Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem valami telefonos cégnél. csak olyan hív aki veszekedni akar ;-)

Néha amikor sok a gond még aludni se tudok mert ezen jár az eszem. de ha meló után felülök a mocira akkor minden gond elszáll.

aztán leszállok és látom, hogy 8 nemfogadott, fönök.
akkor megyek még egy kört

Nekem ügyfélszolgálat
Én is utálom általában ;-)

de ez munkahelyi ártalom. fuvarszervezés...
Egyébként mondjuk vedd fel és mond bele, hogy most nem jó, de mail-t tudsz olvasni és mindjárt jó fej leszel
MOst pont azon gondolkozta, hogy én már automatikusan mindenhova mail-t írok annyira utálom már a telefont
Meg az email megmatad.

2nap múlva mikor felhívtál 10et úgy se fogod tudni, hogy ki mit hazudott.
meg általában küldjél még képet stb
Na én pontosan úgy kezelem, hogy azért mert van Mobil, még nem tudom mindig felvenni. Tök normális, megbeszélek, nincs kedvem, éppen hányok, mert álterhes vagyok....reális helyzetek...
Ezért van az e-mail, felhívom a fószert, felteszek 3 kérdést és tud belőle 1-et... másik 3 kérdést, meg elfelejtettem feltenni...
Szóval, jó az a mail
Én meg a telefont nem tudom mindig felvenni. meg van amikor nincs is kedvem hallgatni az "okosokat".

aztàn persze győz az ész és felveszem. srác meg mondja, hogy már próbált hívni de nem vettem fel...

és elkölt nálam egy 40est.

akkor gondolkozok, hogy vajon hány vevőt szalasztottam el.

én úgy gondolom, hogy aki a neten árul és komoly cég annak minden lehetőséget ki kell használnia.

100 vevőből 70-80 biztos emailt írt és nem telefonál.

ha nem válaszolnak, akkor mond nekik, hogy rohaggyá meg ;-)
Nem trollkodni akarok, de 2014-ben elvárás számomra az elektronikus kapcsolattartás és tényleg sír a szájuk... Konkrétan bankot is azért cseréltem, mert le voltam szarva, biztosítót is, mert szar volt az ügyfélszolgálat, akkor majd pont ott fogok vásárolni bármit is, ahol lefossák az ügyfelet, mert ők nem mail-eznek? Akkor ne adjon meg mail címet, tök egyet értek veled mindenben.
u.i.:
Nem is baj, hogy nem válaszoltak, most jött ki, hogy mennyit kell fizetnem a csatornázásért
A pöcök az akksiház tank felőli részén van és tudod előre hátra mozgatni.

Vannak itt jó ötletek , hiltiszalag meg drága wd40? Disznózsír!
HPetinek van igaza az se baj ha így marad, végülis jóó az úgy!
Nekem iis pont így van bent, de gyorsan lecsuktam a fedelét, ráraktam az ülést, és azóta egyáltalán nem foglalkozom vele.
Be kö fújni WD-40-el oszt becsúszik a helyére.
le kell vágni a fület a p*csába, aztán a hilti szalag megfog mindent!
Ha jól látom az a pöcök az akksin van, leszedni nem lehet?
Remélem neked nem lesz vele gond, majd ír meg a tapasztalatokat.
Itt egy kép az aksiházról és a kis fülről ami egyik oldalon nem megy a helyére. Pár mm-en múlik a dolog.. Lehet csinálok egy lyukat picit előrébb :)
Én is úgy vagyok vele, h ha vki leírja az email címét, akkor vegye a fáradságot és olvassa el naponta legalább 1x és válaszoljon is rá, főleg ha kereskedő.
Anno (2-3 éve talán, de lehet több) írtam 5-7 Honda Márkakereskedőnek, h mennyiért állítanak szelepet. Egy, azaz egy szervíz válaszolt vissza a kérdésemre, az is talán 2-3 nap után. Ennyit a M.o. Honda márkakereskedőkről. Ha én lennék az importőr és tudomást szereznék ilyenről, páros lábbal rugnám picsán egyenként mindegyiket, közben meg sír a szájuk, h nincs motoreladás + bevétel.
Mellesleg ha nem csilliókért szervizelnének, szerintem szarásig lenne melójuk, mert ha megfizethető árat kreálnának inkább oda vinné mindenki, mint vmelyik sufniműhelybe.

