Sajnálom is. vicc az, eddig csak hülyék hívtak. 500ezer. néha kínáltak 600at.
Tegnap meg 3an hívtak, hogy vinnék a motort hova kell jönni. ma is jött email.
Na mind1. keresem az utódot ;-)
Apriliának meg a kutasok előre köszönnek.
Bemész az autósboltba, oszt kérsz suzuki patentet. A motoré kb 5,8 mm-es, a szuzukié 6 mm, de belemegy, és oldható is. Ráadásul 500-ért kapsz két szezonra valót.
Na ma megvolt első utas szállítós napom 350km-t letekertünk acconykaaval én 183cm/86kg, ő 180cm/60kg , hazafelé a 2. óra után azthittük már letörünk motorról, de qrvajó volt :D.
Nekem amúgy az a para a motorral, hogy csuklóim eleve gyengék és elég jól megfájdulnak rajta..
Kisasszony is élvezte, mehetünk majd világnak :)
7liter körülre jött ki fogyi, de csütörtökön is 250km-ert mentem egyedül haverokkal pörgetősebben akkor is 7 L kb, de akkor már villogott 3 kocka is és 15 liter fért bele, ma megjelentek és 12 liter ment rá, akkor elvileg még 5 liter van benne?
fél 8kor betoltam a garázsba a mocit. Mondom faszom. Ezért nem mentem el motorozni. Elpakoltam a cuccaim. Aztán hívott, hogy 15perc is itt van.
---
Nem tudom mi van vele, de így nem leszünk barátok :-)
Ma raktam bele NanoEnergizert. Örülnék ha 6 literből kijönnénk.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy 2-3-4ben a betont feltépi. A vigyor a tarkómon összeér
5-6ban meg letép a szél. Kordura kabátban nyomom még (nagy rám) meg farmer. bőrben faszább lesz. Meg felrakom a nagyobb plexit.
Én 183cm vagyok meg 70-73 kg...teljesen jó.Télen vettem annyira sokat nem tudtam próbálgatni de múltkor elmentünk kerülni egyet bnőmmel ami 205 km lett és akkor lett kényelmetlen.De ez azért nagy táv volt hirtelen elsőre.Bnőm majdnem olyan magas mint én és nem panaszkodik.A feneke zsibbadt neki is :)
És ezt úgy mondom, hogy VFR-ről ültünk át.
Sziasztok! Nekem még nincs motorom. Most szeretnék vásárolni egyet.
Nagyon tetszik a cbr600f. Nagyon beleszerettem.
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek mekkora magassági érdemes
Cbr600f-et venni. Én 185 cm vagyok. Mit szóltok? Vagy inkább keressek más tipust? Válaszotok előre is köszönöm
Üdv
Tegnap meg 3an hívtak, hogy vinnék a motort hova kell jönni. ma is jött email.
Na mind1. keresem az utódot ;-)
Apriliának meg a kutasok előre köszönnek.