Köszi, azon leszek. Bár most amit összeszedtem benzinre u.t. elmegy másra :D
Ugyanis kaptam időpontot július 13-14-re Honda Savety-hez.
Megyek vezetéstechnikai tréningre
Már most alig várom
Azután úgy gondolom megkarcolom picit majd a koptatómat Vagyis úgy tervezem
Köszönöm Fly222-nek, Exup-nak és Sharxnak a gyors segítséget!
2007-es paripát vettem, az hanyas F?-nek felel meg? Bocsi, de Hondában még nem vagyok otthon?
AZ F4-es lenne? VAgy mitől 4-es vagy 5-ös?
Előre is köszönöm.
Hellósztok!
Ezen a videón van egy zene, ami egy másik motoros videó válogatás alatt megy. Nem tudja esetleg mi ez? Ha jól emlékszem baleset válogatás volt(talán a magyar tragikus motors baleset videója)....
Szia.
Az én javaslataim a következőek: természetesen ez csak egy vélemény a sok közű.
Dob: Raptor dobbal nagyon meg vagyok elégedve. A videóim között meg is hallgathatod. Kinézetét pedig a weboldalán a srácnak: Raptor. Ismét egy korrekt emberke. És még ledes indexeket is lehet nála. Nálam az is tervbe van, lóvé kéne
Nagyon fontos, hogy csak ezt a fajta raptort vegyed, mert állítólag van valami más is, de az nem igazán jó.
Táska tartó konzol: valakinél láttam megoldást, de az otthoni hegesztős dolog volt. Szóval ha jól tudom, erre a gépre boltba nem tudsz venni, csak max hátsó csomitartót.
Bukógombát: LSL bukógombát ajánlják nagyon. Nekem ugyan még nincs de tervezem. PL: ITT
Felnicsík: Szinte bármilyen motoros boltba, motorgumi szerelő boltba kapsz. Van külön hondás verzió is. Az egész korrekt minőség.
LED-es hátsó lámpa: nekem fehér színű van. szerintem gyönyörű. Nála vettem: Tutilámpa.
Szerintem az MRA túraplexije nagyon jó, ha ilyesmire szeretnéd használni a gépet, és nem feküdni rajta állandóan. (http://www.mrashop.de/mrashop/...)
Táskatartó konzol ügyben nem tudok nyilatkozni, szerintem nem való rá . Többiek majd mondanak rá esetleg vmi okosságot mégis. Én simán egy henger- meg egy tanktáskával jártam meg tavaly Horvátországot, és elég volt.
Sportdob: as you like it. Nekem Finster van. Egyetlen probléma vele, ami a legtöbb (szerintem) megfizethető árú sportdobnak: nincs E betűje, ellenben van kellően tekintélyt parancsoló hangja.
Felnicsíkot én a Kelomotornál vettem (Progrip, fehér fényvisszaverős, 7mm), eddig jó, és nekem tetszik is.
(http://kelomotor.hu/tankpad.ht...)
Bukógombának LSL-t ajánlanak, ha jól tudom (én nem élek vele), a fórumban kicsit visszaolvasva megtalálod a kollégák tartókonzol terveit.
Sziasztok!
A mai napon vettem egy Honda CBR 600 F-et. Csinosítani szeretném, és segítségetekre lenne szükségem.
Használtan tud-e valaki sötétített plexit, táskatartó konzolt, sportdobot, bukógombát esetleg jóminőségű felnicsíkot, ledes hátsólámpát a vasra?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szép napot mindenkinek!
Távol álljon tőlem az okoskodás, netán a papolás, de egész korrekt cikket írtak a tesztmotor.hu-s srácok a témában, amiről szó van itt is. Út a jogosítványig - 1.rész: beiratkozás
Szerintem érdemes mérlegelni. A paránál sokkal jobb a nyugalom.
eddig minden pályán találkoztam cordurásokkal