Tegnapelőtt elmásztunk egy Bp-Eger-Kékes-Galyatető-Pásztó-Bp. karikára. Ez volt idén az első kiadósabb szerpentines túra, és hát... két napja bármit megadnék egy jó hátmasszírozásért egy finom női kacsó által
F és FS között különbség kényelem szempontjából az pl, hogy az F-nek "egybe" ülése van, míg az Fs-nek osztott (külön vezető és utas).
Még nem tudtam kipróbálni ezek közt a különbséget (tippre az egybe kényelmesebb), de biztos lesz itt a fórumon, aki részletesebb infókkal tud szolgálni :)
Szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek, most nyáron szeretnék venni egy CBR 600 F4i-t, de túl sok tapasztalatom nincs ezen a téren, mivel eddig crossoztam. Szóval vásárlás előtt mit érdemes nézni rajta, milyen hibán lehet nagyot bukni, vagy mik a típushibái a motornak?
Ezen kívül még azt szeretném tudni, hogy a sima 600 F és F Sport kényelme között milyen különbség van, mivel elsősorban utcán és túrázni használnám a gépet (ezért is választanám ezt és nem egy "keményebb" gyorsaságit).
Még valami... Érdemes-e külföldi papírral vásárolni, és mennyibe kerülne a névre iratása? Én kb. 120-130 ezer között olvastam.
Előre is köszönöm a válaszokat és bármilyen egyéb tanácsot szívesen fogadok.
Köszi a tippet, azt nem tudtam, hogy akkor jó ha ketten rángatnak bele
Amúgy a korábban belinkelt rózsaszínűt is FC moto-ban néztem ki
Meg nézni szoktam még Louis -ban is, és Polo -ban is.
Van ismerősöm, aki Belgiumba szokott kijárni, és mikor jön haza cikkszámot küldök neki (esetleg elutalom neki a pénzt) és hozza ami kell. Így nincs posta, mert amúgy azt hiszem 6000 a posta és 3000Ft németbe utalni.
Szia
Barátnőmnek Alpinestars-t vettünk. Itthon felpróbálta a kereskedőnél, németországból az fc-moto.de-ről megrendeltük. ki lehet náluk fogni nagyon jó akciókat, és az itthni ár feléért kb megvan szállítással együtt...
mondjuk valami ilyesmi: http://www.fc-moto.de/epages/f...
és itthon ne hidd el, hogy amit rád akarnak sózni egy-két helyen, hogy az valóban női. soxor a sima férfit akarják eladni, hogy jó az...Itthon elég kicsi a piac, a női motoros mégkevesebb, így nem is nagyon tartanak női ruhákat.
És a méretre pláne figyelj, az a jó, ha a boltban felpróbáláskor 2-en rángatnak bele a ruhába. hidd el, az utána jó lesz idővel:)
F4 szerszámkészletben találtam egy patron féleséget olyan mint 1 szódás szifon patron, nem tudja valaki mi lehet az? Van 1-2 tippem de nem akarok hülyeséget mondani. Köszi
Luca 12 éves, kb 46.000mérföld van benne. Kb. Abból 3at raktam bele én. Eddig semmi komoly baja nem jött ki. Bár a srác akitől vettem, egy barom aki nem vigyázott rá.. még jó hogy használni sem merte....
A lánc olajozást olyan szinten komolyan vette, h egész télen mikor ki sem tolta a motort is befújta, a láncot minden héten legalább egyszer, de le már nem tisztította.
Meg szimplán hülye volt, pl a teleszkópra azt mondta h nincs benne olaj a kérdésre, h cserélt-e e benne...
De szerencsére kijavíthatatlan kárt nem okozott, ezért is lett enyém Luca
annyira azért nem veszély, csak 2 dolog , ill. 3
ami bal oldalt van hátul, motor vez. elektr.és a hütő bordás trafó nem fér el. az elektronika a az aksin van, a trafo pedig odébb.3. jobbra hátul a relék sem férnek úgy el, de találni neki helyet.
Végül is megkellet néznem 1 tipust és megoldás kész.
No a nyálam én is mindig csorgattam rá.
Bár én ebbe a kinézetbe szerettem bele, első lámpa főleg.
És végül is azért is ilyet vettem, mert erre lett elég pénzem
Ami persze csöppet sem gond úgy érzem.
"És jó adag kreátivitás ,mert az ülés alatti cumók, már nem azok mint 2001-ben és nem ott vannak elhelyezve. "
Ezt eltudod nekem mondani,hogy miket kellene átvariálni? Nagyon sok a külömbség?
üdv...
