utána rendesen?
milyen évj. amit kinéztél?
sárga :99-2000 évi (lámpa más és karburátoros) F4 X
piros :2001-2002 évi (külön ülés , injektoros ) F4 Sport
ezüst :2003-2007 évi (egybe ülés , injektoros) F4
Ez mind F4. , persze lehetnek más sínekbe.
2005-től megszüntették az állítható lengéscsillapittókat !(xszar)
h7 hozzászólását meg tudom erősíteni. Az enyémben 198kg a Saját tömeg és az Együttes tömeg:387kg. Szóval lehet oda pakolni azért rendesen. Az enyém 2004-es évjáratú.
A blokk ne zörögjön, mert 8 év és 10-20-30 ezer nem téma neki .40 ezertől azért már jönnek.
kopó alkatrészeket ,ha már cseréltek ,az csak neked jó , mert figyelt rá a gazdája.
Sok sikert!
lav: Valóban a katalizátor sincs benne, ezt is mondta cimborám csak ezt elfelejtettem. A kipufot sajna nem láttam mert nincs arról az oldalról lefotografálva, de kurvára remélem, hogy így fent van most, hogy már láttam. El tudjátok mondani mi az amit feltétlen nézzek meg a szemlénél? Mire kell odafigyelni?
Persze a H.I.S.S. és a fény is igaz. Sőt , ha jól tudom katalizátor sincs benne. (bár az hülyeség is)
Ha jól sejtem, a hirdetésben szereplő motor már elkelt. Legalább is úgy gondolom, hogy vele és új tulajával motoroztunk nemrég Orfű környékén. Amúgy szerintem a kintről behozott motorra is lehet hitelt intézni, de azért ez nem 100%!
1 legközelebbi szombatra benevezek , ha lesz olyan
milyen évj. amit kinéztél?
sárga :99-2000 évi (lámpa más és karburátoros) F4 X
piros :2001-2002 évi (külön ülés , injektoros ) F4 Sport
ezüst :2003-2007 évi (egybe ülés , injektoros) F4
Ez mind F4. , persze lehetnek más sínekbe.
2005-től megszüntették az állítható lengéscsillapittókat !(xszar)