Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt lehet, hogy találsz:
http://www.motostyling.hu/
Szia! Valami nagyon el van írva abban a forgalmiban. Saját tömeg:197kg, együttes tömeg:387kg. Az adatok egy 2005-ös 600f forgalmi engedélyéből.
Szevasztok!
Nemtom nektek hogy s mint, de az én forgalmimba 280kb önsúly van írva. Namármost a megengedett összsúly az 360kg. Én 80 kg vagyok. A bnőm 50. Akkor most vagy mi a tosznak van a hátsó ülés, vagy miért írnak bele keveset? Vigyek anorexiásakat? Nem értem... Elbírja egy hosszabb túrán?
És.....
Van rá olyan doboz, aminek bnőm nekidőlhet utazás közben, és mondjuk jó nagydarab is?
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy karbon idomot hol tudnék csináltatni?
A Ram-air csövet takaró egyik idomom bepókhálósodott, esésből adódóan.
Engem is érdekelne mi az amiről pontosan meg lehet mondani hogy F4i vagy F Sport-e a motor a farokidom kivételével. Lehet, hogy teljesen hülye kérdés, de nem volt időm utána olvasni és most hétvégén szeretném már megvenni. Köszönöm előre is!
Ha vennék idősebb CBR-t(1995 körül), akkor mire figyeljek a szokásos dolgokon kívül?
Tegnap feltették a Metzeler Roadtec Z6-ot hátra. Eddig tetszik amit tapasztaltam, de még nem szólom el.
Majd ha hétvégén jó idő lesz, gurulok egy nagyobbat és utána minden kiderül. Majd leírom a tapasztalataimat. Biztos hogy nem lesz olyan jó a tapadása, mint a D208-nak, de nem lesz vele gond szerintem. Legalább is az olvasottak szerint.
Szia.
110C°-nál kell bekapcsolnia a ventilátornak.
Köszi!
A véleményekre én is kiváncsi lennék, csak szerintem még nagyon új, ahhoz, hogy kipróbálják, főként a futásteljesítményét.
Esetleg az árát tudod?
Simán.
Nyaraláskor is simán belecsúszik 2-3 ezer egy hét alatt, és meg sem kottyan neki. Most olyan 4-500 km megy bele hetente átlagba nálam, és semmi probléma, pedig '93-as a gépem.
Megkapja szükséges szervizeket (olaj, láncspray, stb.), és a Honda meghálálja.
Én is családi okból vettem, mivel egész család motorral megy én meg nem akartam otthon ülni, menni akartam én is

De szerintem heti 1000km semmi neki. Én ha tehetném napi több ezret raknék bele, és úgy is tudom, hogy bírná

/ Több ezret értsd 24h * 200Km/h = 4800 km /
Sziasztok!

Tervezem 600-as gép beszerzését családi okokból. Mások általában eladni szokták ilyen okból, de nekem ingázni kellene autópályán a motor. Egy 10 év körüli CBR mennyire bírná a heti 800-1000 km-t?
Ebben:
http://www.strauszgumi.hu/moto...

Ha valaki elhasznált már egy ilyen szettet akkor várom a véleményét! :)
Igen, az enyém is ilyen, de ha jól emlékszem, az a piros rész csak matrica.
Halli! A jobboldali idomod javított az tuti! Az oldalidomnak pirosnak kell lennie a fejidom és az oldalidom találkozásánál!
Szia!
Nekem is ugyanilyen (nagyon szép!)a motorom. Nálam 106 foknál indul el a venti.
Road-2 miben más mint a road? Két komponensü? Mintája más?
Szia!
Én az 5. Conti garnitúrát koptatom. Az első elöl-hátul sport volt, de a hátsó kevesebb mint 5000-t bírt. Utána elöl sport, hátul road van fenn. a hátsók 6300 és 7700 között mentek el, az elsők kb 2000-el többet, és nem a kopásjelzóig, hanem addig látszott rajtuk a minta.
Soha nem gyilkolom sem a motort,sem a gumikat, sajnos pályán sem voltam még, igaz sokat megyek a Mecsekben,de ott is csak szolidan. Ennek ellenére meg vagyok elégedve a Contival, szárazon nagyon jól tapad, a vizet, meg lehetőleg kerülöm. Azért lehet, a következő valami más, két komponensü lesz.
Bocs, ez hosszura sikerült.
Jó éjt mindenkinek!
Hal! Nekem Pilot Powrem nem volt, de conti az vol már sport és sima és road attack is. a sprtkb 8 000-et megy el, a road nekm kicsit több mint 14 000-et, de én nem vagyok hajtós. Ja és többségében 2 személylel lett ahsználva mindegyik. Nekm is esdékes lesz, nemsokára, és szerintem én is road 2-t veszek.
Bazzeg! Pont most nézek én is FS-t. Itthon vetted 700-ért? Mert én 8 alatt nem találtam itthon. Nem tudom a képen te vagy-e a hölgy vagy a barátnőd-e, de arra lennék kíváncsi, hogy hátul mennyire kényelmes mondjuk egy 100 és mondjuk egy 400-500km-es túra. Jó atyám nagyon egy F4-re szeretne rábeszélni, de az én szememnek sokkal jobban esik az FS sexy megjelenése. Mások is nyugodtan írhatnak ám véleményt! Nagyon szívesen fogadom! Köszönöm!
Amúgy üdv a 600F clubban
Rendben. Akkor 110-ig melegítem ha ott se kapcsol be, akkor jön a rövidre zárás. kösz fiuk. Eddig egyenlőre megvagyok elégedve a mocival. 700-ér vettem, friss műszakis, sport gumik vannak rajt 95%
1-2 hajszál karcolás van rajt... de ez lasan 9-éves mocin már érthető
Igen!
Mármint az érzékelőt rövidre zárni? Mert a ventilátort ha rövidre zárja, nem fog az pörögni
Hali,
nekem 110C kapcsol be (nyomás alatt más a víz forráspont).