Én anno az f2-vel voltam így begyüjtöttem minden prospektust róla csorgattam rá a nyálam rendesen,csak anno nem volt rá pénzem
De most az f4 kárpótol mindenért
nekem ezek közül mindenem van, kivéve a lábtartót. A színrefújás tényleg aggályos lehet nekem élénk sárga. Ha még így is érdekel szólj, msn-re felvettelek de nem vagy fent...
Igen olyasmit szeretnék ami feltűnő, megy hozzám, és Lucához is természetesen.
No meg nem árt a szerelem első látásra dolog sem
CBR 600F be is úgy szerettem bele, hogy 4 éve láttam Pécsett a konzum mellett rendszeresen egy fekete cbr 600F3at. Szerelem volt első látásra. ÉS végül most ilyenem is van
Még nem tudtam kipróbálni ezek közt a különbséget (tippre az egybe kényelmesebb), de biztos lesz itt a fórumon, aki részletesebb infókkal tud szolgálni :)
Szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek, most nyáron szeretnék venni egy CBR 600 F4i-t, de túl sok tapasztalatom nincs ezen a téren, mivel eddig crossoztam. Szóval vásárlás előtt mit érdemes nézni rajta, milyen hibán lehet nagyot bukni, vagy mik a típushibái a motornak?
Ezen kívül még azt szeretném tudni, hogy a sima 600 F és F Sport kényelme között milyen különbség van, mivel elsősorban utcán és túrázni használnám a gépet (ezért is választanám ezt és nem egy "keményebb" gyorsaságit).
Még valami... Érdemes-e külföldi papírral vásárolni, és mennyibe kerülne a névre iratása? Én kb. 120-130 ezer között olvastam.
Előre is köszönöm a válaszokat és bármilyen egyéb tanácsot szívesen fogadok.
Üdv
Szerintem ez minden téren korrekt.
Köszönöm!
Amúgy a korábban belinkelt rózsaszínűt is FC moto-ban néztem ki
Meg nézni szoktam még
Louis -ban is, és
Polo -ban is.
Van ismerősöm, aki Belgiumba szokott kijárni, és mikor jön haza cikkszámot küldök neki (esetleg elutalom neki a pénzt) és hozza ami kell. Így nincs posta, mert amúgy azt hiszem 6000 a posta és 3000Ft németbe utalni.
A kerékmelegítő:D
http://www.funvid.eu/index.php...
Barátnőmnek Alpinestars-t vettünk. Itthon felpróbálta a kereskedőnél, németországból az fc-moto.de-ről megrendeltük. ki lehet náluk fogni nagyon jó akciókat, és az itthni ár feléért kb megvan szállítással együtt...
mondjuk valami ilyesmi:
http://www.fc-moto.de/epages/f...
és itthon ne hidd el, hogy amit rád akarnak sózni egy-két helyen, hogy az valóban női. soxor a sima férfit akarják eladni, hogy jó az...Itthon elég kicsi a piac, a női motoros mégkevesebb, így nem is nagyon tartanak női ruhákat.
És a méretre pláne figyelj, az a jó, ha a boltban felpróbáláskor 2-en rángatnak bele a ruhába. hidd el, az utána jó lesz idővel:)
csaapi
F4 szerszámkészletben találtam egy patron féleséget olyan mint 1 szódás szifon patron, nem tudja valaki mi lehet az? Van 1-2 tippem de nem akarok hülyeséget mondani. Köszi
De a lényeg hogy jó helyre került
A lánc olajozást olyan szinten komolyan vette, h egész télen mikor ki sem tolta a motort is befújta, a láncot minden héten legalább egyszer, de le már nem tisztította.
Meg szimplán hülye volt, pl a teleszkópra azt mondta h nincs benne olaj a kérdésre, h cserélt-e e benne...
De szerencsére kijavíthatatlan kárt nem okozott, ezért is lett enyém Luca
ami bal oldalt van hátul, motor vez. elektr.és a hütő bordás trafó nem fér el. az elektronika a az aksin van, a trafo pedig odébb.3. jobbra hátul a relék sem férnek úgy el, de találni neki helyet.
Végül is megkellet néznem 1 tipust és megoldás kész.
Sok van amelyikbe 60-80ezer van már és hibátlanul müködik
bocsi
Bár én ebbe a kinézetbe szerettem bele, első lámpa főleg.
És végül is azért is ilyet vettem, mert erre lett elég pénzem
Ami persze csöppet sem gond úgy érzem.
Ezt eltudod nekem mondani,hogy miket kellene átvariálni? Nagyon sok a külömbség?
üdv...
De most az f4 kárpótol mindenért
No meg nem árt a szerelem első látásra dolog sem
CBR 600F be is úgy szerettem bele, hogy 4 éve láttam Pécsett a konzum mellett rendszeresen egy fekete cbr 600F3at. Szerelem volt első látásra. ÉS végül most ilyenem is van