Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálom is. vicc az, eddig csak hülyék hívtak. 500ezer. néha kínáltak 600at.
Tegnap meg 3an hívtak, hogy vinnék a motort hova kell jönni. ma is jött email.
Na mind1. keresem az utódot ;-)
Apriliának meg a kutasok előre köszönnek.
Hát elvileg 18 literes a tank mi is nyomtunk egy elég jó kört
Kellett neked a fasza CBR-t eladni
Nekem egyedül.130as utazóval. 300km alatt 2-3x volt 200as gyosulás.
iígy 4,2-t evett
A csajom F4i-jét is tegnap vitte el az új tulaj.

További jó 600F-ezést mindenkinek!
NanoEnergizer eddig nálad minél és mennyit hozott?
Bemész az autósboltba, oszt kérsz suzuki patentet. A motoré kb 5,8 mm-es, a szuzukié 6 mm, de belemegy, és oldható is. Ráadásul 500-ért kapsz két szezonra valót.
Halllii

Na ma megvolt első utas szállítós napom 350km-t letekertünk acconykaaval én 183cm/86kg, ő 180cm/60kg , hazafelé a 2. óra után azthittük már letörünk motorról, de qrvajó volt :D.
Nekem amúgy az a para a motorral, hogy csuklóim eleve gyengék és elég jól megfájdulnak rajta..
Kisasszony is élvezte, mehetünk majd világnak :)
7liter körülre jött ki fogyi, de csütörtökön is 250km-ert mentem egyedül haverokkal pörgetősebben akkor is 7 L kb, de akkor már villogott 3 kocka is és 15 liter fért bele, ma megjelentek és 12 liter ment rá, akkor elvileg még 5 liter van benne?
Este jött a srác. 8 körül.

fél 8kor betoltam a garázsba a mocit. Mondom faszom. Ezért nem mentem el motorozni. Elpakoltam a cuccaim. Aztán hívott, hogy 15perc is itt van.
---
Nem tudom mi van vele, de így nem leszünk barátok :-)
Ma raktam bele NanoEnergizert. Örülnék ha 6 literből kijönnénk.

Mondjuk azt hozzáteszem, hogy 2-3-4ben a betont feltépi. A vigyor a tarkómon összeér
5-6ban meg letép a szél. Kordura kabátban nyomom még (nagy rám) meg farmer. bőrben faszább lesz. Meg felrakom a nagyobb plexit.
Szia!

Volt már ez téma és úgy emlékszem többen ezt az oldalt helyeselték. Nekem ezzel nincs tapasztalatom de nézz rá hátha segít.

http://www.patentdepo.hu/
Igazából biztosra mentél, ha ő nem viszi, viszem én egy hónap múlva
Na majd bánom egy hónap múlva, de ez van...

Mi fasz van az Apriliaval?
Olyan csavar nekem is kéne !
Köszi.

Patent volt a gép. Hülye lett volna ha nem veszi meg

Hazafele már sajnáltam is. De sajna kettő nem maradhatott.

---
Aprilia ma 8,5 literes fogyasztás produkált
140km-re kezdett villogni. Azt hittem elromlott
Googlerek segítség!

Olyan kis műanyag bizbaszt (patentos csavar) ami a két oldalidomot alul összefogja, azt honnan?

Néztem "fairing clips " álnéven ebay-en, de szerintem az nem jó, ami ott van.
Hát nem. Mire írtam neki, már mentek megnézni, de nem is volt annyim, de állítólag még van eladó F4I a földön
Bury, gratulálok!
Szia !

Én 183cm vagyok meg 70-73 kg...teljesen jó.Télen vettem annyira sokat nem tudtam próbálgatni de múltkor elmentünk kerülni egyet bnőmmel ami 205 km lett és akkor lett kényelmetlen.De ez azért nagy táv volt hirtelen elsőre.Bnőm majdnem olyan magas mint én és nem panaszkodik.A feneke zsibbadt neki is :)
És ezt úgy mondom, hogy VFR-ről ültünk át.

Üdv Ati.
Te kupec!
Ok
Köszi
Ment mail.
Minden van.

Dobsz egy email?

link
Bury, 130/70/17 62S-es Metzeler Lasertecet árulsz? 2-3 helyen is kérdeztem már, de csak H-s van, az meg nem kell, mert jóval drágább.

Ja és persze how much?
Nem is olyan rég 1-2 hete, de lehet h kevesebb téma volt pont int, keress vissza egy kicsit.
Sziasztok! Nekem még nincs motorom. Most szeretnék vásárolni egyet.
Nagyon tetszik a cbr600f. Nagyon beleszerettem.
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek mekkora magassági érdemes
Cbr600f-et venni. Én 185 cm vagyok. Mit szóltok? Vagy inkább keressek más tipust? Válaszotok előre is köszönöm
Üdv
Az egyik szemem sír. A másik meg a pénzt számolja.

jó kis motor olt ez.
Elkelt tán a CBR?!?