Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol kötelező?
eddig minden pályán találkoztam cordurásokkal
Jól hallotad a legtöbb helyen igen,nem véletlenül az elcsúszásokat a bőr jobban tolerálja az biztos

Sajna a nöi börrucik jóval drágábbak,számomra rejtély miért
Viszont a látvány önmagáért beszél
A lábtartón lévőre
De ha lesz bőrrucim, az egy következő projekt, akkor azt is.

Most cordura rucim van. De úgy halottam pályázni csak bőrben lehet

De ami jól is néz ki meg jó is rám.. nos annak van ára rendesen
De jó egyeseknek
A karcolás térdkoptatóra vonatkozik?
Köszi, azon leszek. Bár most amit összeszedtem benzinre u.t. elmegy másra :D

Ugyanis kaptam időpontot július 13-14-re Honda Savety-hez.
Megyek vezetéstechnikai tréningre
Már most alig várom
Azután úgy gondolom megkarcolom picit majd a koptatómat Vagyis úgy tervezem
Gratula ügyi vagy!
Majrécsik szinte alig igy kell ezt,ha pályára keveredsz a széle is eltünik
egy pár gyári hátsó lábtartó eladó
kő vkinek?
Helló

No késéssel ugyan de megvannak a képek a gumiról:
Nagyonszépen köszönöm Fly222!
Azaz, valóban az köszönöm.
Utánnaolvastam. Satuféknél van jelentősége, nem ütődik fel a villa.
LINK (alul a táblázat)

2007-ben már nem gyártottak 600 F-et, csak a maradékot kitolták a raktárakból. Mindenesetre F4-esnél régebbi biztos nincs a tied, főleg ha injektoros.

Lényeg: jól választottál
Bólintás gátlónak hívják! Anti-dive vagy mi a szösz!
KM spirál... Talán...
Köszönöm Fly222-nek, Exup-nak és Sharxnak a gyors segítséget!
2007-es paripát vettem, az hanyas F?-nek felel meg? Bocsi, de Hondában még nem vagyok otthon?
AZ F4-es lenne? VAgy mitől 4-es vagy 5-ös?
Előre is köszönöm.
láttam ám a motorodat tegnap jó közelről
cbr F1
Üdv hozzáértők.
Kérdésem az lenne, hogy milyen célt szolgál az első bal féknyergemen az a bekötés a villaszárba. A jobb oldali sima úszónyerges.
http://www.youtube.com/watch?v...

Hellósztok!
Ezen a videón van egy zene, ami egy másik motoros videó válogatás alatt megy. Nem tudja esetleg mi ez? Ha jól emlékszem baleset válogatás volt(talán a magyar tragikus motors baleset videója)....
Szia.
Az én javaslataim a következőek: természetesen ez csak egy vélemény a sok közű.

Dob: Raptor dobbal nagyon meg vagyok elégedve. A videóim között meg is hallgathatod. Kinézetét pedig a weboldalán a srácnak: Raptor. Ismét egy korrekt emberke. És még ledes indexeket is lehet nála. Nálam az is tervbe van, lóvé kéne
Nagyon fontos, hogy csak ezt a fajta raptort vegyed, mert állítólag van valami más is, de az nem igazán jó.

Púpos plexi: Tőle rendeltem és pikk-pakk megjött. Nagyon korrekt a dolog. Sötétített púpos plexi. De itt egy alternatíva is: CBR600F plexi

Táska tartó konzol: valakinél láttam megoldást, de az otthoni hegesztős dolog volt. Szóval ha jól tudom, erre a gépre boltba nem tudsz venni, csak max hátsó csomitartót.

Bukógombát: LSL bukógombát ajánlják nagyon. Nekem ugyan még nincs de tervezem. PL: ITT

Felnicsík: Szinte bármilyen motoros boltba, motorgumi szerelő boltba kapsz. Van külön hondás verzió is. Az egész korrekt minőség.

LED-es hátsó lámpa: nekem fehér színű van. szerintem gyönyörű. Nála vettem: Tutilámpa.

Szóval ezeket tudom neked ajánlani.
Ha f4 et vettél akkor:http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hali!

Szerintem az MRA túraplexije nagyon jó, ha ilyesmire szeretnéd használni a gépet, és nem feküdni rajta állandóan. (http://www.mrashop.de/mrashop/...)

Táskatartó konzol ügyben nem tudok nyilatkozni, szerintem nem való rá . Többiek majd mondanak rá esetleg vmi okosságot mégis. Én simán egy henger- meg egy tanktáskával jártam meg tavaly Horvátországot, és elég volt.

Sportdob: as you like it. Nekem Finster van. Egyetlen probléma vele, ami a legtöbb (szerintem) megfizethető árú sportdobnak: nincs E betűje, ellenben van kellően tekintélyt parancsoló hangja.

Felnicsíkot én a Kelomotornál vettem (Progrip, fehér fényvisszaverős, 7mm), eddig jó, és nekem tetszik is.
(http://kelomotor.hu/tankpad.ht...)

Bukógombának LSL-t ajánlanak, ha jól tudom (én nem élek vele), a fórumban kicsit visszaolvasva megtalálod a kollégák tartókonzol terveit.

Ledes lámpához én a Motostyling oldalát nézném meg, ott találni 1-2 egyéb csemegét is (http://www.motostyling.hu/webs...)

Üdv,
Ace
Sziasztok!
A mai napon vettem egy Honda CBR 600 F-et. Csinosítani szeretném, és segítségetekre lenne szükségem.
Használtan tud-e valaki sötétített plexit, táskatartó konzolt, sportdobot, bukógombát esetleg jóminőségű felnicsíkot, ledes hátsólámpát a vasra?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szép napot mindenkinek!
húú most látom jó közel laksz Csanádapácához és kolléga vagy nekem kell a kuplung, vagyis haverom gépébe kell.
Üdv!
nekem a müanyag ládából a kuplung érdekelne. Hol lehet szemrevételezni?megvenném, érdekel komolyan ha olyan az ára.
Köszönöm
Távol álljon tőlem az okoskodás, netán a papolás, de egész korrekt cikket írtak a tesztmotor.hu-s srácok a témában, amiről szó van itt is.
Út a jogosítványig - 1.rész: beiratkozás
Szerintem érdemes mérlegelni. A paránál sokkal jobb a nyugalom.