Egyébként személyesen nem ismerem a Wilkereseket, de egy ismerősöm vett tőlük egy zsír új 250 vtr-t, majd 1 év után becserélte egy transalpra szintén náluk. Nem volt velük baja és asszem tudott alkudozni is.
Részben nem hívok fel 15 hirdetést, hanem előbb írok aztán szelektálok, részben olyat kérdeztem, amire úgysem tud kapcsiból válaszolni, elő kell keresnie. Valahogy nem hiszek az olcsó 15ezret futott vasakban.
Másodszor és nem utolsósorban, elég sokat elárul egy cégről az ügyfélszolgálata, vagy az értékesítőinek a hozzáállása, válaszideje....mint itt is.
Ha ennyire erdekel, akkor miert nem hivod inkabb fel? Az megiscsak gyorsabb modja az informacioszerzesnek, ahogy jelen helyzet is mutatja.
Szintén érdeklődtem mail-ben és 8 napja nincs válasz.
Valsz. nem kell nekik a vevő.
Üdv!
Kb 3 hónapja én is megnéztem volna ezt a gépet, azért írom a volna, mert nagy ívbe lesz@rtak, nem foglalkoztak velem, a motort nagy nehezen megtaláltam bezsúfolva 50 motor közt, hiába kértem, hogy tolják ki vagy bármi...
csak a hátulját tudtam megnézni, meg a láncot...
-plexi karcos
-por annyi a motoron, mintha egy fűrész telepen tárolták volna
-a láncot min. jól meg kéne pucolni, vagy cserélni
-Hátsó gumi az talán még ezt a szezont lefutná
-sérüléseket karcokat amúgy a motoron nem láttam
az hogy van e motoron műszaki azt se tudtam meg
e-mail-re nekem nem válaszoltak
Szóval lehet ,hogy sokan pozitívan váltak el a wilkertől, én ezt személy szerint nem tudom alátámasztani
Mindenesetre megpróbálhatod őket elérni, hátha neked több infót adnak!
Remélem ha kis mértékben is de tudtam segiteni
Asszem most már gyömöszölni fogok.. A hozzászólásod előtt 2 perccel okéztam le a megrendelést egy 10-es bannerra.
Nekem is még a gyári Yuasa ( YTZ10S MF ) volt bent.
Visszaolvasgattam itt a fórumom és vettem bele egy Banner (50901) YTZ10S -t 12500Ft-ért Győrben.
A hiba akkor volt mikor be akartam tenni a helyére, picit szorult, annak ellenére hogy a méretei papíron megegyeznek a Yuasa méreteivel.
Banner és a Yuasa is papíron (150x87x93)!
Itthon lemértem mindkettőt:
Banner igazából: (150.6x87x94.3).
Yuasa igazából: (149.2x85.8x93).
Ez pár mm körbe elég ahhoz, hogy csak feszülve menjen be az aksitartóba. Az akkuháznál az egyik kis pöcök nem ment a helyére, végülis csak ennyi a "baj". Visszaolvasva valaki még írta, hogy így járt. A Banner YTX9-BS -t javasolták még, ami kisebb teljesítményű de az meg magas lenne, méretei 150x87x105!
Aztán lehet, hogy neked nem lesz vele ilyen gondod...
Az a GS kerekének nyomása Zoli.
Legyen inkább 2,2-2,5.
Papír szerint igen, én kb. annyira szoktam, talán a hátsó 2.7-2.8-nál többre nem szoktam.
Milyen guminyomást kellene belőnöm utcára? Elől 2,5 hátul 2,9?